Bebek Beslenmesi Oglumun eli kolu sigil oldu yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sibelayazezher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
45
3
1
34
Arkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasin oglumun patmaginda elinde kolunda sigil cikmaya basladi onceden saddce parmagnda bir taneydi simdi 5 6 tane oldu ne yapabilirim yardim edin

Arkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasin oglumun patmaginda elinde kolunda sigil cikmaya basladi onceden saddce parmagnda bir taneydi simdi 5 6 tane oldu ne yapabilirim yardim edin
Merhaba küçükken kardesimde ve bende de vardı. Bi kaç damla suda limon tuzu eritin ve her akşam sivillere uygulayın. 15 gün boyunca devam edin. Bizimkiler öyle geçmişti. Ha tabi bir de geçeceğine inanın. :) Geçmiş olsun.

Ufak siğillerse elma.sirkesi ile geçmişti benim birkaç siğilim . Araştırabilirsin ama esas konu neden çıkıyor olması, yoksa siğil tedavisi oldukça kolaydır

eczaneden verrutol adli ilaci al recetesiz satiliyor
bende de bikac tane vardi bu ilaci kullandim bi daha cikmadi

Bunun bi duasi varama bilmiyorum hangi dua bi arastirin üzerinw okuyun sigillerin gececek insallah o zman Allah sifa versin

Benim de dudak üstünde çımıştı doktor yaktı güya ama siğilim hem daha çok büyüdü hem de iz kaldı. Hemen ardından çenemde de çıktı ve yayılmaya başladı. 1.5 yıl kremler, dualar hepsini denedim geçmedi. Son çare Eczaneden CEVİZ YAĞI aldım hergün aklıma geldikçe siğillerin üzerine sürdüm. 15 günde Allah'ıma şükür tamamen gittiler iz bile kalmadı. Aynı zamanda bağışıklık sistemiyle alakalı olabileceği için bal ve poleni karıştırıp 5-6 gün 1 çay kaşığı yedim. Kesinlikle deneyin çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…