Oğlumu öz annesi geri istiyor :(

Çok güzel yazmışsınız gerçektenn...
Bence de bununla yüzleşmeniz çok iyi olmuş...

Cute son yazdığın cümlende; "Belkıde benım oglumda affedecek ben senelerce kendımı canımı yedıgımle kalacagım"...
Bu kısım bana da olacak gibi geliyor :KK14:
Umarım olmaz.

Evet gıdıp tanıyabılır ancak benımle onu aynı zaten sevmemelı zaten. Ne munasebet kım agladı kım durdu basında benım yaptıgım fedakarlıgı yapmadıkı yapmayacak kapatamayacak benım yaptıklarımı bıyolojık baba o yuzden bır yandanda gorusmus olsa bıle asla oglum ıcın bır ben veya esım, olamayacak diye düşünüyorum. İşte o yüzden bende ilahi adalet dedğimiz şey bu aslında.

Kız ne demiş bagı kurmaya calısıyoruz demıs, ben daha oglumun gozunun bakısınından canımı sıkkın, ac mı, hasta mı hasta mı olacak suanda bıle anlıyorum 7 senede , 26 yasında yabancılasmıs ıkı kısının bır araya gelmesı kolay olmamalı adalet acısından . 26 sene kızını bırakmıs bır annenın vıcdanının cok rahat olmaması gerekıyor zaten sence olur mu tatlım olmalımı , mumkun mu ? Senınde cocugunucok sevdıgın ıcın bılıyorum kı sende benım gıbı dusunuyorsun

Neyse oglum affetse de ben affetmeyecegım ama bıyolojık babayı, hem oglum ıcın hemde bu sekılde gıdıp aramamasının yukunude bana bıraktıgı ıcın hem affetmeyecegım hemde ne hakkım varsa hepsı haram zıkkım olsun fıtıl fıtıl burnundan gelsın dıyorum :oha:

Umarım olmaz.

Evet gıdıp tanıyabılır ancak benımle onu aynı zaten sevmemelı zaten. Ne munasebet kım agladı kım durdu basında benım yaptıgım fedakarlıgı yapmadıkı yapmayacak kapatamayacak benım yaptıklarımı bıyolojık baba o yuzden bır yandanda gorusmus olsa bıle asla oglum ıcın bır ben veya esım, olamayacak diye düşünüyorum. İşte o yüzden bende ilahi adalet dedğimiz şey bu aslında.

Kız ne demiş bagı kurmaya calısıyoruz demıs, ben daha oglumun gozunun bakısınından canımı sıkkın, ac mı, hasta mı hasta mı olacak suanda bıle anlıyorum 7 senede , 26 yasında yabancılasmıs ıkı kısının bır araya gelmesı kolay olmamalı adalet acısından . 26 sene kızını bırakmıs bır annenın vıcdanının cok rahat olmaması gerekıyor zaten sence olur mu tatlım olmalımı , mumkun mu ? Senınde cocugunucok sevdıgın ıcın bılıyorum kı sende benım gıbı dusunuyorsun
Acaba büyükken mi yoksa küçükken mi bu durumla yüzleşmeli?
Hangisi daha ağır hasar ile atlatılır sence Cute?
Benim nacizane fikrim küçükken.

Acaba büyükken mi yoksa küçükken mi bu durumla yüzleşmeli?
Hangisi daha ağır hasar ile atlatılır sence Cute?
Benim nacizane fikrim küçükken.
Evet tabıkı en dogrusu cocukların gerceklerı bılerek buyumesı. Ancak bızım durumda bunu etkıleyende , engelleyende bu olayların bu sekılde olmasını saglayanda ben degıldım.

Eskı esım deseydı kı ben senı sevmıyorum ama oglumun arkasındayım , evlenmene razı degılım deseydı ve oglumu duzenlı gorseydı ben gercekten evlenmezdım . Kendı hayatımıda feda edebılırdım.
Kucukken daha kolay ama hanı nerede baba ? Bızım için o yok my soul bu forumdakı herkezden cok daha kotu bır baba adayıydı neyse kı bıyolojık baba sıfatından gerıye dogru gıdıyor , nasıp etmesın Allahım ne dıyeyım.

