• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlumun ismi :(

Ben ismini beğenmediğimden değil yada eski isim olduğundanda değil bu davranışım belki eşim benim rızamı alıp koysaydı bende söylerdim ama inanın şok yaşattı bana daha 3 günlük doğum yapmış loğusa bir kadının duyguları nasıldır bilir herkes benim psikolojim çok bozuldu o dönemde ben oğlumun kırkı çıkana kadar ağladım affedemiyorum elimde değil bazen kendi kendime de diyorum artık söyle hiç kimse için değilse oğlun için diye ama söyleyemiyorum gerçekten ve üstelik benim eşim son annesiyle o isim konusunu konuşana kadar benim karnımı benim oğluma beğendiğim isim ile sevdi buda beni çok yıktı aslında :43:

Şaka gibi ya sen anasısın onun bu kadar bencillik olamaz kocan çok büyük ayıp etmiş hem suçlu hem güçlü. Sen evladına nasıl istiyorsan öyle seslen, hata sende değil.

Ayrıca anlatmak istediğim bir şey var. Teyzemin oğluna da rahmetli dedesinin ismini koydular. Bayramlarda dedenin mezarını ziyarete gidiyorlarmış. Çocuk büyüdükçe gidecekleri her seferde de ben gelmicem ben gelmek istemiyorum gibi gelmeyi reddetmiş. Sonra demişler ki oğlum neden böyle yapıyorsun, neden dedenin mezarına gelmiyorsun. Bak o da yaşasa seni çok severdi böyle yapma. Çocuk demiş ki; siz mezar taşında kendi isminizi görmenin nasıl bir his olduğunu biliyor musunuz? O günden sonra daha çocuğa tek laf edemediler.

sizin yerinizde olsam şimdiye rest çekip oğlumun ismini değişmiştim bile.. ne cürretle karışıyorlar anlamıyorum ki. onların yaptığı çok günah!

Ayy allah rahmet eylesin canım :( çok üzüldüm ama öteki dünyada sana sefaatci olacak inşallah.

Yok mu bu kayinvalideler hepsini al kazana koooooy -.-

Hahaha evlide değilim beni alacak yandı :P ama onun yerine doğdumdan beri babaannem kaynanalik yapıyor ismimden dolayı. .. deneyimliyim yani :P

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım en kısa zamanda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saol cnm bnm :16::16:

Terbiyenizi takının! Herkesin inancı kendine.

gayet de terbiyeliyim, bu batıl inançtır. öbür tarafta duymazmışmışmış. kim gitmiş öbür tarafa nerden biliniyor ? ben böyle bir sahih hadis, ayet duymadım. kimse bi yerlerinden bir şeyler uydurmasın! yalan yanlış bilgilerle insanları kandırıyorlar

gayet de terbiyeliyim, bu batıl inançtır. öbür tarafta duymazmışmışmış. kim gitmiş öbür tarafa nerden biliniyor ? ben böyle bir sahih hadis, ayet duymadım. kimse bi yerlerinden bir şeyler uydurmasın! yalan yanlış bilgilerle insanları kandırıyorlar

O zaman kulağına ezanla isim de okumayalım sallayalım bir isim onu söyleyelim dimi. Ne gerek var!

Kayinvalidenin yaptigi sevapmiymis? Yazik ya bu devirde hala kendi evladina istedigi ismi veremeyenler var . Oglunuz daha okadarda buyuk degil kucuk daha yani ben olsam gider o kimligine istedigim ismide yazdirirdim zoruna gideninde zoruna gitsin. zamaninda kendi evlatlarina koydu isim , senin cocogunun ismine ne karisiyor.

sen iki isim istemişsin ama tek isim kp ismi konmuş .sana haksızlık etmişler. kabul.. sonuna kadar haklısın ama 4,5 sene geçmiş o yavrunun ne suçu var da isimsiz çağırdın.. tamam yine sen dediğin ismi söyleseydin.. onlar ne diyorsa desin..

çok da geç kalmış değilsin. başka bir isim söyleyebilirsin. oğluna da bunu anlat. senin .... ..... olmasını istiyordum ama sadece .... yazılmış. ama ben senin adına ... diyeceğim dersin..
aklıma başka birşey gelmiyor.

benim görümcemin adı ....... herkes ona başka isim söyler.

oğlun ilerde isim hakkını kendin seçsin. gerekirse bir mahkemeyle değiştirebilir. kuzenimin adı babaannesinin adıydı babası dahil herkes başka isim söylerdi. o da 18 yaşından sonra değiştirdi.

hani önceden büyükler varken adını taşıyan çocuğa ismiyle değil başka isim lakap takılırdı. benim bile öyle...

Back
X