- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
velisinin karşısında çoçuğun taklidini yapan öğretmen büyük ihtimal arkadaşlarının içerisinde de yaparak çocuğu küçük düşürüp aşağılıyordur. ondan sonra düşün dur benim çocuğum niye çekingen içine kapalı özgüveni yok diye.kesinlikle, o kadar eminler ki sonucu şikayete gerek kalmadan söylüyorlar, şaka gibi :) ama biz halaaaaa gelişmekte olan bir ülkeyiz, acelesi yok 46454354353 yıl içinde düzene oturur sistem kısmetse..
İnanin ben cocugumu almaya gidip dondugumde elinde kagit vardibenim branşım biraz farklı belki o yüzden iki taraflı da bakabiliyorum olaya.bu konuda cidden öğretmen hatalı.gerçekten tavırları çok yanlış.
tamam ders arasında veli ile görüşmek zorunda değil,sınav kağıdını göstermek zorunda değil ancak bunu isteyerek yapmış yani kimse onu zorlamamış,ya hiç yapmayacaksın ya da büyük bir lütuf gibi davranmayacaksın.
ve sen öğrencileri videoya kaydedemezsin bu yasal değil bir kere.üstelik çok da onur kırıcı bir durum.taklit etmek yine öyle.
cidden 40 kişilik sınıflarda birbirinden farklı aile terbiyesi almış çocuklarla baş etmeye çalışmak onlara eğitim vermek kolay değil ama bu mesleği seçtiysek bunu bilerek seçtik.
Aynen..nasıl yahu? sesini inceleterek öğrencinin taklitinin yapılmasını şikayet etmek elle tutulur bir şey değil mi? gerçekten bu öğretmen soruşturulmaya gerek görülmüyorsa vah ülkenin haline.. "hiçbir şey olamıyorsan öğretmen ol" mantığının sonucusunuz resmen..
Canim benim yanimda yapmadivelisinin karşısında çoçuğun taklidini yapan öğretmen büyük ihtimal arkadaşlarının içerisinde de yaparak çocuğu küçük düşürüp aşağılıyordur. ondan sonra düşün dur benim çocuğum niye çekingen içine kapalı özgüveni yok diye.
valla gidin konuşun siz benim çocuğumu rencide edemezsiniz deyin,böyle yaparsanız sizi hiiçç sevmeyecek,ona okul hayatını size zehir ettirmeme böyle davranıp bir çocuğun kalbini kırmaya devam ederseniz sizi burdan tayin ettirinceye kadar uğraşırım bunu bilesiniz deyin,biraz gözü korksun.Kolay öğretmen olunmuyor bu yeni öğretmense nereden bu şımarıklık anlamadım vallaSuan turkceyi sevmemesi bile benim icimi yiyo ki anne senin aldigin kitap kursunkinden bilr guzel diyen cocuk.
Niye bir fen bir sosyal bir matematik icin demiyo.
Ki.misal matematik ögretmeni durus olarak soguk ama cok seviyo o dersi
Cunku ogretmen onlari rencide etmiyo, dalga gecmiyo
İsle dersini cik git
Cocuklarla dalga gecip mi kendini bisi saniyo acaba.
yalnız bu ananız doğurmuş salmış repliği öğretmen olunca default olarak geliyor herhalde.. benim zamanımda da aynısı vardı hala aynısı var.. çok meraklı millet sanki şu berbat eğitim sisteminde eğitim almaya.. eh bu tarz öğretmenlerle çok da anormal değil gerçi sistem.. evet miss, kadesam gibi öğretmenleri klonlayarak çoğaltmak lazım :)
Herkes sizin gibi degilBunu ben de bi türkçe öğretmeni olarak söylüyorum şikayet edin biz burda sorunlu öğrencilerin velisi gelse de görüşsek çocuğu hale yola soksak diye kendimizi parçalıyoruz o ilgilenen veliyi mi tersliyor onun işi o tabi ki ilgilenecek bırak veliyle görüşmeyi çocukların anlamadıkları soruya bakayım diye lavaboya gidemediğim tenefüsler oluyor benim sırf biraz daha geliştirsinler kendilerini diye
Bu mantık 15 yıl önce çürüdü çok şükür.. Ben öğretmenliğimi klavye başında ahkam kesenlerle değil, beraber çay içip öğrencinin durumunu konuşabildiğim velilerimle değerlendiriyorum. Teog da dersimi fulleyen öğrencilerimle değerlendiriyorum ..nasıl yahu? sesini inceleterek öğrencinin taklitinin yapılmasını şikayet etmek elle tutulur bir şey değil mi? gerçekten bu öğretmen soruşturulmaya gerek görülmüyorsa vah ülkenin haline.. "hiçbir şey olamıyorsan öğretmen ol" mantığının sonucusunuz resmen..
