oğlumu istiyorum :(

off çok zor bi durum tekrar evladınız olacaktır üzülmeyin ama sizden bir tane daha yok kendinizi tehlikeye atmaktansa bu kararı vermek zorundaydınız
geçmiş olsun

Reactions: 2k1
evet öyle düşün diyecektim de dilim varmadı,
hayattaki en büyük acı evlat acısı.
fani dünyada tek duam : beni çocuğumla terbiye etme Allah'ım diye.

Yaşarken acısını çekmek bin kat daha zor.
inşallah bundan sonra gelen tüm hasretini ve üzüntüsünü dindirecek konu sahibinin.

Allah yardımcın olsun, yaşamayan bilemez. Ne desek boş.

ben gördüm canım bacaklarını üst üste atmıştı pipisini de gördüm deli diyecekler belki ama bazen sanki yatarken kucağımday mış gibi hissediyorum

Ben de nasıl oluyor bilmiyorum ama hala sanki karnımda bebeğim hareket ediyormuş gibi hissediyorum, sonra hayalini kuruyorum kuzumun..

evet öyle düşün diyecektim de dilim varmadı,

Ben de bu ve benzeri şeylerle kendimi avutuyorum, illa ki böylesi daha hayırlıydı ki yaşıyorum. Belki yaşasa sağlık sorunları olacaktı zorluklar çekecekti diye düşünüyorum. Biz bilemeyiz, hayrın ne olduğunu ama zor işte, insan nasıl özlemesin.

Allah yaşatmasın sizede birdaha inşAllah..
En kısa zamanda gebe kalır yavrunuzu sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah

Amin kimse yaşamasın. Allah kuluna kaldırabileceğinden fazla yük vermezmiş ya hani, sın birkaç gün her gece bunu düşünüyordum, bir şey olmaz, ben bunu kaldıramam ki, Rabbim bana böyle acı vermez diyordum. Bebeğimi kaybetmenin yanında ne sıkıntılar, ne ağrılar çektim bir de, yaşamam lazımmış yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın.

canım benim ..lütfen üzülme..Yapabileceğin bir şey yokmuş ki..o kararı vermek zorundaydın.

Evet, bir de ben o durumda annemi, eşimi teselli etmeye çalıştım biliyor musunuz, eşim geldi ne yapacağız diye konuşmaya, 2 dakika izin verdiler, hüngür hüngür ağladı, ben onu sakinleştirmeye çalıştım. Meğer ne sabırlıymışım ben.

bir arkadaşım bebğini erken dogumla kaybetmişti.sonra çocuğu oldu.bir gün kaybettiği çocugu rüyasına girmiş, sen beni unuttun hep onun için çalışıyorsun hep ona hediyeler alıyorsun buraya hiç hediye göndermiyorsun demiş.hakikaten onu unutmuştum demişti arkadaşım.

ay tüylerim diken diken oldu seboş. resmen ürperdim..

çok zor çokk..kıyamam ya..Allah tekrar bebek nasip etsin size..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..

ona en büyük hediye dua..

Canım üzülme.Doğsaydı belki daha büyük acılar yaşayacaktınız.Allah büyük sıkıntıları sevdiği kullarına verirmiş.Eminimki senin için hazırladığı büyük güzellikler var.Allah sağlıklı sıhhatli bir annelik ve çocuk nasip etsin inş.

Aslında dini içerikli bir şey yazmak istemiyorum. Ama meramımı ancak bu şekilde tam anlatmış olacağım. Çok özür dilerim Mune son olacak.

Benim inancıma göre; Allah kullarına zulmetmez, ve kullarına karşı bir annenin evladına hissettiği şefkatin milyon katını hissedermiş.

Hal böyle olunca da aslında kötü olduğunu düşündüğümüz durumlar için bir hayır aramak gerekir.

off çok zor bi durum tekrar evladınız olacaktır üzülmeyin ama sizden bir tane daha yok kendinizi tehlikeye atmaktansa bu kararı vermek zorundaydınız
geçmiş olsun
Evet maalesef.

Amin, kimse evlat acısı çekmesin.

Allah yardımcın olsun, yaşamayan bilemez. Ne desek boş.
Allah razı olsun.

Rabbim sabır versin, çok zor ...
Sağolun, Allah razı olsun.

Ben unutmak istemem ki zaten, nasıl ona böyle bir haksızlık yaparım. Ama mezarına gidemiyorum, son günlerde eşime dedim birkaç kere götür diye o da biliyor ne olacağını götürmüyor. Ama onu yalnız bırakmak istemiyorum.

çok zor çokk..kıyamam ya..Allah tekrar bebek nasip etsin size..sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Sağolun inşallah.

evet aynen ipekçim olay bu.sadece biz zayıfız dayanamıyoruz.

İşte sorun buradan kaynaklanıyor zaten canım, benim inancımın zayıflığından.
Dedem öldüğünde evlatları nasıl yıkılmışken ananemin bir damla göz yaşı dökmeyişine şaşırmıştım, ama o sağlam inancı sayesinde öyle duruyordu. Ama ben zayıfım işte, yeniliyorum. Yoksa bu gerçeklerin ben de farkındayım ama dayanamıyorum.
Derdi dünya olanın dünya kadar derdi olurmuş. Bu çok inandığım bir laftır ama nefsi olan güçsüz bir kulum işte.

Çok sağol canım, Allah sana da sağlıkla, kolaylıkla evladına kavuşmayı nasip etsin.

Ayy canim Allah metanetini artitsin..

Allah razı olsun inşallah.

İnsanız elbette üzüleceğiz, ağlayacağız. Allah insanı yaratırken bu donanımlarla yaratmış.

Ben de 2,5 ay önce babamı kaybettim. Her aklıma geldiğinde üzülüyorum, bazen ağlıyorum en çok da özlüyorum…

Ama dua ediyorum, ona hediye gönderiyorum, hem bana faydası oluyor hem de ona…

Ben de çok dedim “80-90 yaşındaki insanlar dururken neden benim 59 yaşındaki babam?” diye..Ama tek cevabı var bunun: Allah öyle istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…