Oglumun davranişi

Bilemiyorum 3 bucuk yas civari bazi testler yapildi ogluma da hareketliliginden dolayi ve o donem kelime dagarcigi ve bazi yonlerden 6 yas cikmisti uzerinde pek durmadim ama boyle bisey olabilir mi bilmiyorum zeka olarak.Anasinifinda ogretmenleri derste surekli arkadasiyla konustugunu onu durttugunu soyluyordu ama dersleri iyidi yani algida sorun yok

Tesekkur ederim ben farkindayim ve cozum arayisindayim gerekirse pedagog a gidecek tabiki.Benim cozebilecegim bir durumsa onun icin caba sarfediyorum yararlandiginiz bilgiler varsa seve seve uygulamaya calisirim paylasirsaniz

Lider diyemeyiz daha ziyade yönetme ve kabullenilme ihtiyacı henüz.doğru gelişirse evet liderlik potansiyeli içeriyor.
Şu anda işleri istediği gibi yönlendirmenin bir yöntemi olarak kızdırmayı zorlamayı görüyor.başka yöntemleri öğrendikçe sakinleşecek.bunu evde ailece oynadığınız oyunlarda veya etkinliklerde keşfettirebilirsiniz.yani şöyle düşünün arkadaş edinmenin tanışmanın yollarını bilmeyen çocuk gidip karşıdakinin saçını çekiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…