Oğlumu Sanki Ben Değil Kayınvalidem Doğurmuş..

Benimde en büyük sorunlarımdan kızım bana gelmesin ona gitsin o kadar hoşuna giderki tabi daha neler neler benden çok o düşünüyormuş o iyi bakıyormuş falan mümkün mü bu ya sizinki de ilk torun mu?

En son eşim ile konuştuğumuzda böyle söyledim..Karekterimden ödün vereceğim bende onun gibi davranacağım belki o zaman hatalarını anlar dedim..Ve evet haklısın biraz diş göstermez isem en zararlı ben çıkacağım..Teşekkür ederim fikirlerin için..Biraz cadılık zamanııııııııııııııııı

Benimde en büyük sorunlarımdan kızım bana gelmesin ona gitsin o kadar hoşuna giderki tabi daha neler neler benden çok o düşünüyormuş o iyi bakıyormuş falan mümkün mü bu ya sizinki de ilk torun mu?

evet canım ilk ama bizim de ilk bebeğimiz olduğunu unutmasınlarrrrrrrrr

ay bu ne ya icim sisti.

ben boyle kaynanayi evirip cevirip bir guzel doverim ha.gozunun yasina bakmam inan. nasil dayaniyorsunuz bu duruma vallahi sastim.

resmen cocugunuza annelik yapmaya calisiyor olmaz boyle sey sizde onun gibi dengesiz olun elinizden geleni yapin o cadi kaynanayi cildirtmak icin:86:

adresi vereyim miii

çok gençsiniz hayatı kaynana koca arasına sıkıştırp birde birbirinzi kışkırtmayın ne olur.insanlar torununu sevmeyecek ona sahip çıkmayacak ne yapsa size karışıyor olacak anlamak çok zor çocuğunuz sevgi görerek büyürse inanın daha sağlıklı olur sahipleniyor sanmayın size öyle geliyor ayrıca kendisi de doğursun filan çok kabaca konuşmalar siz gibi gençler yakışmıyor doğrusus

Kyınvalidemler 20 sk mesafedeler.Kaynanam 60 kayınpeder 70 yaşında.Uzak duruyorum.Ama benim çocuğuma öyle yapıcak olsalar kafayı yer bir değil iki değil üçüncüde kesin tamamen bağları koparırdım.Hadi bazı şeylerde susuyoruz da bebek araya girince susulcak gibi olmuyor.

Zaten kayyınvalidemlerin 12,torunu.Ama yanlarında ki tek torunları.Valla sanırım bi 5 6 gün oldu görmeyeli.Eşimin abisi çcouklarla geliyordu.Aman canım cicim sevip sonra yanımda arkalarından bıktık çcouklardan diyolardı.Eee insan kendi torununa derse bunu bende bilirim ne olduklarını.Anladım ki surata iyiler arkadan yapıyolar herşeyi bende baştan beri muhattab olmuyorum.

Sen artık baya bi tavrını koymalısın.Sevsinler ama sana sevdirmiyorlar baksana.İpleri eline al ezdikçe ezilirsin.İyice sarpa sarar.Çocuğun da sende soğur ileride.

Benimkide tam tersi sanki annem doğurmuşş annemin çocuğuu

Anneme fena düşkünn 2 tarafada düşkün olması güzel bişi değil..

Demin öyle eltim kayinvalideme yapiyor fln yazdim da..

Bende Teyze oldum üc hafta önce kiz kardesim yan binada oturuyor tabiki 24 saat ona gitmiyorum ama nasil desem yegenimi cok seviyorum mesela gitdim mi kimseyle ilgilenmem ellerini öperim ayaklarini kucagima alirim tabikide kiz kardesim istedigi an hemen veririm ama teyze derler ya anne yarisi gercekten öyleymis bunu fark etdim bir gün görmesem özlüyorum sanki kendi kizim gibi böyle sanki canimdan bir can gibi galiba k.v dende de bu duygular var tabi biraz abartiyor ama cigeri o insanin ay bak özledim simdi :) üc haftada heryer onun resimleri ile doldu

