oğlumu istiyorum :(

2ba-

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
1.293
1.611
358
O kadar mutsuzum ki..
Kaybetmeseydim bugün doğacaktı bebeğim, toprak olmasaydı bugün kucağımda olacaktı. Çok özlüyorum çokkk
4 ay oldu hala yaşama dönemedim, nasıl üstesinden gelicem, Allahım yardım et

basınız saolsun Allah sabır versin ve bir daha böyle acıları yaşatmasın Rabbim..sorun neydi nasıl oldu

Reactions: 2k1
allah yardım etsin....
ne denir bu durumda bilemedim...

Şiddetli preeklampsi nedeniyle gebeliği sonlandırdılar. Biz karar verdik eşimle yani, ben yaşıcaksam ondan vazgeçecektim. Bir anneye böyle bir sorumluluk yüklemeleri ne kadar acı.

Allah razı olsun. Ağustos anneleri grubundaydım, ben nisan 30 da doğum yaptım. şimdilerde doğum yapanların listelerini yapıyorlar, kim doğurdu kim kaldı konuşuyorlar filan, beni aralarında saymıyorlar, hatırlamıyorlar bile belki. Ne kadar zoruma gidiyor.

canimm basin sagolsun..

evlat acisi unutulmaz tabii ki ama zaman gectikce hafifler.. baska cocugunuz var mi ?

Herkes, etrafımdaki herkes hayatına devam ediyor işte, ben ise kaldım. Bir yerde dondum kaldım sanki.

çok zor sizi çok iyi anlıyorum, inşaallah sağlıkla sıhhatle bir yavruyu kucağınıza alırsınız

öncelikle başınız sağolsun, çok çok büyük bir acı.. rabbim dayanma gücü versin..

peki bir sonraki hamileleliğinizde böyle bir risk var mı? ya da tedavisi var mı bu durum tekrarlanmasın diye?

canım lütfen üzülmee lütfen dilerim rabbim en yakın zamanda seni yeniden sağlıkla evladına kavuşturur..ne denir bu durumda bilemiyorum umarım bir daha böyle üzücü zamanlar yasamazsın..

Rabbim dayanma güçlüğü versin öbür alemde şefaatçin olur inşallah..ben tam oluşmadan giden yavruma dayanamadım sen baya olmuş oğlum dediğin evladına nasıl dayanırsın..Bundan sonra sağlıklı evlatların olur inşallah..

Allah sabır versin.
En büyük imtihanlardan biri yaşadığınız.
İnşallah sağlıklı çocuklarınız olur ve onlarla acınızı hafifletirsiniz.
Size şefaat edecek meleğiniz var.
Tertemiz melek gibi en güzel yerde şimdi yavrunuz..

çok zor sizi çok iyi anlıyorum, inşaallah sağlıkla sıhhatle bir yavruyu kucağınıza alırsınız
Amin inşallah, inşallah bir yavrum olur. Ama oğlum öldü işte, bu hayatta ona kavuşamıcam, ahirette ise belki. Yüzünü, küçücük ellerini hiç görmedim, göremicem.

öncelikle başınız sağolsun, çok çok büyük bir acı.. rabbim dayanma gücü versin..

peki bir sonraki hamileleliğinizde böyle bir risk var mı? ya da tedavisi var mı bu durum tekrarlanmasın diye?

Bu risk her hamilede var ancak daha önce yaşamışlarda risk daha yüksek ve yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Tedavisi doğum

Başınız sağolsun. İnşallah en kısa zamanda toparlanabilirsiniz ve çocuk sahibi olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…