oğlumu istiyorum :(

Anlıyoruz canım benim acını, aynısını hatta belki daha şiddetlisini yaşıyoruz.. Ama kimse teselli olmaz sana ya da hiçbir söz, anlıyor ama avutamıyoruz acını dindiremiyoruz maalesef.. Kendine sadece ilaç olacak derman olacak sensin.. Ben de yavrularımı kaybettim, 2 hafta sonra doğurabilirdim onları, koynumda olabilirdi canımın parçaları ama olmadı.. Rabbimin bir bildiği vardır elbet.. Bizse kendimizi toparlayıp, yine Rabbimin bizim için nelerle doldurduğunu bilmediğimiz hayatımızı yaşamaya devam edeceğiz.. Ben çocuklarıma söz vermiştim, çok mutlu bir hayatımız olacak diye, ne olursa olsun gülmeyi bırakmayacağız diye.. Ne zaman darlansam pencereme o kuş konuyor, oğlum geldi diyorum, kızım için diktiğim gülümün her tomurcuğunda mutlu oluyorum.. Bizden uzakta da olsa mutlular, iyiler ve seni tükenmiş görmek istemezler.. Hadi canım benim topla kendini de, bayramını güzelliklere vesile kılarak geçir, Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah..

Reactions: 2k1
Canım acıni anlıyorum ne desem boş biliyorum. .Allahım inşallah sana en kisa zamanda evlat nasip etsin. ..

Geçmek zorunda canım unutamazsın ama dünecek acısı Allah verir sabrını inş en kısa zamanda yeni bi bebek hbri alırsın
O kadar zor ki... Etrafınızda bu kadar güzel bebekler, çocuklar varken.. O kadar zor ki

Basiniz sağolsun. Rabbim sabırlar versin.

Tekrar hamile kalip saglikla kucaginiza alırsınız inşallah.
Allah razı olsun, amin. İnşallah acımı hafifletecek bir evladım olur.

Allah sana da sabır versin canım.. Yaşayan anlıyor işte halimi, yaşamayan canımı acıtıyor bol bol..
İnsanoğlu bencil işte, oğluma üzülmüyorum ki, kendime üzülüyorum. Bir anne evladının cennete gitmesinden nasıl üzüntü duyabilir, ama özlem ciğerlerimi kavuruyor, yanıyorum

Canım acıni anlıyorum ne desem boş biliyorum. .Allahım inşallah sana en kisa zamanda evlat nasip etsin. ..
Allah razı olsun canım. Sık sık aklıma geliyorsun.. Bebeğin de sen de çok iyisinizdir inşallah.

Canım sağolasın hamileyken hastanede yattım bu gebelik zehirlenmesinden dolayı bir hafta sonrada sezeryanla alındı bebekte iyi şükür. .Allahin dediğinde başka olmuyor keşkeler faydasız hastanede aklıma geldin ben tıp fakültesindeydim keşke burda olsaydın diye geçirdim içimden fakat allah ne derse o oluyor. Acin dinmez ama hafifletecek bir evlat versin Rabbim içten diliyorum dilerim bu güzel haberide verirsin

Ah canım, gebelik zehirlenmesi yaşadığını bilmiyordum, çok geçmiş olsun. İnşallah hafif atlatmışsındır, etkisi de kalmamıştır.
İnşallah Allahım bana da nasip edecek, sadece rüyamda yaşamıcam bu güzel anları..

Rabbim acınızı dindirecek hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
elbet unutulmaz ama hafifletir eminim

Canim hafifti benimki 37.haftada yattım 38.haftada Sezeryan oldum..Tıp Fakültesiydi doktorum proftu başta pek isinamistim ama sonra baya ilgilendi. İnşallah canım sende kucağına alacaksın Rabbim acını hafifletsin. .

Rabbim acınızı dindirecek hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
elbet unutulmaz ama hafifletir eminim
İnşallah rabbim nasip eder o günleri

Çok geçmiş olsun canım

Allah sabır versin...
Allah razı olsun...

Burada beni hiç tanımamış, benimle hiçbir şey paylaşmamış sizler bile acımı anlamaya çalışıp destek oluyorsunuz ama günün bilmem kaç saatini birlikte geçirdiğim insanlar yok sayıyorlar işte acımı... Aslında hiçbiri umrumda değil, halimden anlasalar nolacak da işte, bu kızgınlığımı, tahammül edemediğim bu olayın acısını bir şekilde bir şeylere yönlendirme ihtiyacı duyuyorum inşallah en kısa zamanda geçer bu günler. Allah hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın! Amin.

Amin inşallah.
Rabbim acısını unutturmaz ama inşallah tekrar anne olursunuz.
İnsanlar artık gaddarlaştı maalesef, insani duygularımızı yitiriyoruz gün geçtikçe.
İnsan kendine yetebilmeyi, kimseden birşey beklememeyi öğreniyor böyle böyle.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Çok sağolun.
Onları değiştiremeyeceğime göre mecburen kabulleniyorum ama gerçekten insanlar çok gaddarlaşmış, nasıl bu kadar kör olabilir gözleri. Değil işte değil, sadece umursamıyorlar. Acı çekmeye, yas tutmaya hakkım yok belki de onlara göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…