yarama bastın valla bacım herşeyine ama herşeyine karışıyor tuvalet eğitimine başlıcak lazımlık alıcam öle başlıcam dedim amann ne gerek varmış tuvalete götür diyor bide alafranga değil normal oturmalı çocuk orda nasıl yapsın hem mikrop kapar herşeyi onlar biliyo biz kör cahil hiçbişeyden haberimiz yok kız inanki bende şimdi düşünmeye başladım acaba kıskanıyomu diye öyle sahipleniyor etrafımdada görüyorum ya arkadaşlarımında kayınvalideleri var öyle karışanı ben görmedim daha dışarısı o kadar sıcak çocuğun üzerine iki kat uzun kollu badi giydirmiş çocuğun vucudu nasıl sıcak ateşi çıkıcak sandım ya anne çıkar hava sıcak bişey olmaz inşallah diyorum yok hasta olurmuş ya çocuk bu olursada dr var hastane var yani bende çocuğu havasına göre ayarlıyorum artık bebeklitne çıktı 2 yaşına buçuk yaşında oluck halada acayip bir korumacılığı var grip olmuşta 1 ay atlatamamış ya dedim nerde atlatamadı gayet sağlığıda yerindeydi ateşi yoktu öksürüğü yokt gripte salgın bişey ne yapalım çocuğu cam kafestemi yaşatalım oda bizim ortamımıza alışması lazım senin gene elini ittirmiş benim kucağımdan zorla aldı çay içiyorduk üzeri kalındı allahtan kızımın ama çayda çok sıcak değildi çayın sonuydu koymuştum bardağa ben arkamı dönmemle kızım bardağı eline almış içmek istedi ben hemen farkettim çıkardım üstünü bişey olmadı allahtan ben bakarken kızıma müdahele etmeye çalışıyorum kaynanam ordn bağırıyo kızımı kucağımdan bi kaptı bende bağırdım tabi öyle sinirlendim ama anlatamam ne demek ya ne hakla giriyor benim kzıımla arama çözemiyorm tamam seversin yanlış bişey olduğunda uyarırsın ama bu ne ya yemesinden uyksuna giymine banyosuna içtiği şeylere kadar karışıyo dahda neler dr umuza bile karıştı yok onu sevmemiş ama dr çok iyi ne yapalım dedim dr un tedavesi önemli oturupta sohbet etmeye gitmiyoruz oraya kendi büyütmüş ya çocuk allahtan bizi bişi bilmiyolar sanıyo banada karşıyo çok bigün patlıcam ama dur bakalım inş kötü bişey olmaz ama sabrım kalmdı

Bir rahat vermiyorlar agiz tadiyla cocuklarimizi buyutelim. Benim kaynanamda verme dememe ragmen balik vermisti ogluma hemde daha 5 aylik bile yoktu. Kayinpederimde cola vermisti ayni gun oldureektim ikisinide. Benim kaynanamda annem diye sever sinir oluyorum. Bir huzur yok bunlardan bize kizlar. Keske oksuz yetim biriyle evlenseydim

canım benim alakasız olacak ama alaturka tuvaletler klozetlere göre daha sağlıklıymış bende geçenlerde öğrendim...çocuk bakımı konusunda haklısın ama kayınvalidenin sana sadece destek olması,akıl vermesi lazım.sonuçta sen çocuğunun sağlığını daha fazla düşünürsün. kayınvalidene karşıda biraz daha sabırlı ol boşver, gerçekten niyeti iyiyse çok güzel ama
niyeti senle yarışmak gibiyse hiç hoş değil.sıkma sen canını.

hiç takma bugünlerinin tadını çıkarmaya bak.sonra üzüntüden başka birşey hatırlamıyorsun.hastanede bile ağladım 2 yılı geçti hala psikolojim bozuk.takarsan sende onun gibi olursun hasta de geç.kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor maalesef.

bu ne ya bu kadarı da fazla ama sinir olmakta haklısınız.
biraz da iyi niyetiniz var bence sizin, kırılmasın istiyorsunuz belli o yüzden sert tepki vermekten kaçınıp orta yolu bulmaya çalışıyorsunuz,
ama artık sert müdahaleleri hak etmiş,
okumadım yazılanları ama eşinize anlatmayın bence erkekler anlamaz hatta size gıcık olur ne var seviyor oğlumu diye eğer böyle bir düşünceniz varsa söyleyeyim dedim.
ama annesi olduğunuzu hissettirin, babannesii gelmiş babannesi bak TORUNUN özlemiş seni dee, ama şimdi ANNESİNİN sütünü emicek dimi ANNESİNİN BİTANESİ hadi BABANNEYE başbaş yapalım diyin annecim ben emzireyim yavrumu (oğlumu/kızımı) uyutayım gelirim yanına deyin mesela.
ay komik yazdım ama anladınız siz o annesinin bitanesi diye seviyorsa siz de çocuğa anlatır gibi yapıp "kızım sana sölüyorum gelinim(kayınvalidem) sen anla" yapıcaksınız.
yemeklere fln niye karışıyor anlamadım bu yaşta bebeğin sadece annesinin sütüne ihtiyacı var ilk 6 ay. eskiler biraz cahil kaldı artık, yeni şeylerden haberleri yok bebeğinizle yanlız bırakmayın derim, benim ananem de ablama nişastalı mama yedire yedire annemden gizli sütten kestirtmiş erken aylarında, annem hala çok üzülür buna, aman derim, bu yaşlar bebeğin zeka ve vücut gelişimi için çok önemli.

