• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun ismi :(

him peki oglunuz kendi ismini benimsiyor mu. Hic ona o sekilde hitap edilmedigi icin garipsemiyor mu ismini ? bence cocugunuza ismiyle hitap edin tamam size cok buyuk haksizlik etmisler yanlis ama cocugunuzada haksizlik etmeyin bu konuda. Yemin ettiginiz icin kefaret verirsiniz. danisin bu konuyu bir bilene. birde o kadar zaman gecmis uzerinden artik ismiyle hitap etseniz bence guzel olur. sonucta cocugun tam kendini kisiligini kesfettigi an.

Benim haricimde herkes ismi ile hitap ediyor zaten bir tek ben söylemiyorum

ben hiç isim kullanmıyorumki oğlum diyorum canım,aşkım bu şekilde sesleniyorum hep

Cnm esini ikna etmelisin kesinlikle ben cok karsiyim boyle seylere yirttim kendini oglumun ismi icin bence konus ekleme yapin yoksa bu sekil olmaz yani biri sana cocugunun adi ne dediginde ne diyosun onu merak ettim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm esini ikna etmelisin kesinlikle ben cok karsiyim boyle seylere yirttim kendini oglumun ismi icin bence konus ekleme yapin yoksa bu sekil olmaz yani biri sana cocugunun adi ne dediginde ne diyosun onu merak ettim ben

Ben biri sorduğu zaman söylüyorum o kişiye tabiki ama oğluma hitap ederken hiç ismini kullanmıyorum

son abdullah lar 30 sene önce doğdu 30 senedir abdullah yok bunu unutmuş eşin heralde:)) çocuğunda ismine büyüdükçe bayılacağını sanmıyorum üzüldüm

eşinin yaptığına kaypaklık deniyo, bizde bebegimizin adını daha doğmadan eşimle kararlastirdik ve ben gebeligimin 8.ayinda aniden babamı kaybettim banada çok diyen oldu babanın adını koy diye ama eşimle kararlastirdik zaten dedim ve kestim ağızlarını eşin çok ayıp etmiş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Abdullah kötü bir isim değil aslında.
Ama tabi senin içinde kalmış bu?
Nasıl sesleniyorsun oğluna?

Ben biri sorduğu zaman söylüyorum o kişiye tabiki ama oğluma hitap ederken hiç ismini kullanmıyorum

Ozaman bi karar al sende istedigin bi isinle seslen oyle olmaz isimsiz oglum oglum die bi isim sec ewdekiler o nerden cikti derse bu ismi ben koydum ona benim oglum sonucta de bundan sonra bu isimle seslencem de cocukta benimserse ilerde mahkemeyle deistirr ( egerki esin asla ek ismi kabul etmiosa ) yapcak biseyin yok cnm

Ben ilk kimliği getirdiği zaman günlerce ağladım ve ikna etmeye çabaladım bana verdiği cevap tamam yapalım ama kimseye söylemeyeceksin dedi bende kabul ettim ama hep geçiştirdi sonrada hayır ben böyle istedim böyle kalacak dedi. Şimdide 2. çocuğun ismini sen koyarsın diyor bana

son abdullah lar 30 sene önce doğdu 30 senedir abdullah yok bunu unutmuş eşin heralde:)) çocuğunda ismine büyüdükçe bayılacağını sanmıyorum üzüldüm

Ne kadar ergen terbiyesiz bir tavır yazık. Umarım konu sahibinin çocuğu beklediğiniz gibi olmaz.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Ben ilk kimliği getirdiği zaman günlerce ağladım ve ikna etmeye çabaladım bana verdiği cevap tamam yapalım ama kimseye söylemeyeceksin dedi bende kabul ettim ama hep geçiştirdi sonrada hayır ben böyle istedim böyle kalacak dedi. Şimdide 2. çocuğun ismini sen koyarsın diyor bana
Ay esine cok kizdim kusura bakma ama o seninde cocugun kendi carsidan almadi bunu hatrlat bence

abim de oglunuz gibi. annemler ismini kararlastirmis babaannem babamin aklini celince nufusa tek izim yazdırmis. babasinin adi. annem de yeminli. bir kere bile o isimle seslenmemis. sadece nufustaki adi o. kimse o isimle seslenmez. babaannem bile annemin koyduğu isimle sesleniyor :) diretin. sizin koydugunuz isim soylensin.

Ne kadar ergen terbiyesiz bir tavır yazık. Umarım konu sahibinin çocuğu beklediğiniz gibi olmaz.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

nasıl??? abdullah eski isim değil mi, ayrıca terbiyesiz diyemezsin burada kalitesiz davranma davranacaksan da buraya takılma

abim de oglunuz gibi. annemler ismini kararlastirmis babaannem babamin aklini celince nufusa tek izim yazdırmis. babasinin adi. annem de yeminli. bir kere bile o isimle seslenmemis. sadece nufustaki adi o. kimse o isimle seslenmez. babaannem bile annemin koyduğu isimle sesleniyor :) diretin. sizin koydugunuz isim soylensin.

Aynenn bende ayni fikri werdim kendide koysun bi isim onla seslensin

bence ismi o kadar kötü bir isim değil ama siz 4.5 sene nasıl sabrettiniz hayret ediyorum :53:

ya ilk nüfus cüzdanı çıktığında gidip düzelttirip diğer ismi ekletecektiniz ki yapmamışsınız (çocuk gelmiş 4.5 yaşına ) yada bu durumu kabulleneceksiniz.ömür boyu çocuğu oğlum diye mi çağıracaksınız?günah mı değil mi bir yorum yapamam ama inadınızı bırakın ve çocuğunuzu arada da olsa kendi ismiyle çağırın :49:

söylemeden geçemeyeceğim,anne baba dururken çocuğun ismine karışan babaanne,anane ve dedeleri de esefle kınıyorum :20::20:

annem doğdugında da aynı şey olmus.. anneannemın ıstedıgı isim kullanılır aile içinde hep ben olsam kendı ıstedıgım ısmıyle cagırırdım her yerde.. çok ayıp edilmiş size karsı

Zamanında erkek kardeşimin adını dedemler koydu diye sinirlenen annem erkek kardeşimin bir oğlu olursa babamın adını koymasını söylüyor babamın adı Refik küçük çocuğa koca adamın adı mı konur o nasıl isim dedim ne varmış adında ne güzel isim diyor.Bu kadınlarda eşinin adını koydurma merakı nerden geliyor anlamış değilim kendi annem bile zamanında bunu yaşamışken ben karışmam anne babası karar versin demiyor.Allahtan kayinpederimin adı Ökkeş kayinvalide koyun falan demedi

görümcem de çocuğuna öyle yaptı çocuğu kimlikte ismiyle değil görümcemin istediği isimle çağırıyoruz bizde ama bebekliğinden beri bu böyle.ama bu arkadaş epey geç kalmış,başta kendisi olmak üzere herkes kabullenmiş çocuğun ismini.bu yaştan sonra çocuğu başka isimle çağırmak olmaz bence :19:

Back
X