Oğlumu en iyi şekilde yetiştirebileceğim güzel bir ülke istiyorum.Yurtdışında yaşayanlar yardım edin

cami islam dininin uygulama yeri.
bununla ilgili ayet,hadis varsa oraya gelen zaten ona inanandır ve orda bunun insanlara bildirilmesi gayet doğal.

ki bu her yıl yapılır.

terör saldırısı olmadan da .

sapkın amerika güdümlü bir terör örgütü yaptı,camideki hocalr ya da bu ülkenin inananları değil.

Sulandı zaten... Daha ne kadar ölmek gerekir sizce ?
Mesela youtube a bir girin ve şehit haberi verilen aileleri izleyin.
1 tanesi de bu arkadaş mı olsun ? Ben mi olayım ?
Eğer savaş olursa endişe etmeyin Atatürk'ün evlatları en ön safda olur.
Ama maalesef bu bir savaş değil. Savaş heryerde olur.
Siz üstü başı bomba sarılı bir adam tarafından patlatılınca savaşmış olmuyorsunuz.
Sadece kurban oluyorsunuz. Bir Kemalist memleketi için savaşmaktan asla kaçmaz...

Son düzenleme:
Evet, muhafazakar kesime ayrımcılık yapıldı, kim en çok zarar gördü? Kadınlar. Haklısınız. Ama bu ayrımcılığın tabanda karşılığı olmadığı için insanların yaşam tarzlarına müdahale olmadı ve açıktan hedef gösterilmedi kimse. Şimdi bir linç kültürü var ve ben bundan çok korkuyorum...

Bak ne güzel olduk di mi? SİZ VE BİZ

ülkemizde bunu yapmak istiyorlar.
kimse kimseyi linç edemez.
biz biz olarak farklılıklarımızla varız.
size zarar verecek site vs. uzak durun.

biz olmamızı zedelemeye çalışan provakatörlerin ekmeğine yağ sürmeyelim.

Algı yaratmak önemlidir. Mesela oh olsun diye gezinenler var orta da...
Her yerde el ilanları dağıtıldı.
Ayrıştırmak yerine birleştirmektir İSLAM.
Babam hocadır arkadaşım.
Ben açığımdır.
Ailem öğretir, baskılamaz...
Yılbaşı kutlamakla Noel kutlamanın farklı olduğunu anlatamadık yıllardır.
Artık denemiyoruz bile zaten :)
Ama unutmayın ki bu algıyı yaratanların da en az o terörist kadar suçu var.
Çünkü o teröristi şakşaklayanlar işte bu algı operasyonunun yarattığı kafalardır.
.

+1

hepsi bize karşı işte.
bilinçli bir ayrıştırma.

oh olsun diyen de,ülkesine hakaret eden de insani değerlerden mahrum bana göre.

bir insan nasıl yaşarsa yaşasın öldürülmeyi,katledilmeyi,asla hak etmez.

herkes kendi halinde yaşıyor.
karşı karşıya getirmeye çalışmak,inançları fikirleri kullanmak kasıtlı bir bozgunculuk.

Patronun işi dinine karışmak değildir performans dusuklugu görürse işten çıkarabilir buna karar verebilir ama oruç tutma diyemez. Mesela bi markette ankarada basortusu yasağı var halen. Ne kadar trajik ama sırf karşı gorusten diye savunacak bi yerini arıyoruz yanlışa yanlış demeliyiz. Kendi özgürlüğüm derken başkalarının özgürlüğünün kısıtlanmasına amalarla dolu açıklamalar yapmaya calismamaliyiz.

hergün kafamdan bombalar yağsada ille de vatanım ille de vatanım
napıcaksınız yurtdışında daha mı rahat ediceğini sanıyorsunuz güle güle

Bakın yerden göğe kadar hak veriyorum. Amaç bu ama buna prim veriliyor. Dün televizyona biri çıkmış, tüm Alevi federasyonu başkanları öldürülecek diyor. Biri çıkmış DAEŞ terör örgütü değil diyor ve bu insanlar ceza almadıkları için cesaretlendiriliyorlar. Ayrımcılığa karşı mücadele edilmiyor. Böyle olunca da kendi tedbirinizi kendiniz almak zorunda hissediyorsunuz.

sizin
sizin çocukluğunuzda da muhafazakar kesim sizin şuan hissettiklerinizi hissediyordu siz farkında değildiniz belki ama gerçekten ezilen ve aşağılanan insanlar vardı o dönemde.onlar da okuyabilmek için yurtdışına gitmişlerdi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…