- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Size mutlaka ama mutlaka Adem Güneş Güvenli Bağlanma kitabını tavsiye ederim.. öncelik olarak onu.. onun dışında tüm kitaplarını tabiki de.. ben çok faydasını gördüm siz de görürsünüz muhakkak..Buna benzer konu acmistim. Soz konusu 17 aylik oglum. Bugun buyuk bir hayavanat bahcesine gittik. Inanin zehir etti bize. Ne bebek arabasinda duruyor ne indirince yerde. Yere birakinca kafama gore kosuyum kaciyim istiyor. Buna engel olmaya calisinca kafayi yiyor. Oyle boyle bagirmak aglamak degil. Butun millet bakip durdu ama ne yaptiysak susturamiyoz. Arabasina eziyetle oturtup bagliyoruz. Agliyor agliyor sonra bir susuyor, bes dk gecmeden yine basliyor. Kucaga alincada cogu zaman saldiriyor vuruyor. Ne yapcagimi sasirdim artik gercekten. Dr olur bunlar daha kucuk nasilsa dedi. Her cocuk farkli kimi oyle kimi boyleymis..
anne olmak böyle bi şey sanırım:))Oglunuz çok agladiginda illaki susturmak istiyorsanız oldugunuz yere oturun ve onu gogsunuze yaslayip hafif sırtını sivazlayin.
Avm nin orta yerine bagdas kurup yaptım bunu bi süre sonra sakinlesiyorlar.
Bunu okuyunca çok etkilendim kimi kadınlar ortalıkta bağırıp çağırarak çocuğu susturmaya çalışıyor fakat sizin gibi düşünüp etraf ne der önemsemeden yere oturup çocuğunuzu sakinleştirmeniz çok hoşuma gittiOglunuz çok agladiginda illaki susturmak istiyorsanız oldugunuz yere oturun ve onu gogsunuze yaslayip hafif sırtını sivazlayin.
Avm nin orta yerine bagdas kurup yaptım bunu bi süre sonra sakinlesiyorlar.
Bunu okuyunca çok etkilendim kimi kadınlar ortalıkta bağırıp çağırarak çocuğu susturmaya çalışıyor fakat sizin gibi düşünüp etraf ne der önemsemeden yere oturup çocuğunuzu sakinleştirmeniz çok hoşuma gitti
Google'da arattim gorunce kahkaha attim gercekten askiymişÇocuk güvenlik askısı al diyeceğim ama o kadar densiz insanımız var ki , gelecek laflara cevabımı veririm diyorsan hiç vakit kaybetme al.
Ben de ablam da çok rahat ettik.
Yolda gören kimisi aa ne güzel diyor kimisi çocuğu bağlamışlar diyor.
Yarıyor valla anneden çok çocuğun işine geliyor istediği gibi at koşturuyor etrafta bana da cok tatlı geliyorGoogle'da arattim gorunce kahkaha attim gercekten askiymişEvcil hayvan gibi cok tatlilar ama ise yariyor mu gercekten?
Sirt cantali olanlardan buldum maymunlu kaplumbagali falan maymun kuyrugu seklinde sapi. Kim ne derse desin kendileri kolaysa cocuk baksinlar yasamayan bilemez.Yarıyor valla anneden çok çocuğun işine geliyor istediği gibi at koşturuyor etrafta bana da cok tatlı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?