sağolasın, alaçatı sabunlarını duydum ama bilmiyorum ne olduğunu. işte böyle kendimi oyalıyorum, insanlardan uzak ne yapabilirsem artık..hiç fena değil, ince işe elin yatkın demek ki.
şeyler de çok güzel bu alaçatı sabunları falan..
Uzulme sabret.insallah yakin zamanda rabbim bi bebek daha nasip eder sana.hem ahirette sana sefaatci olacak orda kavusursunO kadar mutsuzum ki..
Kaybetmeseydim bugün doğacaktı bebeğim, toprak olmasaydı bugün kucağımda olacaktı. Çok özlüyorum çokkk
4 ay oldu hala yaşama dönemedim, nasıl üstesinden gelicem, Allahım yardım et
inşallah ona layık bir anne olurum da kavuşurum.Uzulme sabret.insallah yakin zamanda rabbim bi bebek daha nasip eder sana.hem ahirette sana sefaatci olacak orda kavusursun
Insallah canim insallahElbette beterin beteri var zaten, bir kadının sesi geliyordu ben yatarken çığlık çığlığa ağlayarak sancı çeken. 9 aylık doğuma diye gelmiş, bebeğin kalbi atmıyormuş. O kadar sancı çekip toprağa verdi işte.. Veya dediğiniz gibi senelerce hastanelerde sürünüp kaybetmek te var, var da var yani. Allah beterini yaşatmasın inşallah.
Destek olan herkese çok teşekkür ederim.Insallah canim insallah
Sağol Allah razı olsun. Bazen dayanamasam da yaşıyoruz işte..Allah sabır ve dayanma gücü versin
Allah rahmet eylesin canım üzülme anneliği tekrar yaşıcaksın inşallah.
ben 20.11.2012 tarihinde düşük yaptım çok üzüldüm sığınamıyordum dünya başıma yıkıldı sandım. dedim artık anne olamam ama Allah okadar büyükki 20.11.2013 tarihinde iki tane birden verdi. çok şükür bin şükür. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın dua en büyük ilaç.
Sağol Allah razı olsun. Bazen dayanamasam da yaşıyoruz işte..
amin canım düşündüğünde daha da gecikir farklı uğraşlar bul gelecek zamanı geldiğinde inşallahAllah evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Ben de yeniden hamile kalırsam belki biraz daha ferahlarım ama zaman geçmiyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın amin.
amin canım düşündüğünde daha da gecikir farklı uğraşlar bul gelecek zamanı geldiğinde inşallah
Yaşayacaksın tabi, zor olacak ama atlatacaksın, Allah sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah...
Arkadaşım da yıllar evvel 9 ay karnında taşıdı oğlunu doğuma bir hafta kala karnında öldü normal doğum yaptırdılar, her şeyi hazırdı ama nasip kısmet işte... Şimdi 1 oğlu ve 1 kızı var onları büyütüyor...
Sağol Allah razı olsun, evet ben de çok zor atlattım zaten hatta tam da atlatabilmiş değilim, hala tansiyonum oynuyor zaman zaman. idrarımda protein kaçağı oluyor. Etkisi 6 ay sürüyormuş genelde maalesef. Psikolojik etkileri ise felaket zaten. Ama zamanla geçecek inanıyorum.Başın Sağolsun ve büyük geçmiş olsun preeklampsi çok tehlikeli bi durum çok şükür sen hayattsın yine çocukların olur.
Bebeğini kaybermek çok zor bi durum Allah sabrını verir inşallah
Sağol Allah razı olsun, evet ben de çok zoratlattım zaten hatta tam da atlatabilmiş değilim, hala tansiyonum oynuyor zaman zaman. idrarımda protein kaçağı oluyor. Etkisi 6 ay sürüyormuş genelde maalesef. Psikolojik etkileri ise felaket zaten. Ama zamanla geçecek inanıyorum.
Hastaneyi hatırlayınca çok kötü oluyorum aslında, kaç kere bayıldım. Devamlı burnum kanıyordu, bu yüzden nefes bile alamıyordum. Bir sürü şey, neyse Allah kimseye yaşatmasın.
Aslında almam gerektiğinin farkındayım ama daha önce böyle şeylere çok gönüllüyken bu sefer doktora gidesim gelmiyor, birileri beni zorlasın istiyorum, bilmem belki giderim. Sağolasın.Amin canım evet etkisi 6 ay sürer ama psikolojik olarak düzelmezsen daha da uzar bence profesyonel yardım almayı denemelisin
Allah yardımcınız olsun.. alt yazınız da dediğiniz gibi 'cennet çocuğu' olmuş oğlunuz..
Allah razı olsunRabbim sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?