ÖylemiÖncelikle benzer bir durumla karılaşmış bir veli olarak şunu belirteyim bimer'e şikayet etmek sonuç vermiyor. Ancak topluca veliler olarak şikayette bulunursanız ciddiye alınıyorsunuz. Aksi halde 3-4 veli bile şikayet etmiş olsa yapılan tek şey öğretmenden savunma hazırlamasını istemek oluyor. Her şey kılıfına uyduruluyor yani.
Hayır aklamaya çalışmıyorum.. Ben tenefüste çay içilmesine neden bu kadar takıldıgını anlamıyorum. Bana da öğrencilerim gelip teneffüste sorular soruyorlar. Ben bir yandan çay içip , sorularını da yanıtlıyorum. Ya da herhangi bir veli geldiğinde çaydan ona da ikram edip öğrenci hakkına konuşabiliyoruz ne var ki bunda.. Derse elimizde çayla girmiyoruz ya. Burda öğretmenin çay içmesine takılanlar herhangi bir devlet dairesinde elinde çayla vatandaşın işini halleden memurları da şikayet edebiliyorlar mı buna takıldım..bence öğretmen olduğunuz için bu konuda bahsi geçen arkadaşı aklamaya çalışıyorsunuz ama inanın savunulacak bir yanı yok.
ha tek yanı şu olabilir,ara saatinde veli ile görüşürken çay içebilir.sadece bu.
Bu mantık 15 yıl önce çürüdü çok şükür.. Ben öğretmenliğimi klavye başında ahkam kesenlerle değil, beraber çay içip öğrencinin durumunu konuşabildiğim velilerimle değerlendiriyorum. Teog da dersimi fulleyen öğrencilerimle değerlendiriyorum ..
Hayır aklamaya çalışmıyorum.. Ben tenefüste çay içilmesine neden bu kadar takıldıgını anlamıyorum. Bana da öğrencilerim gelip teneffüste sorular soruyorlar. Ben bir yandan çay içip , sorularını da yanıtlıyorum. Ya da herhangi bir veli geldiğinde çaydan ona da ikram edip öğrenci hakkına konuşabiliyoruz ne var ki bunda.. Derse elimizde çayla girmiyoruz ya. Burda öğretmenin çay içmesine takılanlar herhangi bir devlet dairesinde elinde çayla vatandaşın işini halleden memurları da şikayet edebiliyorlar mı buna takıldım..
Siz hala konusuyomusunuz cay cay diye tutturmus gidiyo hay Allahım cattım yaHayır aklamaya çalışmıyorum.. Ben tenefüste çay içilmesine be kadar bu kadar takıldıgını anlamıyorum. Bana da öğrencilerim gelip teneffüste sorular soruyorlar. Ben bir yandan çay içip , sorularını da yanıtlıyorum. Ya da herhangi bir veli geldiğinde çaydan ona da ikram edip öğrenci hakkına konuşabiliyoruz ne var ki bunda.. Derse elimizde çayla girmiyoruz ya. Burda öğretmenin çay içmesine takılanlar herhangi bir devlet dairesinde elinde çayla vatandaşın işini halleden memurları da şikayet edebiliyorlar mı buna takıldım..
Hayır aklamaya çalışmıyorum.. Ben tenefüste çay içilmesine be kadar bu kadar takıldıgını anlamıyorum. Bana da öğrencilerim gelip teneffüste sorular soruyorlar. Ben bir yandan çay içip , sorularını da yanıtlıyorum. Ya da herhangi bir veli geldiğinde çaydan ona da ikram edip öğrenci hakkına konuşabiliyoruz ne var ki bunda.. Derse elimizde çayla girmiyoruz ya. Burda öğretmenin çay içmesine takılanlar herhangi bir devlet dairesinde elinde çayla vatandaşın işini halleden memurları da şikayet edebiliyorlar mı buna takıldım..
Amin hepimize inşallahSiz hala konusuyomusunuz cay cay diye tutturmus gidiyo hay Allahım cattım ya
Vela havle vela kuvveden illa billa alilaziym.
Cumanın yuzusuyu hurmetine sabır yarabbi.
Siz hala konusuyomusunuz cay cay diye tutturmus gidiyo hay Allahım cattım ya
Vela havle vela kuvveden illa billa alilaziym.
Cumanın yuzusuyu hurmetine sabır yarabbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?