- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi yogurtbogurtlen
Umarım olmaz.Çok güzel yazmışsınız gerçektenn...
Bence de bununla yüzleşmeniz çok iyi olmuş...
Cute son yazdığın cümlende; "Belkıde benım oglumda affedecek ben senelerce kendımı canımı yedıgımle kalacagım"...
Bu kısım bana da olacak gibi geliyor![]()
Evet gıdıp tanıyabılır ancak benımle onu aynı zaten sevmemelı zaten. Ne munasebet kım agladı kım durdu basında benım yaptıgım fedakarlıgı yapmadıkı yapmayacak kapatamayacak benım yaptıklarımı bıyolojık baba o yuzden bır yandanda gorusmus olsa bıle asla oglum ıcın bır ben veya esım, olamayacak diye düşünüyorum. İşte o yüzden bende ilahi adalet dedğimiz şey bu aslında.
Kız ne demiş bagı kurmaya calısıyoruz demıs, ben daha oglumun gozunun bakısınından canımı sıkkın, ac mı, hasta mı hasta mı olacak suanda bıle anlıyorum 7 senede , 26 yasında yabancılasmıs ıkı kısının bır araya gelmesı kolay olmamalı adalet acısından . 26 sene kızını bırakmıs bır annenın vıcdanının cok rahat olmaması gerekıyor zaten sence olur mu tatlım olmalımı , mumkun mu ? Senınde cocugunucok sevdıgın ıcın bılıyorum kı sende benım gıbı dusunuyorsun
Neyse oglum affetse de ben affetmeyecegım ama bıyolojık babayı, hem oglum ıcın hemde bu sekılde gıdıp aramamasının yukunude bana bıraktıgı ıcın hem affetmeyecegım hemde ne hakkım varsa hepsı haram zıkkım olsun fıtıl fıtıl burnundan gelsın dıyorum