Oğlumu en iyi şekilde yetiştirebileceğim güzel bir ülke istiyorum.Yurtdışında yaşayanlar yardım edin

Ahh bacım ne yoruyorsun kendini yahu Ben yorumdum siz yazarken

Terör örgütü yaptı muhafazakarlar yapmadı diyorsunuz haklısınız.
Peki ama neden laikliği savunan çocuklar şu an içerideyken, bu oh olsuncular, terörü övenler, linç edenler, bildiri dağıtanlar dışarıda?
Ayrımcılık yapılıyor arkadaşlar kendimizi kandırmayalım.

kahvehane kahvehane gezilip insanlar kışkırtılıyor.
afganistan olsun diye kendini paralayan,gözünü birliğimize dikmiş caniler var.

benim çalıştığım kurum daha yakın zamanda cem evi inşaatı başlattı.
sürekli farklı görüşte olmasına rağmen o kesimle bir araya dostça kardeşçe geliyorlar.

ben farklı düşünebilirim ama ben sizinle,herkesle bu ülkenin değeriyim.
herkes ayrı bir değer.

sapıklar,caniler hariç.

İstediklerinizde çok haklısınız. Bende matematikte başarısı 1.5 net olan imam hatiplerden gelecek umudumuz diye bahsedilmesini , ben din dersi almak istemezken yıllardır din dersi almış olmayı ve şimdi daha kötüsü birçok isimle haftadaki saatinin arttırılmış olduğu eğitim sistemini , başörtülülere getirilen özgürlükler çok güzelken farklı anlayıştaki kadınların her geçen gün hayatları zorlaştırıldığı için ister istemez belli bir kesme cephealarak beni bu duruma düşüren kesime kızmayı , her gün içimde biriken öfkeyle yaşamayı istemiyorum. Terörü istemiyorum , geleceğinden endişe eden insanların artmasını istemiyorum. Sizin ve birçok insanın yavrusu için en iyisini istiyorum. Ve sizi de tebrik ederim şimdiden çocuğunuzu aydın yetiştireceğiniz belli oluyor umarım çizginizden şaşmazsınız. Ama benim tepki gösterdiğim şey ben ötekileştiriliyorum demeniz. Siz kendi kendinizi sindirmişsiniz. Benim sizin gibi insanlardan beklentim beni ötekileştiremezler demeleri, haklarını en zor şartlar altında savunmaları var olmaya sahip çıkmaya toplumda hak ettiği yeri edinmek için uğraşmaya çalışmaları. Sizin bunu kaldıracak psikolojiniz enerjiniz olmayabilir gitmek isteyebilirsiniz , sesim çıkmaz. Ama bahane olarak bunu göstermeniz bana dokunur kusura bakmayın

Aynen katılıyorum.

Terörü ovenlere de gereken yapılacak dendi bizde o zaman oh olsun dedik. Laikliği ovmediler kullanıp halki sokağa çıkmaları için kışkırtmaya çalıştılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…