oğlumu istiyorum :(

7-8 sene önce bir arkadaşım çocuğunu lösemiden kaybetti. Hem de 3-4 senelik zorlu tedavilerle geçen bir sürecin sonunda, yavrucuk 7 yaşlarında iken. Hepimiz yıkılmıştık. 1-2 sene sonra bir kız çocuğu doğurdu. Bebişin fotoğraflarını ilk gördüğümde gözyaşlarına boğuldum. Maşallah nasıl bir güzellik, parlıyor bebek. Yüce Rabbim sanki şunu diyordu "Kulum! alan da benim, en güzelini veren de"

Acınızı acılarla karşılaştırmak istemiyorum aslında, herkes yaşadığını bilir ama kimse salt mutluluk salt acı yaşamıyor hayatta. Herkes bir şekilde acılar, mutluluklar yaşıyor. Evlat kaybeden çok insan da var çevremde, evladının çektiği acıları gören de, evladından kötülükler gören de. Rabbim dayanma gücü versin hepimize.

Deli gibi çocuk seven ben evli değilim, çocuğum yok, belki de hiç olmayacak. Rabbim ne yazarsa odur diyorum, vardır bir hayır.

Şiddetli preeklampsi nedeniyle gebeliği sonlandırdılar. Biz karar verdik eşimle yani, ben yaşıcaksam ondan vazgeçecektim. Bir anneye böyle bir sorumluluk yüklemeleri ne kadar acı.

Ilk gebelikmiydi ?
Başınız sağolsun Rabbim tez vakitte kucaginizi doldursun inşallah,sabır versin.

Reactions: 2k1
Basiniz sagolsun, rabbim dayanma gucu ve sabir versin. Insallah tez zamanda kucagina meleklerini alirsin.
Allah razı olsun, umarım alırım

Rabbimin bir bildiği vardır. Sabredin. Allah katında yeri cennet olacak inşallah.

Öyle, biz bilemeyiz kim bilir ne hayırlar vardır

Evet maalesef bu dünyada güzellikler olduğu kadar acı da dolu bizler için.. Allah arkadaşınıza sabır versin, evlat kaybetmek çok zor, daha büyük acı yaşatmasın inşallah.
Herşeyin bilincinde olsa da işte insan her zaman sabırlı, güçlü olamıyor acizliğinden maalesef. Gönlünüz gibi güzel bir yaşamınız olsun inşallah.
Ilk gebelikmiydi ?
Başınız sağolsun Rabbim tez vakitte kucaginizi doldursun inşallah,sabır versin.
Daha önce 2 düşüğüm olmuştu ama yaşayan bir çocuğum yok ne yazık ki. Rabbim onu da verir en kısa zamanda inşallah.

Kısaca benim yaptığım gibi kestirip atacaksın. Ben yer değiştirdim. Herkes sebebi ah vah için beni aradığında evet olay budur bu işlerle zaman harcayamayacak kadar meşgulüm. Deyip herkesi susturdum.

Kısaca benim yaptığım gibi kestirip atacaksın. Ben yer değiştirdim. Herkes sebebi ah vah için beni aradığında evet olay budur bu işlerle zaman harcayamayacak kadar meşgulüm. Deyip herkesi susturdum.
Başıma gelmeden bilemicem herhalde ama bilmiyorum işte çok ciddi bir tahammülsüzlüğüm var. Gereksiz yere insanları kırabilirim diye endişeleniyorum veya ben çok yıpranıcam.
Bir kere annem ısrar etti kuran arkadaşlarıyla türbe ziyaretine gideceklerdi, ben de gittim. Orada bile lütfen etkileniyorum dedikçe, yanlarından kaçtıkça insanlar daha da üstüme geldi, bilmemkime daha neler neler olmuş ben en azından hayattaymışım bir sürü şey. Söylediğim halde, annem söylediği halde bunları yaşatıyorsa insanlar. Bakalım az kaldı mecburen işe gidicem, yaşayıp görücem, adliyede çalışıyorum yer değiştirme gibi bir şansım da yok maalesef.

Bayram gelmiş neyime...

Düşünün... Kapayın gözlerinizi, hayal edin...

Koca koca alevler içindesiniz, eviniz yanıyor.
Bu hayatta en sevdiğiniz, belki anneniz, belki çocuğunuz.. O da yangın içinde kalmış sizinle beraber.

Bilinciniz kapanmış, baygınsınız, dumandan etkilenmişsiniz..
Gözünüzü hastanede açıyorsunuz, nefes almakta güçlük çekiyorsunuz, çok ağrınız var ama ya ona birşey olduysa? Çocuğum/annem nasıl?!!!

İtfaiye erleri ancak sizi kurtarabilmiş, onu değil sizi seçmişler... Sizi kurtarabilmek için ondan vazgeçmişler, sizin hayatınız onun hayatına mal olmuş... Maalesef onu kurtaramamışlar...

En güzel yere kavuşmuş o, artık yanınızda olamayacak, siz yaşadığınız sürece olmayacak..
Layık olursanız belki ahirette kavuşacaksınız... Ama bu dünyada bir daha olmayacak... Hiç!

İşte ben bunu yaşıyorum şimdi... Kimse anlayamıyor ya acımı... Anlamak da istemiyor ya belki... Ama işte böyle bir şeye benziyor benim acım, küçümsemesin kimse, göz ardı etmesin!

canım benim.seni ikizlerini kaybetmiş bir anne olarak çok iyi anlıyorum..benim de bir kızım bir oğlum olacaktı ..acıyı veren rabbim sabrını veriyor..zor ama yapacak bir şey yok alışacaksın..allahım kucağını dolu etsin inşallah..

insallah tekrar evlat sahibi olursunuz ..
basınız sagolsun gecmis olsun ..

başınız sağolsun : /
Çok sağolun
Allah size de sabır versin.. Acı azalacak diye kendimi avutmaya çalışıyorum hep ama 5 ay bitti bugün, hiç azalmıyor..

insallah tekrar evlat sahibi olursunuz ..
basınız sagolsun gecmis olsun ..
Çok sağolun Allah razı olsun

Çok sağolun

Allah size de sabır versin.. Acı azalacak diye kendimi avutmaya çalışıyorum hep ama 5 ay bitti bugün, hiç azalmıyor..

benim uzun zaman oldu ..şimdi allahım bağışlasın bir kızım var..ama hep anlatırım ona senden önce ablan ve abin olacaktı ama olmadı diye..kardeşleri yattıkça allahım kızıma ömür versin inşallah..bana bağışlasın..size de yeniden bir mutluluk yaşatsın inşallah..

Allah kızınıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah.

Allah yar

Çok sağolun

Geçmek zorunda canım unutamazsın ama dünecek acısı Allah verir sabrını inş en kısa zamanda yeni bi bebek hbri alırsın

Basiniz sağolsun. Rabbim sabırlar versin.

Tekrar hamile kalip saglikla kucaginiza alırsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…