- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.105
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de içimden geçmişti. Şu siteden şöyle eli yüzü düzgün helal süt emmiş bir kız bulamaz mıyız acaba diye. Hanımefendiyi boynu bükük bırakmayalım.bekarım
25 yaşındayım
mühendisim
taş gibiyim
yeterli mi?![]()
o benı alırda hanfendı benım kaynana kriterlerıme uyarmı onu konusmak lazımBenim de içimden geçmişti. Şu siteden şöyle eli yüzü düzgün helal süt emmiş bir kız bulamaz mıyız acaba diye. Hanımefendiyi boynu bükük bırakmayalım.
Hemen böyle dikbaşlılık yaparsan olmaz o iş.o benı alırda hanfendı benım kaynana kriterlerıme uyarmı onu konusmak lazım![]()
şimdiden şartları konuşalım ki sonradan saç baş yolunmasınHemen böyle dikbaşlılık yaparsan olmaz o iş.![]()
Merhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım
Teyzem pek bir içim ısındı sana.insaallah bulasin iyi bir gelin.Zorlamayın belkide vakti zamanı değil evlense mutsuz olsa daha mı iyi.demekki vakti zamanı var.bence evlilik bebek öyle isteyince olan seyler değildir kısmetse olacaksa, hayırlısıyla olacak şeylerdir. Kendinizi üzmeyin vakti gelince olur yada olmaz hayırlısını isteyin allahın izniyle.
Evlenmek isteyen insan hergün evleniyor merak etmeyin. Yani imza atmasına gerek yok. Ne demek istediğimi gayet anladınız. Ayrıca genç eş yaşlı eş muhabbeti de nedir. Sakın ola ki kendinden 10 -15 yaş küçük biriyle zaten evlenmesin başa çıkamaz. Dengi dengine olursa anlaşma daha iyi oluyor. Olgun adam kalkıp coluk combalakla ugrasmasin. Geçen yıllarını bir de karısını egiterek gecirmesin.sunu yap bunu böyle yap diye uyarmasina gerek kalmasın.