Oglun cok cirkin olmus

Allaha havale et. Eden bulur. Böyle denilmez ne düşünürse düşünsün insan.

Bu sadece çocuklara denmiyor koskoca patavatsız insanlarda söylüyor mesela kilo almışsın gibi (sana ne aldıysam aldım)ki kendide kilolu yada evinde eşyayı beğenmezler sana ne benim örtümden masa örtüsü , veya evin balkonundada eleştiride bulunurlar ama en kötüsü çocuğuna bu şekilde hitap edilmesi ben sineye çekmezdin mıtlaka bende onu eleştirecek morelini bozacak bir şey söylerdim

Eşinizin yerinde olsaydım kalbi çirkin olmasın derdim

Ne insanlar var ya

Profildeki Bebek dünya güzeli bir delikanlı çirkin denme ihtimali yok bence. Allah size bağışlasın.
Nazar değmesin diye söylüyorlar öyle, benin kıza da çok söylüyorlar.

Aman boşverin densizi. Çocuğun çirkini mi olurmuş,hepsi dünya güzeli/tatlısı zaten mümkünmü çirkin olması. Çirkin görmek istiyorsa aynaya baksaymış gayet görürmüş zira kalbi çirkin o kesin,tipini bilmemde.

İnsan insanın aynısıdır demiş efendimiz. Bir insanın kalbinde ne varsa dışarıya o yansır. Her çocuk güzeldir

benımde 7.ayında 10 kılo olan kızım ıcın ayy ne çelimsiz bakımsızz zayıf dıyen bı gerızekalı olmustu
sen boylesıne ne desen kafası basmaz kendını gerdıgınle kalırsın
bosver hıc kafana takma bı gun bırılerı onu evladıyla sınadımı ozaman anlar
hıc canını sıkma terbıyesız bırıymıs bırak kotu soz sahıbınde kalsın bosver

Fotoğraftaki bebek oğlunuz mu? Çok tatlı çok yakışıklı maşallah. Bence nazar olmasın diye demiştir.

ben insanların nasıl bu kadar kötü olabildiklerine şaşırıyorum gerçekten..

mutlaka biraya geldiğinizde cevabını verin aaa bugün g.tme benzemişsin ama o senden daha güzel ahaaaahahahahah falan deyin ben olsam daha beterini yapardım onda söyleyeyim

nazar değmesin diye çirkin olmuş demiştir.
bazı insanlar böyle derler.
ben de derim bazen.
neden kötüye yordunuz ki.
ayrıca o çirkin dedi diye çirkin de olmayacağına göre:))
ve ayrıca oğlun çok tatlı maşallah:))
takılmayın böyle şeylere.

Yorumları okudum da ne saçma insanlar var yahu! Bir anne evladınının çirkin olduğunu düşünmez.
İçinde gerçek anlamda evlat sevgisi olan anne başka annenin evladını üzmez.

Ben olsam yenge denen o terbiyesize gidip kaynımda da hiç mide yokmuş şu çirkinliğinle seninle aynı yatağa girebilmek için midesiz olmak gerek derdim! Benim çocuğumu bırak herhangi bir çocuğa ne kadar çirkin olmuş denilmez bu ne hadsizlik!! Onu da geçtim küçük büyük farketmez insanları fiziksel özellikleriyle eleştirmek o kişinin beyinsizliğini gösterir, çok sinir oldum ya

Göz var izan var yahu ... Dünya tatlısı bir oğlun var .

Çok çirkin olmuşşş bu babasııı ... geyiğidir o .

Eşim anlardı demişsin ama anlamamış .

Bunun üzerinden bir şey söyleme yengeye . Ben nazar değmesin diye söyledim der ; seninde adın görmemişin oğlu olmuşa çıkar ....

Profildeki yakışıklıya mı çirkin dedi. Allah akıl fikir vicdan versin.
Ay sağol o senin kendi çirkinliğin dersin bi daha öyle bi gaflette bulunursa.
Ne densiz ahlaksız insanlar var. Kötü bunlar,kötü.

Yok artik benim oglum 6 aylik 9 kg biz sisko diye seviyoruz :)
Bide bakimsiz dedi he mi ???
Kadinin goz bakimini oracikta yapaydin en morundan

Allahın meleklerine sabilerine nasıl da tutarsızca böyle konuşuyorlar ?
Allah hidayet versin , sizin yerinizde olsam katiyen cevap vermezdim
Ancak bir kere daha sizin yanınızda böyle birşey derse o zaman cevap hakkı doğuyor demektir.

bu benimde korkulu rüyalarımdan birisi biliyo musunuz? :)
ya bebeğimin ismiyle,kıyafetiyle,kaşıyla-gözüyle şaka yollu alay edilirse ne yaparım diye bazen anlamsız bi şekilde düşünürken buluyorum kendimi.. nedenide eğer oğlumuz olursa adını necip koymak istiyoruz düğün kasetimizde bile sormuşlar söylemişiz annemin ne necipi be ben gülerim filan demesiyle bu düşünceler gebeliğimle birlikte tepeme çullandı
yani o yenge nasıl bi insanmış bilemedim ama çok çok çok sinir bozucu ama ben sizi kıskandığını düşünüyorum yani genelde böyle uzun zamandır görüşülmemiş insanların ilk görüşmede laf sokma çabalarını çok aciz buluyorum kişilik zafiyeti diyin geçebiliyorsanız geçin gidin derim.
eşekle eşek olunmaz (bu lafı unutmayayım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…