- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi balkonkusu
-
Dediğim çıktı !dediğim dedik öğretmenlerden eminim çocuğuda yoktur,bunlardan çok var,sorun çözmezler! Veli gelmezse ancak veli ilgenmiyor demeyi bilirler ,eğitim bakanı haklı! Öğretmenler için eğitim şart
herkese iyi akşamlar..oğlum 4. sınıfa gidiyor. bu gün sınıflarda kulüp çalışması yapıyorlar oğlum oraya gitmek istemiş öğretmeni kızmış..gitmek istemiş derken öğretmeni çalışkan olarak gördüklerini seçmiş ve benimkide gitmek istiyorum deyince kızmış ..sizce bu doğrumu bnmi abartıyorum konuşmalımıyım acaba..
birde öğretmen sınıfta 3 öğrenci derslerde biraz daha iyi herşeyi onlara göre yapıyor gibi bi hava var oğlumda sanırım biraz belki kıskınayor belki haksızlık olarak görüyor bilmiyorum o durumdan rahatsız ki ayrıca velisi olarak bnde öyleyim varsa yoksa o 3 öğrenci.
ne hikmetse birde öğretmen hediye dağıtıyomuş çocuklara soru sorduğu zaman doğru cevap verenle ..ne hikmetse benim oğlum bi kere bile kalem hediye almadı..koskoca sene boyunca hiçmi soru bilemiyor bu çocuk...o zaman yine bi çelişki var dersleri nasıl 5 oluyo hiç soru bilemiyorsa..of cidden moralim bozuk..
evet zaten oğlum baya bi kabullenmiş artık ..bu gün resim yaptık yazı yazdık dediğinde soruyorum kiminkini beğendi kim olabilir diye cevaplıyor..
benim bile sinirim bozuluyor yarın konuşacağım kesin..
Dediğim çıktı !dediğim dedik öğretmenlerden eminim çocuğuda yoktur,bunlardan çok var,sorun çözmezler! Veli gelmezse ancak veli ilgenmiyor demeyi bilirler ,eğitim bakanı haklı! Öğretmenler için eğitim şart
arada ne oldum delisi olan öğretmenler var.
ama genelleme yapmak olmaz.
ben mesela öyle bir öğretmenle karşılaşmadım.
bende bu konuyla ilgili konu açtım geçen gün.
kardeşim bu yılk başladı okula.
okuma ve yazma önceden öğrettik biliyor.
yazısıda çok güzel ama herkese attığı o yıldız benim kardeşime atılmıyor.
konusanı aralarda sınıfta gezeni tüm ders boyunca tek ayak durduyormuş.
beden dersi vardı eşofman giydi diye kardeşimi azarlamış oysa kendi demişti.
şimdi gitsem konussam üste cıkar.
allah nası biliyosa öyle yapsın ya.
işini adam gibi yapamayanlar o meslekten ekmek yemesinler temennim bu.
ama gerçekten ciddimiş durum ...ben bazen hiç resmi asılmamıs cocukları sırf özendirici olması için resmini asıyorum...motive oluyorlar...bugün de sınfta okumasını çok çok az da olsa ilerleten bı kızı alkıslattım derslerıde baya kötü..ama yuzundekı gururu gormelıydınız...malesef ki bu tarz kısler olabılıyor..umarım hatasının farkına varır
Sizin gibi öğretmenlerimizle gurur duyuyoruz.. Bu yaptıklarınızın mutlaka karşılığını alacaksınız.
ama gerçekten ciddimiş durum ...ben bazen hiç resmi asılmamıs cocukları sırf özendirici olması için resmini asıyorum...motive oluyorlar...bugün de sınfta okumasını çok çok az da olsa ilerleten bı kızı alkıslattım derslerıde baya kötü..ama yuzundekı gururu gormelıydınız...malesef ki bu tarz kısler olabılıyor..umarım hatasının farkına varır
karşılık mı ..bu ülkede değil de belki öbür dünyadateşekkür ederim
Çoğu bayan öğretmenlerin vicdan ,empati duygusundan mahrum ,ben bunlara rastladım kendi aralarında dahi birbirini çekemiyorlar bunlar öğrencileri nasıl eğitecek, bazılarıda sırf erkek öğrencilere sempatik özellikle lisede
Bu nasıl bir genellemedir? Sizin rastladıklarınız kötü örnek teşkil ediyor ama hepimizi bu şekilde harcayamazsınız.
Bu nasıl bir genellemedir? Sizin rastladıklarınız kötü örnek teşkil ediyor ama hepimizi bu şekilde harcayamazsınız.
birde bu gün bi arkadaşı var sınıfta acayip hayta her önüne gelene sataşıyo onla kapışmış..o çocukta beden dersinde beden öğretmenine söylemiş . sen haklısın demiş öğretmen .yani haklı olduğu için öğretmeni inandığı için daha sevinmiş ..ama sınıf öğretmenine göre eren çok kavgacı bi çocuk haklıda olsa haksız hemen kızıyo diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?