- Konu Sahibi tacsizprenses
-
Yaa işte ılımlı davranıyorsun diyorum ve de bu konuda ısrar ediyorum elinden almasına izin bile vermeyeceksin vermiyorum de yaa zor mu bu kadar. he eşine anlatıp durma bence onlar analarına toz konduramazlar bir iki dişini göster yeter artık de kaynanana bu işi ancak sen çözersin ya da çözmessen benim gibi sinirden gidersinsenin kaynananın yaptığı torun sevgisi falan değil bence afedersin ama resmen seninle sidik yarıştırıyor kadın yaa.. Haddini ve konumunu bildirmelisin bence...
Benimde en büyük sorunlarımdan kızım bana gelmesin ona gitsin o kadar hoşuna giderki tabi daha neler neler benden çok o düşünüyormuş o iyi bakıyormuş falan mümkün mü bu ya sizinki de ilk torun mu?
ay bu ne ya icim sisti.
ben boyle kaynanayi evirip cevirip bir guzel doverim ha.gozunun yasina bakmam inan. nasil dayaniyorsunuz bu duruma vallahi sastim.
resmen cocugunuza annelik yapmaya calisiyor olmaz boyle sey sizde onun gibi dengesiz olun elinizden geleni yapin o cadi kaynanayi cildirtmak icin:86:
adresi vereyim miii
yarama bastın valla bacım herşeyine ama herşeyine karışıyor tuvalet eğitimine başlıcak lazımlık alıcam öle başlıcam dedim amann ne gerek varmış tuvalete götür diyor bide alafranga değil normal oturmalı çocuk orda nasıl yapsın hem mikrop kapar herşeyi onlar biliyo biz kör cahil hiçbişeyden haberimiz yok kız inanki bende şimdi düşünmeye başladım acaba kıskanıyomu diye öyle sahipleniyor etrafımdada görüyorum ya arkadaşlarımında kayınvalideleri var öyle karışanı ben görmedim daha dışarısı o kadar sıcak çocuğun üzerine iki kat uzun kollu badi giydirmiş çocuğun vucudu nasıl sıcak ateşi çıkıcak sandım ya anne çıkar hava sıcak bişey olmaz inşallah diyorum yok hasta olurmuş ya çocuk bu olursada dr var hastane var yani bende çocuğu havasına göre ayarlıyorum artık bebeklitne çıktı 2 yaşına buçuk yaşında oluck halada acayip bir korumacılığı var grip olmuşta 1 ay atlatamamış ya dedim nerde atlatamadı gayet sağlığıda yerindeydi ateşi yoktu öksürüğü yokt gripte salgın bişey ne yapalım çocuğu cam kafestemi yaşatalım oda bizim ortamımıza alışması lazım senin gene elini ittirmiş benim kucağımdan zorla aldı çay içiyorduk üzeri kalındı allahtan kızımın ama çayda çok sıcak değildi çayın sonuydu koymuştum bardağa ben arkamı dönmemle kızım bardağı eline almış içmek istedi ben hemen farkettim çıkardım üstünü bişey olmadı allahtan ben bakarken kızıma müdahele etmeye çalışıyorum kaynanam ordn bağırıyo kızımı kucağımdan bi kaptı bende bağırdım tabi öyle sinirlendim ama anlatamam ne demek ya ne hakla giriyor benim kzıımla arama çözemiyorm tamam seversin yanlış bişey olduğunda uyarırsın ama bu ne ya yemesinden uyksuna giymine banyosuna içtiği şeylere kadar karışıyo dahda neler dr umuza bile karıştı yok onu sevmemiş ama dr çok iyi ne yapalım dedim dr un tedavesi önemli oturupta sohbet etmeye gitmiyoruz oraya kendi büyütmüş ya çocuk allahtan bizi bişi bilmiyolar sanıyo banada karşıyo çok bigün patlıcam ama dur bakalım inş kötü bişey olmaz ama sabrım kalmdı
Kyınvalidemler 20 sk mesafedeler.Kaynanam 60 kayınpeder 70 yaşında.Uzak duruyorum.Ama benim çocuğuma öyle yapıcak olsalar kafayı yer bir değil iki değil üçüncüde kesin tamamen bağları koparırdım.Hadi bazı şeylerde susuyoruz da bebek araya girince susulcak gibi olmuyor.
Zaten kayyınvalidemlerin 12,torunu.Ama yanlarında ki tek torunları.Valla sanırım bi 5 6 gün oldu görmeyeli.Eşimin abisi çcouklarla geliyordu.Aman canım cicim sevip sonra yanımda arkalarından bıktık çcouklardan diyolardı.Eee insan kendi torununa derse bunu bende bilirim ne olduklarını.Anladım ki surata iyiler arkadan yapıyolar herşeyi bende baştan beri muhattab olmuyorum.
Sen artık baya bi tavrını koymalısın.Sevsinler ama sana sevdirmiyorlar baksana.İpleri eline al ezdikçe ezilirsin.İyice sarpa sarar.Çocuğun da sende soğur ileride.
Benimkide tam tersi sanki annem doğurmuşş annemin çocuğuu
Anneme fena düşkünn 2 tarafada düşkün olması güzel bişi değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?