oğlumu istiyorum :(

cennette en güzel haliyle göreceksin o bir melek , sakın isyan etme her zaman hayırlısı diye dua et sakın duan eksik olmasın.Allah bizleri evlatlarıyla sınamasın

Reactions: 2k1
Sizin için ahirette dua eden bir meleğiniz olduğunu düşünün ve siz onun için burada ne kadar yas tutup üzülürseniz o orada o kadar çok acı çekeceğini düşünün. Rabbim her şeyin sabrını veriyor. Ben her şeyim olan babamı kaybettiğimde hayata ve insanlara küsmüş yaşayamayacağımı sanıyorken şimdi sadece yokluğunun sancısıyla hayata tebessüm ediyorum. Zor biliyorum ama dua ettikçe ve insanlarla yeni başlangıçlar yaptıkça açılabilirsiniz. Gidin gezin, hobi edinin ama evde tek başınıza bu olayları düşünerek karamsarlık çukuruna düşmeyin.

Öncesinde 2 düşüğüm olmuştu ve ne kadar da üzülmüştüm, şimdi aklıma bile gelmiyorlar, acısı hiç kıyaslanamazmış yaşayınca anladım. Doğurdum, toprağa verdim, hiçbir şeye benzemiyor.
Allah size de sabır versin. Daha beterini yaşatmasın inşallah.

Şefkatli yaratıcı çocuklarınızı 'Cennet Çocuğu' olarak seçti ve cennetine layık gördü.
Şimdi cennetin yamaçlarında meleklerle ve diğer cennet çocuklarıyla beraber koşup oynuyor.

Ne canımı acıtıyor bu laf, ahirette kavuşuruz inşallah.

Rabbim en tez zamanda bir çocukla şenlendirsin yuvanızı.

Bir arkadaşımın kızı erken doğdu, sadece 1 saat yaşadı. Üstelik yapılabilecek hiç birşey olmadığı için kucağına vermişler.

1 saat canlı olarak kucaklamış onu arkadaşım. Dışardan bakınca çok küçük de olsa herşeyi tamdı, çok güzeldi dedi.

Zor ama imtihan dünyası işte.

benim küçük kız kardeşlerim ikizdi ve ikizin eşi 5 yaşında trafik kazasında vefat etti.öyle büyük bir acıydı ki, şimdi cennette çok mutlu oldugunu daha iyi anlıyorum ve onu çok özlüyorum

Canı veren de Allah alan da. Aldı ama geri verir. Hayata küsüp isyan etmeyin. Bu da sizin sınavınızmış herkesin bi sınavı olduğu gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeişin mekanı cennet olsun..

canım lütfen üzülmee lütfen dilerim rabbim en yakın zamanda seni yeniden sağlıkla evladına kavuşturur..ne denir bu durumda bilemiyorum umarım bir daha böyle üzücü zamanlar yasamazsın..
Allah razı olsun, inşallah.

Başınız sağolsun. İnşallah en kısa zamanda toparlanabilirsiniz ve çocuk sahibi olursunuz.
İnşallah, çok teşekkür ederim.

başınız sagolsun allah sabır versin

Allah razı olsun, amin.

cennette en güzel haliyle göreceksin o bir melek , sakın isyan etme her zaman hayırlısı diye dua et sakın duan eksik olmasın.Allah bizleri evlatlarıyla sınamasın

Bu inanç beni hem ayakta tutan, hem de bu kadar zorlayan, bağırmaya çağırmaya, camları indirmeye hakkım yok, isyan etmeye hakkım yok ama canım çok yanıyor. Amin Allah kimseye böyle bir acı vermesin, evladıyla imtihan etmesin.

Elimde olmadan bütün insanlardan kaçıyorum, 4 aydır sadece annem ve eşimle konuşuyorum. 16 hafta analık izni verdiler, bugün bitti, yıllık izne ayrıldım, işe gitmek istemiyorum. İnsanlar beni hırpalıcak biliyorum.

Çok zor, Allah arkadaşınıza da sabır versin.

Şiddetli preeklampsi nedeniyle gebeliği sonlandırdılar. Biz karar verdik eşimle yani, ben yaşıcaksam ondan vazgeçecektim. Bir anneye böyle bir sorumluluk yüklemeleri ne kadar acı.
evet tercih yapmak zorunda kalmak gerçekten çok kötü bende gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalmıştım yıllar geçti ama halen içimde acısı oğlumun suni sancıyla doğum yapmak zorunda kalmıştım yavrumu gördüm ve gerisi yok
seni çok iyi anlıyorum ALLAH sabır versin canım.

benim küçük kız kardeşlerim ikizdi ve ikizin eşi 5 yaşında trafik kazasında vefat etti.öyle büyük bir acıydı ki, şimdi cennette çok mutlu oldugunu daha iyi anlıyorum ve onu çok özlüyorum
Allah sabır versin size de.. Özlem çok zor olan zaten. Ben doğurduğumda karnımda oluşunu özlerim diye üzülüyordum. Şimdi ne karnımda ne kucağımda, çok zor işte, sabrediyorum kendimce güya ama çok zor.

Canı veren de Allah alan da. Aldı ama geri verir. Hayata küsüp isyan etmeyin. Bu da sizin sınavınızmış herkesin bi sınavı olduğu gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeişin mekanı cennet olsun..
Sağolun, elimden geldiğince sabrediyorum.

Başınız sağolsun Allah sabır versin çoook zordur eminimki

Evet ben de suni sancıyla doğurdum, hatta yoğun bakımda yatıyordum, doğum başlamış anlamamışım, sonra hemşireler, doktorlar filan. Bir anda çok kötü birşey varmış gibi baktılar ve sıcak birşeyler aktı, o kafayla ben bebeğimi kesmek zorunda kaldılar diye düşündüm ve bakamadım korkumdan, bir daha da göremedim, keşke baksaydım, annem suyunu patlatmıştır dedi, ne bileyim ah ne bileyim.

evet bilinciniz tam açık değilmiş ama kesmemişlerdir küçücük yavru akıp gelmiştir

evet bilinciniz tam açık değilmiş ama kesmemişlerdir küçücük yavru akıp gelmiştir
işte onu tek görme şansım vardı, ben kaçırdım, bir hatırası yok gözümün önünde rüyalarıma girsin diye dua ediyorum, ne yapayım.

ben gördüm canım bacaklarını üst üste atmıştı pipisini de gördüm deli diyecekler belki ama bazen sanki yatarken kucağımday mış gibi hissediyorum

Şiddetli preeklampsi nedeniyle gebeliği sonlandırdılar. Biz karar verdik eşimle yani, ben yaşıcaksam ondan vazgeçecektim. Bir anneye böyle bir sorumluluk yüklemeleri ne kadar acı.
sebebi çok üzücü.. Allah hayırlısını versin.
Belki yaşadığı zaman seni onunla imtihan edecekti de bir duan bunun önüne geçti. Bu açıdan bakmaya çalış.
Allah her zaman hayırlısını verir emin ol.

Herkes, etrafımdaki herkes hayatına devam ediyor işte, ben ise kaldım. Bir yerde dondum kaldım sanki.
canım benim ..lütfen üzülme..Yapabileceğin bir şey yokmuş ki..o kararı vermek zorundaydın.

evet öyle düşün diyecektim de dilim varmadı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…