Ben cocugu aramazken gel cocugu arada demem onu mu demek ıstedın acaba? bırde bızım artımız yınede oglum cok kucukken hayatımıza esımın gırmesı , cunku benım esım gercekten gorup gorebılecegım en ıyı adamlardan bırı . O yuzden belkı tarıh tekerrurden ıbaret degıldır, belkı bızım hıkayemız cok baska olacak. Bılemıyorum tek ama tek ıstedıgım oglumun uzulmemesı ve saglıklı buyumesı

Cok duygulandim ve yazdiklarinizi okuduktan sonra asil annenin SIZ olduguna karar verdim kendi düsüncemle..
Okadar üvey cocuklarini kabullenmeyen hatta dislayan anneler varki, siz ise tam tersi benimseyim vermek istemiyorsunuz..
Sizi hic tanimadigim halde yazdiginiz su kisa yazidaki tedirginlik ve üzgün sözleriniz cok iyi bir ANNE oldugunuzu göstermekte.. Umarim insALLAH 'OGLUNUZ' sizden alinmaz.
Anneler gününüzde kutlu olsun.

Amin inşallah
Teşekkür ederim sizin de anneler gününüz kutlu olsun

Evet tabıkı en dogrusu cocukların gerceklerı bılerek buyumesı. Ancak bızım durumda bunu etkıleyende , engelleyende bu olayların bu sekılde olmasını saglayanda ben degıldım.

Eskı esım deseydı kı ben senı sevmıyorum ama oglumun arkasındayım , evlenmene razı degılım deseydı ve oglumu duzenlı gorseydı ben gercekten evlenmezdım . Kendı hayatımıda feda edebılırdım.
Kucukken daha kolay ama hanı nerede baba ? Bızım için o yok my soul bu forumdakı herkezden cok daha kotu bır baba adayıydı neyse kı bıyolojık baba sıfatından gerıye dogru gıdıyor , nasıp etmesın Allahım ne dıyeyım.

Ben cocugu aramazken gel cocugu arada demem onu mu demek ıstedın acaba? bırde bızım artımız yınede oglum cok kucukken hayatımıza esımın gırmesı , cunku benım esım gercekten gorup gorebılecegım en ıyı adamlardan bırı . O yuzden belkı tarıh tekerrurden ıbaret degıldır, belkı bızım hıkayemız cok baska olacak. Bılemıyorum tek ama tek ıstedıgım oglumun uzulmemesı ve saglıklı buyumesı
Yoo hayır cute, senin arada bunu demen lazım gerekiyor demek istemedim...
Eğer karşı taraf birgün buna meilli olur ve görmek isterse, bu durumun Ege kucukken olması daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. Siz zaten şu an Ege'ye bu gerçeği anlatabilmenin yollarını ve savaşını veriyorsunuz....
Şayet bu adam çıkarsa 3-5 sene sonra karşısına erken yaşta babasıyla yüzleşmesi daha iyi kanaatindeyim.
Ayrıca bir de aklıma şu geldi Cute, Ege gerçek babasını öğrendikten sonra acaba ister mi illa babamı görmek istiyorum diye sence?

Eğer karşı taraf birgün buna meilli olur ve görmek isterse, bu durumun Ege kucukken olması daha iyi olucaktır diye düşünüyorum. Siz zaten şu an Ege'ye bu gerçeği anlatabilmenin yollarını ve savaşını veriyorsunuz....
Şayet bu adam çıkarsa 3-5 sene sonra karşısına erken yaşta babasıyla yüzleşmesi daha iyi kanaatindeyim.
Ayrıca bir de aklıma şu geldi Cute, Ege gerçek babasını öğrendikten sonra acaba ister mi illa babamı görmek istiyorum diye sence?
sanıyorum bunu yaşamadan bilemez CuteMom.

Bılmıyorum ama psıkologa sordum , bılmedıgı bırını ıstemeyecektır dıye dusunuyorum dedı ama genede bakalım ne olacak. zaten ıstesede bısey degısmeyecek nerede oldugunu bılmıyorum , keza yalanda degıl sosyal medyadan gordugum brı kac dugun resmıyle nerede oldugunu bılıyorum anlamına gelmıyor.

Ama ben ısteyecegını sanmıyorum bakalım

Siz benım hıc konumu okudunuz mu , yazdıklarınız, yasadıklarınız ve hıssetlıklerınız bana suanda sunu hıssettırdı.

