- Konu Sahibi tacsizprenses
-
ben de kaç yıl istemedim sırf kaynanam yüzünden...şimdi olmuyor.eltim de yakında onun bebeği oldu benim içim gidiyor. ona tam kaynanalık yapıyor.bebeğe o bakıyor ,gizli gizli bebeğe bişeyler veriyor,çalıştığı için me
cbur o da ama eltim de dertli valla... çok zor
ah nedir bu cektimiz anlamiyorumki...ben 3 senelik evliyim esimin aylesiyle üc senedir görüsmüyoruz. su son 2-3 ay görüsmeye basladik.. annesi hastaydi . bende esim üzülmesin diye gidelim görelim diye israr ettim. etmez olaydim. ne zaman görüsmeye basladik sorunlar basladi. kafayi bizimle bozmuslar. her hafta sonu onlara gidelim istiyor. haftani her günü telefonla görüselim istiyor. üstelik ayni sehirdeyiz. benim aylem 800 km uzakda oldugu halde, senede birkere belki gördügüm halde kiskaniyorlar.
iyilik yaramiyor. hamile oldugmu duydular ...ne arayip gözümüz aydin dediler nede 20 dakikalik yol geldiler. 1 hafta sonra telefonda.." biz düsündük tasinik, birsey demek yada yapmak gerekmedigne karar verdir " dediler. gelde kafayi yeme. insan en azindan tebrik etmezmi. lafa gelnce cok seviyorlar cok özlüyorlar.
merhaba,öncelikle sen çocuğunun genel ihtiyaçlarını onun yanında yapmamaya gayret et.Sana karışmasına izin verme örneğin;giydirdiğin kıyafeti beğenmeyip başka giydirmeni isterse ona bunun senin tercihin olduğunu ve ve öylede olacağını ona söyleyin taki kafasına girene kadar çocuğunuz konusunda kararlı ve dik olun.Çocuğunuzla yatmasına,ona banyo yaptırmasına izin vermeyin.Bakın siz iyi niyetli davranmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama böyle takıntıları olanlara böyle davranmak gerekir aksi halde onu ben doğurdum havalarına girer ve buna kendiside inanır.başımdan geçen bir olayı anlatayım kısaca;kayınvlidem sürekli oğlumla ilgileniyordu bende torunudur ilgilensin sevsin diye düşünüyordum bir gün oğluma yavrum diye sarıldım ve beni tüm kuvveti ile iterek git seni sevmiyorm dedi şok oldum ve ağladımve neden beni sevmiyorsun dedim ve bana babannem annen ölsün senin annen ben olyım dedi,dedi ve duyduklarıma inanamadım gidip sordum bana cevabı ben öyle birşey demedim oldu bende o küçük yalan nedir bilmez senin gibi ben ölünce çocuğuma anne olursan kocamada karı ol dedim yani benim gibi sana yakışmayan cevaplar vermek istemiyorsan önlemini baştan al unutma o senin çocuğun onun değil
off sırf şu durumlardan dolayı halaa bebek düşünmüyorum.
merhaba,öncelikle sen çocuğunun genel ihtiyaçlarını onun yanında yapmamaya gayret et.Sana karışmasına izin verme örneğin;giydirdiğin kıyafeti beğenmeyip başka giydirmeni isterse ona bunun senin tercihin olduğunu ve ve öylede olacağını ona söyleyin taki kafasına girene kadar çocuğunuz konusunda kararlı ve dik olun.Çocuğunuzla yatmasına,ona banyo yaptırmasına izin vermeyin.Bakın siz iyi niyetli davranmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama böyle takıntıları olanlara böyle davranmak gerekir aksi halde onu ben doğurdum havalarına girer ve buna kendiside inanır.başımdan geçen bir olayı anlatayım kısaca;kayınvlidem sürekli oğlumla ilgileniyordu bende torunudur ilgilensin sevsin diye düşünüyordum bir gün oğluma yavrum diye sarıldım ve beni tüm kuvveti ile iterek git seni sevmiyorm dedi şok oldum ve ağladımve neden beni sevmiyorsun dedim ve bana babannem annen ölsün senin annen ben olyım dedi,dedi ve duyduklarıma inanamadım gidip sordum bana cevabı ben öyle birşey demedim oldu bende o küçük yalan nedir bilmez senin gibi ben ölünce çocuğuma anne olursan kocamada karı ol dedim yani benim gibi sana yakışmayan cevaplar vermek istemiyorsan önlemini baştan al unutma o senin çocuğun onun değil
Kesinlikle izin vermiyorum..Kİ Zaten çok küçük yedek kıyafetleri vardı yukarda bir gün bir baktım banyo yaptırmış bende bir daha bırakmıyorum..Sinir olmuştum bir de pişkin pişkin gülüp sana süpriz yaptım demişti..
Yuhhhhhhhhhhhhhh diyorum arkadaşım yuhhh kusura bakma ama fazlası ile hak etmiş bu cevabı geri sinir oldum valla şimdi..Görsem 2 lafta ben söylerim herhalde geri yaaa
Benim k.v. de dengesiz bir gün oğlum uğunarak ağladı kayınbiraderimde idi nasıl ağlıyor ama istedim vermedi harun ver dedim baktım k.v. geldi aldı onun kucağından çok afedersiniz ama bende k.v k.çnda dolanıyorum anne ver bana ağlamasın die vermedi adi kadın oğlumda susmadı ver dedim aldım kucağından..İlk mamasını k.v. yedirdi anne ben yedireyim dedim işene gelmedi ya duymadı dibindeyim ama anne biraz da ben yedireyim dedim yine takmadı işte sinir olmamak elde mi ya..
