Tamam yemek koymak zorunda değil istemiyorum da zaten sonra başıma kakarlar biz sana yemek verdik diye ama bu başka konu yaşamayan anlamazValla burama kadar geldim… bence abartmıyorum ve artık dayanamıyorum. Saat 21:00 eşim daha yeni ailesinin yanından eve geldi. Eve gelir gelmez annesi arayıp dayının karısı ameliyatı olmuş beni hastaneye götür müsün diye kocamı aradı. Ziyaret saati bitmiştir anne almazlar demesine rağmen olsun dayın kapıya iner dedi. Kayınpederim evde ve yaşlı değiller. Arabaları da var kapıda. Neymiş götürmek istemiyormuş. Başka oğluda var. Ve onun evi onlara daha yakın. Bugüne kadar zerre iyilikleri dokunmadı. Düğünümü sözümü istememi her şeyimi yemin ederim ki eşim yaptı zerre ne maddi ne manevi destekleri olmadı. Yakın oturan kaynımın ise her şeyine koşarlar çocuklarına bakarlar, kaynanam yemek yapar yollar daha neler neler… Ve ben 12 haftalık hamileyim çok zorlu geçiyor süreçim hep kusuyorum 6 kilo verdim o derece zorlu bir süreç benim için… ona rağmen çağırıyorlar. Eşimin kendi işi her akşam zorla yemeğe çağırıyorlar yediriyorlar. Eşim eve gelirken ben annemde yedim sana dışarıdan ne alayım diyor… bir kapa yemek koyması zor olmasa gerek. Daha bir sürü şeyler var da hamileliğin verdiği şeyden mi bilmiyorum ama dayanamıyorum ya böyle çığlık atasım var. Kaynamam kocasından göremediği sevgiyi resmen oğlunla yaşamaya çalışıyor. Allaha havale ediyorum. Anlatıp rahatlamak istedim. Dayanamıyorum çünkü
Eşinizde hata. Onunla konuşun.Valla burama kadar geldim… bence abartmıyorum ve artık dayanamıyorum. Saat 21:00 eşim daha yeni ailesinin yanından eve geldi. Eve gelir gelmez annesi arayıp dayının karısı ameliyatı olmuş beni hastaneye götür müsün diye kocamı aradı. Ziyaret saati bitmiştir anne almazlar demesine rağmen olsun dayın kapıya iner dedi. Kayınpederim evde ve yaşlı değiller. Arabaları da var kapıda. Neymiş götürmek istemiyormuş. Başka oğluda var. Ve onun evi onlara daha yakın. Bugüne kadar zerre iyilikleri dokunmadı. Düğünümü sözümü istememi her şeyimi yemin ederim ki eşim yaptı zerre ne maddi ne manevi destekleri olmadı. Yakın oturan kaynımın ise her şeyine koşarlar çocuklarına bakarlar, kaynanam yemek yapar yollar daha neler neler… Ve ben 12 haftalık hamileyim çok zorlu geçiyor süreçim hep kusuyorum 6 kilo verdim o derece zorlu bir süreç benim için… ona rağmen çağırıyorlar. Eşimin kendi işi her akşam zorla yemeğe çağırıyorlar yediriyorlar. Eşim eve gelirken ben annemde yedim sana dışarıdan ne alayım diyor… bir kapa yemek koyması zor olmasa gerek. Daha bir sürü şeyler var da hamileliğin verdiği şeyden mi bilmiyorum ama dayanamıyorum ya böyle çığlık atasım var. Kaynamam kocasından göremediği sevgiyi resmen oğlunla yaşamaya çalışıyor. Allaha havale ediyorum. Anlatıp rahatlamak istedim. Dayanamıyorum çünkü
Doğru o ayrı laftan anlamaz. Ben böyle söylesem kıyamet kopar. Onlar melek. Toz kondurmaz. Bu ayrı canımı sıkıyor. Anlıyorum ailesine iyilik yapıyor saygı gösteriyor dinde de öyle yazar ama bu bağlılık değil bağımlılık. Bu durum daha çok canımı yakıyorKusura bakmayın ama tek şuçlu kaynananız değil. Eşiniz neden sizin evde oldugunuzu bildigi halde sizle yemek yemeyi tercih etmiyor da her akşam annesine gidiyor. En önce konusmanız gereken sinirlenmeniz gereken kişi eşiniz.
