• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun evlenememesi

Erkek için geç bir yaş değil. Üzülmeyin evlenir inşallah.

Evlenmeyen insanlar için neden üzülüyorsunuz burada ben bunu anlamıyorum arkadaşlar? Herkes evlenmek zorunda mı? Bu bi kişisel tercih ve başkalarını mutlu etmek ya da 'elalem ne der' diye yapılmaması gerekiyor. Sonra burada görüyoruz evlenip dertlerini paylaşanları.

Herkes erkek icin gec degil demis ama erkeklerde belli bir tastan sonra evlenmek istiyor sanirim.
Bizim bi tanidigimiz kendi memleketinden bulamadi cevre illerde bile gelin ariyor.
Annemde calisan bir bayan herkes bekar bana surekli kizin yada akraban var mi evlenmek icin diye soruyorlar diyor.
Demekki gercekten evlilik dusunenler var ama bulamiyorlar.

Acaba oğlunuzun istemediğinden mi kaynaklanıyor ? Bunu hiç düşündünüz mü ?

Benim de tanıdığım işi gücü süper, karakteri dış görünüşü düzgün ama evlenemeyen pek çok erkek var. Görüştükleri oluyor ama kızlar ufak şeylere takılıp beğenmiyor. Sanırım kızların gözü çok yüksekte ya da bu adamların bilmediğimiz olumsuz yönleri var...

Teyzecim hic merak etme benim annemde çok dertliydi oğlumu evlendiremiyorum diye. 82 doğumlu Abim var simdi daha yeni evleniyor düşün ilk ben Evlendim sonra geri gelir dedim anneme ondan sonra evlendikten 6 ay sonra güzel bir es buldu. Buda surpriz oldu Anneme diyom bak gördün mu çok dert yaniyordun evlendiremiyorum diye. Simdi düğün telasinda ah dert yanmasaydim diyo. Bi tane daha var onu evlendircek daha. teyzecim en kisa zamanda kismet cikar merak etme

bekarım
25 yaşındayım
mühendisim
taş gibiyim
yeterli mi?:KK14::KK53:
Benim de içimden geçmişti. Şu siteden şöyle eli yüzü düzgün helal süt emmiş bir kız bulamaz mıyız acaba diye. Hanımefendiyi boynu bükük bırakmayalım.

Benim büyük kaynımda evlenmiyor..
yaş 35 .. Evlilik sorumluluk. .
kaldıramayacak olan da evlenmesin. .
Vakti saati vardır. .
nasip kısmet bu işler. .

Benim yaşım 27. Öğretmenim, eh güzel de bi kızım ama gelin görün ki olmadı, olmuyor...

Bu evlilik işi ne güzelliğe ne mesleğe ne de yaşa bakıyor. Tamamen KISMET.

Teyzem oglunuz için esinizi de ayarlayın 21 Taha süresi okuyun beraber ve bol bol da dua. Bi de görücu gidin bekarlara inan bunu bekleyen genç kız çoktur :) başka da yapacak bişey yok yani :)

Merhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım

Ablacım hayırlsını dile olur mu bak ben kendim nişan attım şimdi tek duam hayırlı biri olacaksa olsun diye böyle bakın olaya gec olsun güç olmasın

Zorlamayın belkide vakti zamanı değil evlense mutsuz olsa daha mı iyi.demekki vakti zamanı var.bence evlilik bebek öyle isteyince olan seyler değildir kısmetse olacaksa, hayırlısıyla olacak şeylerdir. Kendinizi üzmeyin vakti gelince olur yada olmaz hayırlısını isteyin allahın izniyle.

Zorlamayın belkide vakti zamanı değil evlense mutsuz olsa daha mı iyi.demekki vakti zamanı var.bence evlilik bebek öyle isteyince olan seyler değildir kısmetse olacaksa, hayırlısıyla olacak şeylerdir. Kendinizi üzmeyin vakti gelince olur yada olmaz hayırlısını isteyin allahın izniyle.
Teyzem pek bir içim ısındı sana.insaallah bulasin iyi bir gelin.

Evlenmek isteyen insan hergün evleniyor merak etmeyin. Yani imza atmasına gerek yok. Ne demek istediğimi gayet anladınız. Ayrıca genç eş yaşlı eş muhabbeti de nedir. Sakın ola ki kendinden 10 -15 yaş küçük biriyle zaten evlenmesin başa çıkamaz. Dengi dengine olursa anlaşma daha iyi oluyor. Olgun adam kalkıp coluk combalakla ugrasmasin. Geçen yıllarını bir de karısını egiterek gecirmesin.sunu yap bunu böyle yap diye uyarmasina gerek kalmasın.

Evlenmek isteyen insan hergün evleniyor merak etmeyin. Yani imza atmasına gerek yok. Ne demek istediğimi gayet anladınız. Ayrıca genç eş yaşlı eş muhabbeti de nedir. Sakın ola ki kendinden 10 -15 yaş küçük biriyle zaten evlenmesin başa çıkamaz. Dengi dengine olursa anlaşma daha iyi oluyor. Olgun adam kalkıp coluk combalakla ugrasmasin. Geçen yıllarını bir de karısını egiterek gecirmesin.sunu yap bunu böyle yap diye uyarmasina gerek kalmasın.

ne demek istediğinizi ben anlayamadım. evlenmek isteyn her gün evleniyor derken?:KK64:

Back
X