Neden vermelerini bekliyorsunki al çocuğunu kucağından ya da mama verirken ısrar ettiğin halde ben vericem diyorsa sana, çocuğu al olduğu yerden o da veremesin. Bu ne yaa hep seni mi kızdıracaklar biraz da sen kızdır. Eşlerimizi doğurdular diye başımıza ilah olmadılar yaa bizide bir ana doğurdu bir anlayabilseler!!!Kesinlikle izin vermiyorum..Kİ Zaten çok küçük yedek kıyafetleri vardı yukarda bir gün bir baktım banyo yaptırmış bende bir daha bırakmıyorum..Sinir olmuştum bir de pişkin pişkin gülüp sana süpriz yaptım demişti..
Yuhhhhhhhhhhhhhh diyorum arkadaşım yuhhh kusura bakma ama fazlası ile hak etmiş bu cevabı geri sinir oldum valla şimdi..Görsem 2 lafta ben söylerim herhalde geri yaaa
Benim k.v. de dengesiz bir gün oğlum uğunarak ağladı kayınbiraderimde idi nasıl ağlıyor ama istedim vermedi harun ver dedim baktım k.v. geldi aldı onun kucağından çok afedersiniz ama bende k.v k.çnda dolanıyorum anne ver bana ağlamasın die vermedi adi kadın oğlumda susmadı ver dedim aldım kucağından..İlk mamasını k.v. yedirdi anne ben yedireyim dedim işene gelmedi ya duymadı dibindeyim ama anne biraz da ben yedireyim dedim yine takmadı işte sinir olmamak elde mi ya..
Allah yardim etsin .. :44: En iyi cözüm hem kendi ailenden hem onun ailesinden uzak yasamak ayni sorun sözlümün abisinde var kizlari oldu bu sene kayinvalidem bebegi hic mi hic rahat birakmiyor gecenlerde bize geldiler cocuk uyuyor ay ikide bir kaldirin ben sevim yok niye uyuyor vs diyor.. Ama Görümcem ne yapiyor :) akilli kadin ya caktirmadan vermiyor evlerine pek gidip gelmiyor mesela mama veriyordu kaynanamda ikide bir diyordu hadi bana ver hadi ver o da mahsuzdan bebek yemiyor dur birdaha denim 50 gr. kaldi duruyor geyirtip yeniden vermeye calisti sirtini dönmüstü ona ve bana yüzünü yani fark etmedi mahsuzdan yaptigini yani azda olsa politik olmak lazim malesef tamam tabikide seviyoruz sayiyoruz saygimiz sonsuz ama bazen SIKIYORLAR insani bu bir gercek
Allahin gücüne gitmesin ama torun sevgiside bir yere kadar herhalde kayinvalide olunca anlariz artik nasil bir duygu oldugunu... O zamanda bizim gelin veya damatlarimiz bize ayni seyleri der
Senin kayınvaliden bebeğini oyuncak sanıyor sanırım. Ne sinir bozucu ya... Allah akıl fikir versin.
O kadının dibinde olduğun müddetçe de daha çok sinir olursun.
Neden vermelerini bekliyorsunki al çocuğunu kucağından ya da mama verirken ısrar ettiğin halde ben vericem diyorsa sana, çocuğu al olduğu yerden o da veremesin. Bu ne yaa hep seni mi kızdıracaklar biraz da sen kızdır. Eşlerimizi doğurdular diye başımıza ilah olmadılar yaa bizide bir ana doğurdu bir anlayabilseler!!!
ayy ne edepsizlik bu böyle şoke oldum okuyunca bacım,e valla iyi dayanmışım sen yine.ben olaydım çoktaaaan ağzının payını verdiydim.
kardeşçim bu kadar sana ve aile hayatına müdahele etmesine izin verme sende.ne ayıp ay anası dururken çocuğu doğurmuş gibi sayiplenmek.
kocana desene ben evladımla doğru düzgün ilgilenemiyom annen herbişeye karışıyo bi gün yüzü göstermiyo bebeğimle bana diye.
çekilir dert değil valla,benim annem bir melek dizisi vardı ya o geldi aklıma.ay çatlak kadın
Kötü niyet olması şart değil tabi ama hep derim ya net olmak lazım...
Doğum yaptım hastaneden çıktım kayınvalidem evde...Açtı kapıyı ver bana dedi...
Hayır kızımı ben sokacağım evimize dedim...Gülümsedi tamam dedi...
Kötü niyet olduğu için değil dediğim gibi...Net olmak adına:))
Maalesef öyle oy oyyyy MÜbarek günler dua edin inş. bana da kızlar..
Vermiyor ki arkasını dönüyor elimi uzattığımda bir defasında uyandı aldım tam öptüm sarılacağım lak die bi aldı elimden eşime dedim ne yapomaya çalışıyor ya severken izin mi alacağım yeter damarıma bile bile çok basıyor artık kendimden korkuyorum çok fena olacak haberin olsun dedim..Eşim de ben konuştum bu zamana kadar bir daha konuşlur isem daha kötü olur dedi olsun dedim o da babamla konuşmuş o da k.v. ile ama 1 hafta iyiydi sonra yine aynı..Valla ben hep ilk torunları heyecanları var dedim ama hepsi herkes benim ilk bebeğim olduğunu unuttu ve hatırlamıyorlar da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?