Konuşsam ve konuştuğumda oldu bana şeytan düşünceli diye tepkiler verdi. Allah rızası için iyilik yapıyormuş.Eşinizde hata. Onunla konuşun.
Evinde eşi varken onu bırakıp hergün annesine yemek yemeye giden adamı dinde hoş görmez yalnız. Bu hiç iyilik degil. Kayınpederiniz de kayınvalideniz de yaşıyor tek değiller. Eşinizin sınırını koruması gerekir. Güzel bi dille konusun ben seni yanımda istiyorum her akşam tek kalmak hoşuma gitmiyor zaten zorlanıyorum hamileyim vs gibisinden annene gitme şöyle böyle olarak değil de kendi üzerinizden konusunDoğru o ayrı laftan anlamaz. Ben böyle söylesem kıyamet kopar. Onlar melek. Toz kondurmaz. Bu ayrı canımı sıkıyor. Anlıyorum ailesine iyilik yapıyor saygı gösteriyor dinde de öyle yazar ama bu bağlılık değil bağımlılık. Bu durum daha çok canımı yakıyor
Yemek yapmaya halim yok mutfak kapısından bile geçemiyorum diye kendimi suçlu hissediyorum susuyorum ama psikolojim bozulduBu yemek yeme olayı sık oluyorsa eşiniz suçlu. Karım evde diye düşünüp yemek yemeyecek.
Zorla kim kime ne yaptırabilir?
Kayınvalide sizi düşünmek zorunda değil ama eşiniz zorunda.
Hamile karısı var kendi ailesi var artık bunu kafasına sokman gerekiyor. Hiç kızma KVye, sorun eşinde...Doğru o ayrı laftan anlamaz. Ben böyle söylesem kıyamet kopar. Onlar melek. Toz kondurmaz. Bu ayrı canımı sıkıyor. Anlıyorum ailesine iyilik yapıyor saygı gösteriyor dinde de öyle yazar ama bu bağlılık değil bağımlılık. Bu durum daha çok canımı yakıyor
Her akşam oluyor ve bende artık bebeğe yazık dışardan yemek olmaz diye kendi aileme gidiyorum. Ben akşamları ailemde yiyorum o da kendi ailesinde yiyip içip istediği zaman beni alıyorBu yemek yeme olayı sık oluyorsa eşiniz suçlu. Karım evde diye düşünüp yemek yemeyecek.
Zorla kim kime ne yaptırabilir?
Kayınvalide sizi düşünmek zorunda değil ama eşiniz zorunda.
Kızmıyorum biliyorum. Sorun onda bu daha çok zoruma gidiyor. Bir de hiç sevilmemiş hep dayak yemiş hala eziklenen bir çocuk annesi defalarca düşürmeye çalışmış ve bunu sen yüzsüzsün seni o kadar düşürmeye çakıştık düşmedin diye defalarca yanımda yüzüne söyledilerHamile karısı var kendi ailesi var artık bunu kafasına sokman gerekiyor. Hiç kızma KVye, sorun eşinde...
Miden bulanıyor yemek yapamıyorsun normal niye ezilip büzülüyorsun. Seni aç aç evde bırakıp anasına giden adamı da neyse...