bir de babannesi iyi güzel seviyor bebişinizi, bunu iyi yöne çevirmeye çalışın derim, yani ne bileyim patik fln ördürtün, hani bişeylerle uğraşsın hem enerjisi gider.
eşinize de bahsedicekseniz, kıskanıyor diye değil de, yaptığı yanlışları söyleyin bal yedirmesi vs. gibi. BABANNESİ lafını bolca kullanmayı unutmayın:)

Sizinkinde ne var ki? Bunların kat be katını annem bana yaptı halada yapıyor.
Çocuklarımı 1 kez bile olsun ben yıkayamadım. Her şeylerine annem karar vermiştir. Ayrıca beni rencide ederek yapmıştır. Sen sadece doğurdur doğurmakla anne olunmaz diyerek defalarca beni toplum içinde incitmiştir.
Hala (oğlum 15, kızım 8 yaşında) her şeylerine annem karar verir. Gel oğlum bizde yıkan o evde yıkanma, kızım annen saçlarını tararken canını acıtır ben bilirim o anlamaz bu işlerden, ne biçim kıyafet almışsın çocuklara (aldığım kıyafetler hemen birilerine verilir, çünkü kıyafetlerini bile annem alır),
Bir gün görmese ertesi gün telefon açık "doğurdun diye benden çocukları kaçıracağını mı sandın? Kafanı kırarım senin hemen çocukları gönder" diye bağırıp çağırır. Severken "Yavruuummm benim, annen sana bağırdı mı, yemek verdi mi, o zaten ne anlar annelikten" der.
Ben alıştım artık.
Çocuklarıma kız kardeşim ve annem birlikte baktılar. Allah razı olsun, kız kardeşim bile biraz sesimi yükseltsem "ben bu çocukları büyütürken kaşlarımı bile çatmadım onlara sen ne hakla sesini yükseltiyorsun" der.
Oğlum 175 cm boyunda dalyan gibidir. Ama her defasında annem "yavrum annen sana iyi bakamıyor. O yemek yapmasını bilmez gel ben seni doyurayım, bak bakımsız kalmışsın" gibi saçmalıklar sıralar.
Yani kısacası ben artık alıştım. Anlattımlarım yaşananların milyonda biridir. Çünkü anladımki en az benim kadar seviyorlar ve kıskanıyorlar. Artık sinirlerimi bozacağıma olayı kabullenip kendimi yıpratmamayı öğrendim.
Bence sizde kendinizi yıpratmayın. Kayınvalidenizin bu huyunu bırakacağını sanmam.

ne derse desin , ne yaparsa yapsın , bildiğinizden şaşmayın.
canınınız nasıl istiorsa öyle giydirin, büyütün..
bal konusuna gelince çok üzüldüm. çok dikkatli olmak lazım.
bi tanıdığımız 3 aylık bebeğini kaybetti bal yüzünden
aman dikkat, yalnız bırakmayın ikisini

Maalesef insan kendine yapılanlara katlanıyor ama işin içine canının canı girince sende değişiyorsun..

Maaşallah =)) Puff çok ayıp öyle demeleri..Yani ben sevmesinler görmesinler demiyorum zaten sadece anne rolunu almasın babaannesi nihayeti..

Benimkide tam tersi sanki annem doğurmuşş annemin çocuğuu

Anneme fena düşkünn 2 tarafada düşkün olması güzel bişi değil..

Güzelim 1. benim annem de yapsa benden aynı tepkiyi görür annem mi doğurdu anneannesi nihayeti..
2. ben düşkün olmasın demiyorum ki babaannesi sevsin düşkün olsun k.v. de sevsin sadece anne rolunu üstlenmesin istiyorum..Herşeyi abartıyor annesi gibi davranması artık zoruma gidiyor..

Bebek odası kuruluyor adam gel abla bak sert mi oldu çekmeceler dedi odada bile değildi benden önce koştu gitti baktı iyi iyi dedi..Adam annesi sen gel bak kullanacak olan sensin dedi..Gelin mi abla dedi sonra..Elalemin adam bile tepki verdi..Benim vermem normal demi :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…