Geçen yıl bir teyze yolda beni durdurup kızım cüzdanımı kaybettim yol param yok otobüs parası verir misin dedi. çıkarıp verdim tabi. aynı teyze bir kaç hafta sonra yine aynı yalanla beni durdurdu. teyze geçenlerde de kaybetmiştin cüzdanını dedim aa ben öyle şey yapmam dedi gittiben uydurdum sanki.
23 üniversite öğrencisi. Aslında adam bana çocuk
Umarım büyük bir zarar görmeden öğrenir..
Aslında onun düşündüğü o kadar doğru, güzel ve olması gereken ki.. Ama hayat bunu kaldırmıyor, sorgulamak zorunda kalıyoruz, maalesef... Muhtemelen bunlar ona komplike geliyordur sorgulamak şüpheler üzerinden davranmak falan, benim için de öyleydi eskiden.
biraz hayat tecrubesiyle ogrenecekdir hayati insanlari taniyaack
ne guzel iyi kalpli bi insan yetistirmisiniz siz emeiginize saglik :))))
bide babasi dayisi fln nasildir, boyle durumlar genelde soiya çekim oluyorda :)))
babaya çekmis iste kiyamiyor insanlaraDayı yok.Babasıyla ayrıldık ama her zaman söylerim iyi insandır vicdanlıdır
Ohaaaa.Okuyunca insan inanmıyor da,geçen gün eşimle markete gittiğimizde de ,birisi marketin kapısında çevirdi önümüzü,kiralık ev arıyoruz bulamıyoruz ,çocukların karnı aç,yanında eşi ve çocuğu olduğunu söylediği kişiler vardı,çocuğu hastaneye yatıracağım param yok deyip ağladı.Normalde inanmıyoruz çoğuna ama o an ikimizin içi de bir tuhaf oldu az da olsa vermiş bulunduk.Daha sonra arabaya binince arabanın camını tıklattı ,araba sizin mi,evim yakında bizi bıraksanız diye
23 üniversite öğrencisi. Aslında adam bana çocuk
Yok derken ev sahibi çıkarıyormuş,ev arıyorlarmış.Tamam olabilir hadi neyse de,arabanın önünü kesmesi,ev yakında bizi götür demesine takıldık .Eşim de madem yakın ,yürüyerek gidin o zaman dedi.Ohaaaa.
Hani evleri yoktu? Dove dove geri alirdim o parayi o haysiyetsizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?