Baştan beri böyleymiş yani hamilesin bir şey demek istemiyorum da keşke bu durumu çözmeden çocuk yapmasaydiniz. Anamızın evinde yemek yiyeceksek neden evlendik demedin mi? Ne saçma bir adam yaKızmıyorum biliyorum. Sorun onda bu daha çok zoruma gidiyor. Bir de hiç sevilmemiş hep dayak yemiş hala eziklenen bir çocuk annesi defalarca düşürmeye çalışmış ve bunu sen yüzsüzsün seni o kadar düşürmeye çakıştık düşmedin diye defalarca yanımda yüzüne söylediler
Kaç kere kavga ettik ailesi yüzünden. Keşke yol verme güçünü kendimde bulabilsem şuan bile o kadar çok istiyorum ki eşyalarımı toplayıp babamın evine gitmeyiSiz eşinize kıyameti koparmadan bir halt olmazki?
Burada sorun bir ailesindeyse 5 eşinizde.
Ne demek hamile hele eşimi akşamları yalnız bırakıp aileyle yemek yemek. Olmazki.
Bi çıngar kıyamet. Olmuyorsada yol vereceksin görecek gününü
oğlu niye müsade ediyor ? anne x evde hamileliği zor geçiyor eve erken gitmem lazım demek çok mu zor ?Valla burama kadar geldim… bence abartmıyorum ve artık dayanamıyorum. Saat 21:00 eşim daha yeni ailesinin yanından eve geldi. Eve gelir gelmez annesi arayıp dayının karısı ameliyatı olmuş beni hastaneye götür müsün diye kocamı aradı. Ziyaret saati bitmiştir anne almazlar demesine rağmen olsun dayın kapıya iner dedi. Kayınpederim evde ve yaşlı değiller. Arabaları da var kapıda. Neymiş götürmek istemiyormuş. Başka oğluda var. Ve onun evi onlara daha yakın. Bugüne kadar zerre iyilikleri dokunmadı. Düğünümü sözümü istememi her şeyimi yemin ederim ki eşim yaptı zerre ne maddi ne manevi destekleri olmadı. Yakın oturan kaynımın ise her şeyine koşarlar çocuklarına bakarlar, kaynanam yemek yapar yollar daha neler neler… Ve ben 12 haftalık hamileyim çok zorlu geçiyor süreçim hep kusuyorum 6 kilo verdim o derece zorlu bir süreç benim için… ona rağmen çağırıyorlar. Eşimin kendi işi her akşam zorla yemeğe çağırıyorlar yediriyorlar. Eşim eve gelirken ben annemde yedim sana dışarıdan ne alayım diyor… bir kapa yemek koyması zor olmasa gerek. Daha bir sürü şeyler var da hamileliğin verdiği şeyden mi bilmiyorum ama dayanamıyorum ya böyle çığlık atasım var. Kaynamam kocasından göremediği sevgiyi resmen oğlunla yaşamaya çalışıyor. Allaha havale ediyorum. Anlatıp rahatlamak istedim. Dayanamıyorum çünkü
O kadar doğrusun ki diyecek hiç bir şey bulamıyorumBaştan beri böyleymiş yani hamilesin bir şey demek istemiyorum da keşke bu durumu çözmeden çocuk yapmasaydiniz. Anamızın evinde yemek yiyeceksek neden evlendik demedin mi? Ne saçma bir adam ya
O kadar baskıcılar ki telefonda şahit oldum anne geç oldu yeni geldim üstümü değiştirdim babam götürsün diye kibarca söylüyor babası kalk götür lan şerefsiz diye arkadan bağıyor çok tuhaf ya anlatılmaz yaşanır diyeceğim de Rabbim düşmanıma böylesini vermesinoğlu niye müsade ediyor ? anne x evde hamileliği zor geçiyor eve erken gitmem lazım demek çok mu zor ?
Böyle evlilik mi olur?Her akşam oluyor ve bende artık bebeğe yazık dışardan yemek olmaz diye kendi aileme gidiyorum. Ben akşamları ailemde yiyorum o da kendi ailesinde yiyip içip istediği zaman beni alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?