- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- Konu Sahibi permanganat
-
Şanslısınız ne diyeyim..Fransızca öğrenmeye çalıştım ama dili çok zor. Orada da ırkçılık var galiba. Peki hangi şehirleri önerirsiniz? Bir de hayat pahalı mı, eşim kolay iş bulur mu? Eşimin İsveç'te akrabaları var aslında, oraya mı gitsek??Bence gitmelisin canım. Ben yeni evliğim eşimle fransa ya yerleşicez. Ben oranın vatandaşıyım eşimin de vizesinin çıkmasını bekliyoruz çıkar cıkmaz gidicez. Seninde imkanın varsa git.
İtalya'ya gittim. Ama orada yaşama isteği oluşmadı bende. Almanya'yı daha çok beğenmiştim ama ırkçılıktan da tırsıyorum.Dunyanin neresine giderseniz gidin irkci dusuncelere sahip bireylerle karsilasabilirsiniz.
Eger guvenlik icin diyorsaniz.
Artik dunyanin hicbir yeri guvenli degil teror her yerde zaten.
Italya iyidir ama.
Yabancılara tutumları nasıl, biliyor musunuz?İsveç Finlandiya VE İsviçre yaşanılır yerler
Günlerdir düşünüyorum böyle bir karar vermek kolay değil..Ama bu ülkede azınlık olduğumu düşünüyorum ve bu benim içimi çok acıtıyor. Her şeyi hakkımla çalışarak elde ettim, bu devletin bir kaldırım taşına zarar vermedim ama nerdeyse suçlu ilan edileceğiz, Bu beni kahrediyor..Ah ülkem garip ve yalnız ülkem
Siyaset yapmıyorum , nereye giderseniz gidin bugün olmazsa yarın karışacak ayriyeten siz her şartta yabancı olacaksınız
Evladinizi buralardan kaçarak rahat büyütmeyi dusunmeyin , o kadar vahim de değil ya bilmiyorum ben başka İstanbul da mı yaşıyorum acaba
Neden azinlik oldugunuzu düsünüyorsunuz?Günlerdir düşünüyorum böyle bir karar vermek kolay değil..Ama bu ülkede azınlık olduğumu düşünüyorum ve bu benim içimi çok acıtıyor. Her şeyi hakkımla çalışarak elde ettim, bu devletin bir kaldırım taşına zarar vermedim ama nerdeyse suçlu ilan edileceğiz, Bu beni kahrediyor..
Nerede yaşıyorsunuz? Siz de çok haklısınız, o yüzden nedense Azerbaycan Avrupa ülkelerine nazaran daha çok kafama yatıyor.Gurbette yasiyorum, keske geri dönmek icin cesaretimi toplasam da cocugumu kendi vatanimda yetistirebilsem. Korkuyorum türkçeyi unutacak, assimile olacak diye...dinini ögrenemeyecek diye korkuyorum ama elimden geleni yapiyorum bunlari önlemek icin...oglum daha 3 aylik bebek ama ben simdiden bunlari düsünüyorum ki sonra sorun olmasin...
Ben almanyada yasiyorum. Dil ve kültür bakimindan türkiyeden coook farkli, aslinda iyi düsünmüssünüz azerbaycan dil bakimindan uygun.Ayrica meslektasiz. Evet diploma konusunda sorun yasayabilirsiniz diplomanizi türkiyede aldiysaniz.Nerede yaşıyorsunuz? Siz de çok haklısınız, o yüzden nedense Azerbaycan Avrupa ülkelerine nazaran daha çok kafama yatıyor.
Çünkü Atatürk'ü çok seviyorum ama benim gibi düşünen bu ülkenin %25'i. Kalanlarla hiçbir ortak noktamız yok ve yavaştan hedef gösteriliyoruz. Bu çok zoruma gidiyor.Neden azinlik oldugunuzu düsünüyorsunuz?
Evet diplomamı Türkiye'de aldım. Almanya'ya girerken yarım saat ahiret sorusu sordular, artık mülteci almak isteyeceklerini sanmıyorum.Ben almanyada yasiyorum. Dil ve kültür bakimindan türkiyeden coook farkli, aslinda iyi düsünmüssünüz azerbaycan dil bakimindan uygun.Ayrica meslektasiz. Evet diploma konusunda sorun yasayabilirsiniz diplomanizi türkiyede aldiysaniz.
Günlerdir düşünüyorum böyle bir karar vermek kolay değil..Ama bu ülkede azınlık olduğumu düşünüyorum ve bu benim içimi çok acıtıyor. Her şeyi hakkımla çalışarak elde ettim, bu devletin bir kaldırım taşına zarar vermedim ama nerdeyse suçlu ilan edileceğiz, Bu beni kahrediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?