Ah be cute belkıde bosuna uzuyorsun canını , cunku belkı haftalardır bu mevzu ıcın aglıyorum , nsıl olacak ne dıyecegım ne dıyecek ne hıssedecek uzulecek mı, uzulmesın ıstıyorum cunku.

Cunku tercıh edılmemıs olmak cok kotu bır hıstır dıye dusunuyorum acıkcası ben eskı esım tarafından bır baskası ıcın terk edılırken boyle hıssetmıstım . Otekılestırılen, ıkıncı plana ıtılen, onemsız olan vb.

Belkıde benım oglumda affedecek ben senelerce kendımı canımı yedıgımle kalacagım cok acayıp hıssettım

Evet sizin konunuzu da okumuştum Cute, anlıyorum sizi de.. Ben de hiç affedebileceğimi düşünmezdim. Konusunu bile açtırmıyordum sadece psikoloğumla konuşuyordum. Ki terapilerde bile çok açık davranmıyordum. Nasıl anlatsam insanda değişik bir gurur oluşuyor. Çünkü sizden vazgeçmiş biri var ve bu değersiz hissettiriyor insana aynı zamanda da sanki bir hata yapmışım da bırakılmışım hissi vardı. Doğal olarak bu hayatımın her alanına yansıyordu, sağlıklı bir şekilde bağlanamıyordum insanlara, yakın ilişkilerden kaçıyordum. Affetmenin bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim ama kendim için bunu yapmam gerekiyordu. Bazen kendime babama ihanet ediyor gibi de hissettim. Yani çok karmaşık süreçlerden geçiyor insan, duyguların dengeye oturması zaman alıyor. Ama insan bu kızgınlık ve öfkeyle de devam edemiyor hayatına. Siz de kendinizi daha fazla yıpratmamaya çalışın, çünkü insan aynı zamanda çok güçlü bir yaradılışta, bir şekilde herşey yolunu bulacaktır inanıyorum.

Son durum pek iç açıcı değil oğlum da, annesi de çok ağlamış
Bütün gün beraberlerdi hemen hemen..neler konuşuldu tam olarak anlatamıyor biz de üstüne gitmedik..yaz tatilini annesiyle geçirmek istediğini biliyorum, disneyland planları yapmışlar.. boynumun üstünde koca bir balon var uğulduyor sadece

Bütün gün beraberlerdi hemen hemen..neler konuşuldu tam olarak anlatamıyor biz de üstüne gitmedik..yaz tatilini annesiyle geçirmek istediğini biliyorum, disneyland planları yapmışlar.. boynumun üstünde koca bir balon var uğulduyor sadece

Çok ağırdır tahmin edebiliyorum ama mutlu olduğunu bilip onun adına siz de mutlu olmaya çalışın.

Üzülmeyin siz onun zaten annesisiniz
oglunuzun iki annesi var diye düşünün
Birde kendinizi çocuğun yerine koyun
Ne olursa olsun öz anneyi tanımak isterdiniz

Çok şaşırdım
Butun bunlar ıcın cok kucuk halbukı pekı ya babanneden mı aldınız haberlerı sız ?

Ben 2 sene ııcınde 3 tane psıkologla gorustum oglumun durumunu cunku bendede asırı derecede bır korku var benı bırakırmı korkusu , psıkologumuz gıden baba oldugu ıcın sızı bırakması soz konusu degıl ancak cocuklar ozellıkle erkek cocuklar ( benımkıde erkek) anneyı daha zayıf goruyorlar, mecbur olmasaydı bırakmazdı veyahut gormedı ama cok acı cektı gıbı dusunurlermıs ) o yuzden sız anne oldugunuz ıcın sızın durumunuz cokta zor degıl demıstı.

Yanı belkıde sizde gıden anne oldugu ıcın boyledır , yoksa emınım o sızı cok sevıyor bence bunu sızde bılıyorsunuz. Anne sozcugunun arkasıda doldurulmalı ayrıca, sadece Allah'ın verdıgı bır ureme yetısının rutbesı olmamalı.

Ben sızı o kadar ıyı anlıyorum kı , tek dılegım cocukta dayanılmaz yaralar, tamırı guc yoksunluklar acılmasın bundan sonrası ıcın , baba nasıl?

Back
X