Almayi dusunuyorum ozelikle izin icin. Ceken bilir, millet anca kinar tavsiyelerde bulunur ama is basa geldimmi cok farkliÇocuk güvenlik askısı al diyeceğim ama o kadar densiz insanımız var ki , gelecek laflara cevabımı veririm diyorsan hiç vakit kaybetme al.
Ben de ablam da çok rahat ettik.
Yolda gören kimisi aa ne güzel diyor kimisi çocuğu bağlamışlar diyor.
Doğrudur görsellerde bakınca genelde yabancılarda var sanki.Yurtdışında çok kullaniliyor. Bende almıştım ve o densizler garip garip bakmisti
Doğrudur görsellerde bakınca genelde yabancılarda var sanki.
Ya ben sokakta kimseye çocuğunu arabaya hapsetmişsin deme cesaretini bulamıyorum kendimde.
Ama millet biz çocuklarımızı daha rahat etrafı gezsin dolaşsın diye kullandığımızı anlamıyor.
Gerçi nereden aldınız biz de muhakkak alalım diyen de çok oluyor,genelde ananeler soruyor onu da
cocuk bu yapıyolar hepsi aynı malesef. mümkün olduğunca olumlu cümle kurmaya çalışın. kesinlikle sakin olun. gel git yapma etme koşma ona dokunma falan demek yerine. hareketini yönlendirmeye çalışın. ağlasa da bağırsa da vursa da tavrınızı değiştirmeyin. sürekli gülerek sakin sakin konuşun bir süre sonra dinliyolar.ve mümkünse eşinizi kovun. destek olacaklarına köstek oluyolar resmen.Sorun hep tehlikeli yerlere kosuyor. Mihlatis gibi cekiyor tehlikeli yerler onu. Ya yola kosar, ya nehir, kopru. Ortalik yer degil. Esimde oyle cok sabirsiz hemen sussun istiyor ama olmuyor iste o sakinlestirmeye calistikca bazen sesini yukselterek daha cok agliyor ozman.
Yaa iki kizdan snra kucuk erkeginizi biraz simartmis olabilir misnz ozellikle babaCanim iki kizim daha var benim onlarda bunu yasamadim gercekten. cok dagitmayi seviyor. Tehlikelo isleri sevmiyor. Sabahtan aksama kdr evin icinde dort dolaniyom yoksa eve ev demek icim bin sahit lzm.
Doğrudur görsellerde bakınca genelde yabancılarda var sanki.
Ya ben sokakta kimseye çocuğunu arabaya hapsetmişsin deme cesaretini bulamıyorum kendimde.
Ama millet biz çocuklarımızı daha rahat etrafı gezsin dolaşsın diye kullandığımızı anlamıyor.
Gerçi nereden aldınız biz de muhakkak alalım diyen de çok oluyor,genelde ananeler soruyor onu da
Yok aslinda ayirt etmiyor. Ama daha kücük oldugu icin bazen farkli davramiyor. Ama sinirleninvede bambaska davraniyor.Yaa iki kizdan snra kucuk erkeginizi biraz simartmis olabilir misnz ozellikle baba
Dicem ama onun tahammülü daha az demissnz
Gercekten boyle sesli söylüyorlar miGenelde bilege bağlanır ya ben belime baglamistim. Daha az tepki aldım. Biride sanki kopek gezdiriyor demişti.
Benim oğlum bu askı sayesinde yürüme işini daha rahat çözmüştü sadece uzağa gitmesini engellemiyor çocuğa kısmen denge de sağlıyor , bazen yeğenimi ben tutuyorum misal tam düşecekken tutabiliyorum ki gerçekten çok hareketli yerinde durmayan bir çocuk..Biz çok rahat ettik o yüzden çok tavsiye ediyorum.Görsel açıdan çanta gibi olanlar daha iyi sanki ben öyle kullanıyordum daha sevimli oluyor abuk sabuk bakan pek olmuyordu.Ilk defa duydum , görsellere baktım şimdi . Peluslu olanlarda varmış , sırt çantası gibi.
Durmayan ve tehlike mıknatısı çocuklar için iyiymiş.
Gercekten boyle sesli söylüyorlar mi
Yani kimisine ters gelebilir cocugun ruhu der virt der zırt der amaa yapan da zaten keyfi yapmıyordur cocugunun guvenligi icin.. nasil o benzetmeyi yapabiliyolar hadi yapiyorlar nasil sesli soyluyolar hayretttt
Benim oğlum bu askı sayesinde yürüme işini daha rahat çözmüştü sadece uzağa gitmesini engellemiyor çocuğa kısmen denge de sağlıyor , bazen yeğenimi ben tutuyorum misal tam düşecekken tutabiliyorum ki gerçekten çok hareketli yerinde durmayan bir çocuk..Biz çok rahat ettik o yüzden çok tavsiye ediyorum .Görsel açıdan çanta gibi olanlar daha iyi sanki ben öyle kullanıyordum daha sevimli oluyor abuk sabuk bakan pek olmuyordu.
Bende o canta gibilerden gecen br bayanda gördüm evet guzeldi cocugun elini tutmus gbi oluyo hatta daha iyisi cocuk hareket edio rahatca elini tutunca daha da kisitliDimdik yüzüne yüzüne soyluyolar valla
Dimdik yüzüne yüzüne soyluyolar valla
İnşallah faydasını görürsün , en güzeli umursamamak haklısın .Evet ,hem serbestler hem değiller aslında. Farkına varilmadan kontrol altında tutuluyorlar. Alacağım galiba bende.
Konuşanlar her şeye bir şey bulurlar. Yeterki konuşmak olsun.
Zerre kadar umurumda değil insanlar.
Yegenim boyle bir cocuktu.bir yere gitsek orayi bize zindan ederdi kovalamac oynardik resmen o onde biz arkadaBuna benzer konu acmistim. Soz konusu 17 aylik oglum. Bugun buyuk bir hayavanat bahcesine gittik. Inanin zehir etti bize. Ne bebek arabasinda duruyor ne indirince yerde. Yere birakinca kafama gore kosuyum kaciyim istiyor. Buna engel olmaya calisinca kafayi yiyor. Oyle boyle bagirmak aglamak degil. Butun millet bakip durdu ama ne yaptiysak susturamiyoz. Arabasina eziyetle oturtup bagliyoruz. Agliyor agliyor sonra bir susuyor, bes dk gecmeden yine basliyor. Kucaga alincada cogu zaman saldiriyor vuruyor. Ne yapcagimi sasirdim artik gercekten. Dr olur bunlar daha kucuk nasilsa dedi. Her cocuk farkli kimi oyle kimi boyleymis..
Sorun hep tehlikeli yerlere kosuyor. Mihlatis gibi cekiyor tehlikeli yerler onu. Ya yola kosar, ya nehir, kopru. Ortalik yer degil. Esimde oyle cok sabirsiz hemen sussun istiyor ama olmuyor iste o sakinlestirmeye calistikca bazen sesini yukselterek daha cok agliyor ozman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?