Bu gelen 2 yaşın ayak sesleri
Darısı başıma, bu arada senin tuvalet egitimi konunu okumuştum, nasıl ilerleme kaydettin sonrası ne kadar sürdü, ne zaman söylemeye başladı, bi ara yaxarsan süper olur, kızım aynılarını yapıyodu, ara verdim pztesi başlamayı düşünüyorum2 yaş sendromu off aman Allahım çok şükür atlattik
Biraz daha büt
Darısı başıma, bu arada senin tuvalet egitimi konunu okumuştum, nasıl ilerleme kaydettin sonrası ne kadar sürdü, ne zaman söylemeye başladı, bi ara yaxarsan süper olur, kızım aynılarını yapıyodu, ara verdim pztesi başlamayı düşünüyorum
Iki ablasi var, kizlar taekwondo ya gidiyor bazen evde hareketler yapiyorlarVurmayı kimden görmüş olabilir. Illaki içindeki bu öfke bir yerden geliyordur.
Oyun arkadaşları var mi , yalnız çocuklar da öfkeli , hırçın olabiliyormuş.
Herzamanki cocuk doktorumuza1 doktora mı götürdünüz? Yoksa farklı doktorlara gittiniz mi bu durum için?
Yok kesinlikle tatmin olmuyor, cok yaptim..Oglunuz çok agladiginda illaki susturmak istiyorsanız oldugunuz yere oturun ve onu gogsunuze yaslayip hafif sırtını sivazlayin.
Avm nin orta yerine bagdas kurup yaptım bunu bi süre sonra sakinlesiyorlar.
Sorun hep tehlikeli yerlere kosuyor. Mihlatis gibi cekiyor tehlikeli yerler onu. Ya yola kosar, ya nehir, kopru. Ortalik yer degil. Esimde oyle cok sabirsiz hemen sussun istiyor ama olmuyor iste o sakinlestirmeye calistikca bazen sesini yukselterek daha cok agliyor ozman.Koşturup dursun engel olmayın. benim kızımda öyle. madem hayvanat bahçesine parka gidiyoruz. tehlikeli bir durum olmadığı müddetçe ya da başkalarını rahatsız etmedikçe hiç dokunmuyorum. enerjisini atıyo keyifle geziyo. engellediğim yerler de de daha az tepki veriyo böylece.
Eşime bunu alıştıramadım ama bir türlü. onunla 5 dk dolaşsın ağlama krizine giriyo çocuk sürekli müdahale edildiği için
Çocuk güvenlik askısı al diyeceğim ama o kadar densiz insanımız var ki , gelecek laflara cevabımı veririm diyorsan hiç vakit kaybetme al.
Ben de ablam da çok rahat ettik.
Yolda gören kimisi aa ne güzel diyor kimisi çocuğu bağlamışlar diyor.
Canim iki kizim daha var benim onlarda bunu yasamadim gercekten. cok dagitmayi seviyor. Tehlikelo isleri sevmiyor. Sabahtan aksama kdr evin icinde dort dolaniyom yoksa eve ev demek icim bin sahit lzm.Zorr yaa Allah yardimcinz olsun
Yerde durmuyor puset de durmuyor kucaga alinca saldiriyor bence bosverilcek bir yani yok. illa ki br sebebi vardr. cozulmeli cunki szn icin cok yipratici bebisede yazik
Benim kizim da yeni yasa gecis donemlerinde cildiriyor mesela
Belki sznkide boyle gecici bir süreçtir henuz 17 aylik oldugu icin szde tam olayi cozemeyebilirsnz
Bn cok pismanim kizimi daha cok anlamaya calissaymisim sinirlenip kizcagima smdi 4 yasina grcek ins gene ayni cildirmis gbi davraniyor ama bn sakinim biliyorum ki gecicek inşallah
Sorun hep tehlikeli yerlere kosuyor. Mihlatis gibi cekiyor tehlikeli yerler onu. Ya yola kosar, ya nehir, kopru. Ortalik yer degil. Esimde oyle cok sabirsiz hemen sussun istiyor ama olmuyor iste o sakinlestirmeye calistikca bazen sesini yukselterek daha cok agliyor ozman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?