Doğuma Hazırlık oğlumun ismi için yardım:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi olsun:)

• Tarık Ediz

OY: 2 6,7%
  • Tarık Kerem

OY: 4 13,3%
  • Tarık Mete

OY: 16 53,3%
  • Tarık Çağan

OY: 8 26,7%

• Ankete Katılan
    30

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
arkadaşlar erkeğe isim bulmak gerçekten çok zormuş zar zor Tarık isminde karar kıldık ama 2. isism olarak bu seçenekler arasında kaldık. beğendiğinizi oylarsanız sevinirim:)

ege , can , burak

seçenekler neler_? Tarık dışında bir şey yazmamışsın ki

Son düzenleme:
üsttre anket var canım orada seçenekler yazıyor

canım Tarık Kerem veya Tarık Mete olsun.

Sayın Tarık Kerem bey ,
Sayın Tarık Mete bey,

gelecekteki kariyerine göre düşün. Diğer isimlerde Türkçe karakter var o yüzden Tarık ile birlikte kerem veya mete olsun.
Ben tarık mete yi seçerdim sanırım. Adı ile sağlıklıca büyüsün canımm:)

teşekkür ederim canım yorumun için:) biliyor musun ben de içlerinden en az tarık mete yi beğeniyordum ama ankette açık ara tarık mete birinci

tarık ismini çok beğenmediğim için diğerlerine gör seçim yaptım. en güzeli çağan bence adıyla yaşasın ömrü uzun olsun bebişinin canım

nıye ıkı ısım???? zaten biriyle seslenılıyor dığerı gereksız değil mi....

teşekkür ederim canım yorumun için:) biliyor musun ben de içlerinden en az tarık mete yi beğeniyordum ama ankette açık ara tarık mete birinci

canım ben mail adresine göre düşündüm. tarikmete@ornek. seklinde. diğerinde mesela çağan da hem ç hem ğ var. uygun değil
tamamen teknolojik ve kariyere göre düşündüm :)

İki isim koyunca ikisinide kullanmak gerek ve bencede iki isim gayet hoş duruyor siz ikisini de kullanırsanız öyle alışılır

Oyumu Tarık Mete'den yana kullandım Mete ismini severim ama Tarık'la da gayet uyumlu geldi birde seslenince Tarık Ediz ismi de çok hoş

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…