Doğuma Hazırlık oğlumun ismi için yardım:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hangisi olsun:)

• Tarık Ediz

OY: 2 6,7%
  • Tarık Kerem

OY: 4 13,3%
  • Tarık Mete

OY: 16 53,3%
  • Tarık Çağan

OY: 8 26,7%

• Ankete Katılan
    30

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
arkadaşlar erkeğe isim bulmak gerçekten çok zormuş:( zar zor Tarık isminde karar kıldık ama 2. isism olarak bu seçenekler arasında kaldık. beğendiğinizi oylarsanız sevinirim:)

ege , can , burak

seçenekler neler_? Tarık dışında bir şey yazmamışsın ki

Son düzenleme:
üsttre anket var canım orada seçenekler yazıyor

canım Tarık Kerem veya Tarık Mete olsun.

Sayın Tarık Kerem bey ,
Sayın Tarık Mete bey,

gelecekteki kariyerine göre düşün. Diğer isimlerde Türkçe karakter var o yüzden Tarık ile birlikte kerem veya mete olsun.
Ben tarık mete yi seçerdim sanırım. Adı ile sağlıklıca büyüsün canımm:)

canım Tarık Kerem veya Tarık Mete olsun.

Sayın Tarık Kerem bey ,
Sayın Tarık Mete bey,

gelecekteki kariyerine göre düşün. Diğer isimlerde Türkçe karakter var o yüzden Tarık ile birlikte kerem veya mete olsun.
Ben tarık mete yi seçerdim sanırım. Adı ile sağlıklıca büyüsün canımm:)

teşekkür ederim canım yorumun için:) biliyor musun ben de içlerinden en az tarık mete yi beğeniyordum ama ankette açık ara tarık mete birinci:1:

tarık ismini çok beğenmediğim için diğerlerine gör seçim yaptım. en güzeli çağan bence:34: adıyla yaşasın ömrü uzun olsun bebişinin canım:46:

nıye ıkı ısım???? zaten biriyle seslenılıyor dığerı gereksız değil mi....

teşekkür ederim canım yorumun için:) biliyor musun ben de içlerinden en az tarık mete yi beğeniyordum ama ankette açık ara tarık mete birinci:1:

canım ben mail adresine göre düşündüm. tarikmete@ornek. seklinde. diğerinde mesela çağan da hem ç hem ğ var. uygun değil :D
tamamen teknolojik ve kariyere göre düşündüm :)

İki isim koyunca ikisinide kullanmak gerek ve bencede iki isim gayet hoş duruyor siz ikisini de kullanırsanız öyle alışılır :1:

Oyumu Tarık Mete'den yana kullandım Mete ismini severim ama Tarık'la da gayet uyumlu geldi birde seslenince Tarık Ediz ismi de çok hoş

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş:nazar:

İki isim koyunca ikisinide kullanmak gerek ve bencede iki isim gayet hoş duruyor siz ikisini de kullanırsanız öyle alışılır :1:

Oyumu Tarık Mete'den yana kullandım Mete ismini severim ama Tarık'la da gayet uyumlu geldi birde seslenince Tarık Ediz ismi de çok hoş

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş:nazar:

çok teşekkür ederim:16:

Back
X