- 25 Temmuz 2016
- 45
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi Sibelayazezher
Arkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasin oglumun patmaginda elinde kolunda sigil cikmaya basladi onceden saddce parmagnda bir taneydi simdi 5 6 tane oldu ne yapabilirim yardim edin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba küçükken kardesimde ve bende de vardı. Bi kaç damla suda limon tuzu eritin ve her akşam sivillere uygulayın. 15 gün boyunca devam edin. Bizimkiler öyle geçmişti. Ha tabi bir de geçeceğine inanın. :) Geçmiş olsun.Arkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasin oglumun patmaginda elinde kolunda sigil cikmaya basladi onceden saddce parmagnda bir taneydi simdi 5 6 tane oldu ne yapabilirim yardim edin
Kaç yaşında oğlunuz? Stres falan varmıCok sagolun arkadaslar dediklerinizi denicem ilk bi taneydi simdi git gide cogaliyor cok uzuluyorm
eczaneden verrutol adli ilaci al recetesiz satiliyorArkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasin oglumun patmaginda elinde kolunda sigil cikmaya basladi onceden saddce parmagnda bir taneydi simdi 5 6 tane oldu ne yapabilirim yardim edin
Merhaba küçükken kardesimde ve bende de vardı. Bi kaç damla suda limon tuzu eritin ve her akşam sivillere uygulayın. 15 gün boyunca devam edin. Bizimkiler öyle geçmişti. Ha tabi bir de geçeceğine inanın. :) Geçmiş olsun.
6 yasina gircek bi oglum daha var 3 yasinda onunla hic anlasamiyo surwkli kavha ediyolarKaç yaşında oğlunuz? Stres falan varmı
Tsk ederim bakacam artkeczaneden verrutol adli ilaci al recetesiz satiliyor
bende de bikac tane vardi bu ilaci kullandim bi daha cikmadi
Duasini bilmiyorum valla ama ii oldu soylediginiz netten bakarim.belki vardrBunun bi duasi varama bilmiyorum hangi dua bi arastirin üzerinw okuyun sigillerin gececek insallah o zman Allah sifa versin
duayla hastalık geçecek olsaydı dindarlar hastalıktan ölmezdi :)Bunun bi duasi varama bilmiyorum hangi dua bi arastirin üzerinw okuyun sigillerin gececek insallah o zman Allah sifa versin
Hmmm anladım canım , olabilir yaa götürdünüzmü hiç doktora? Biter inşallah en yakın zamanda. Siğiller bulaşıcıdır kardeşine falan geçmez umarım.6 yasina gircek bi oglum daha var 3 yasinda onunla hic anlasamiyo surwkli kavha ediyolar
Arkadaslar lutfen bilgilerinizi paylasin oglumun patmaginda elinde kolunda sigil cikmaya basladi onceden saddce parmagnda bir taneydi simdi 5 6 tane oldu ne yapabilirim yardim edin