- Konu Sahibi balkonkusu
-
erkek çocukları sınıf ortamında hep aynı...hele ki yavaştan ergenliğe giren erkek çocukları 4.ve 5.sınıfta büyük bir değişim yaşıyorlar ,arada horozlanıyorlar ..ama öğretmen de aynı agresiflikte yaklaşırsa iş büyüyebilir...ama size tavsiyem çocukların aralarındaki kavgaları her zaman gelip geçicidir..bir küserler 10 dk sonra barışırlar..benim başıma geliyor bazen çocukları kavga eden velıler bırbılerıyle dövüşüyor ya da bana geliyorlar halbuki sorun ortadan kalktı bile çocuklar unutuyor ama anne babalar unutmuyor..sorunlarını kendi çözmeyi tesfik etmelisin her problemimde anneme sölerim öğretmenle konusur durumu oluşmamasına dıkkat et..benımde oğlum var ama bakalım neler yasayacagım..ama her zaman onların yanında olamayız değil mi...
ben yaşadıklarımı yazıyorum ,şükür demokratik ülkedeyiz kendimi ifade etmemde özgürüm, bazılarını rahatsız edebiliyor diyede yazmamam yanlış olurdu
Eğitimciler boşuna yaz aylarında eğitime tabi tutulmuyor 3 ay tatil bitiyor,eksikleri çok demek ki,eğitim şart!
Eğitimciler boşuna yaz aylarında eğitime tabi tutulmuyor 3 ay tatil bitiyor,eksikleri çok demek ki,eğitim şart!
Hala devam ediyorsunuz. Buyrun devam edin. Öğretmenlere bu kadar garezinizin olduğunu düşünmemiştim.
Evet eğitim şart ama kime tartışılır!
arada ne oldum delisi olan öğretmenler var.
ama genelleme yapmak olmaz.
ben mesela öyle bir öğretmenle karşılaşmadım.
bende bu konuyla ilgili konu açtım geçen gün.
kardeşim bu yılk başladı okula.
okuma ve yazma önceden öğrettik biliyor.
yazısıda çok güzel ama herkese attığı o yıldız benim kardeşime atılmıyor.
konusanı aralarda sınıfta gezeni tüm ders boyunca tek ayak durduyormuş.
beden dersi vardı eşofman giydi diye kardeşimi azarlamış oysa kendi demişti.
şimdi gitsem konussam üste cıkar.
allah nası biliyosa öyle yapsın ya.
işini adam gibi yapamayanlar o meslekten ekmek yemesinler temennim bu.
eğitim şart diyen acaba nasıl bir eğitim almış...merak ettim...
Çamur atmak alanında iyi bir eğitim aldığı muhakkak.
işinize gelmeyince çamur attı oluyor, hep millet sizi pohpohlasın ama dimi!
işinize gelmeyince çamur attı oluyor, hep millet sizi pohpohlasın ama dimi!
nolur arkadaşlar yapmayın her meslekte olduğu gibi bu meslektede iyiler kadar gaddarlarda var demekki ... tartışacak bişey yok sonuçta herkes gördüğünü yaşadığını söylüyor burda...mesela benim ilk okul öğretmenim çok sert birisiydi çok döverdi çocukları eşide öğretmendi ve oda öyleydi. ödümüz kopardı bi soruyu bilemezsek yapamazsak diye..demekki yok değil var yani malesef var...
Ne münasebet, eğer pohpohlanmak isteseydim bu mesleği seçmezdim emin olun. Hakikaten ne kadar kininiz varmış öğretmenlere çok şaşkınım.
Cidden merak ediyorum yaptığımız 2 ay tatil mi bu kadar sinirlendiriyor sizi?
Yazdıklarınızın hiçbir dayanağı yok, çamur at izi kalsın yolunu deniyorsunuz ama bu ülkede hala öğretmenlerin değerini bilen insanlarımız oldukça fazla o yüzden boşuna uğraşmayın.
Asıl siz işinize gelmeyene cevap vermiyorsunuz!
Neden kura çekilmiyor ?bu daha adil olur
bence avatarınız sizi zaten anlatıyor!
bence iptal ettirin müdürle görüşün yanınızada 2 veli alın ,adaleti bilmeyen öğretmen kötüdür,kayırmcılık var çünkükura olayı hiç aklıma gelmedi sormadım.. öğretmen sormuş kim ssntrnç kulübüne gitmek ister diye hepsi el kaldırmış aralarından seçmiş öyle dedi öğretmen ama ne hikmetse işte benim oğlumun seviyesinde olanlar değilde bi önde olanlar seçilmiş..
bence iptal ettirin müdürle görüşün yanınızada 2 veli alın ,adaleti bilmeyen öğretmen kötüdür,kayırmacılık var çünkükura olayı hiç aklıma gelmedi sormadım.. öğretmen sormuş kim ssntrnç kulübüne gitmek ister diye hepsi el kaldırmış aralarından seçmiş öyle dedi öğretmen ama ne hikmetse işte benim oğlumun seviyesinde olanlar değilde bi önde olanlar seçilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?