Oğluna aşık kaynana!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar yoruldum ki daha anlatmadığım bir sürü şeyler var. Her yolu denedim ben diliyle konuştum bak böyle olmaz dedim anlattım. Bir gün sadece dönüp dedi ki oğluna aşık anneler varmış benim annemde öyle galiba. Daha da ne bir şey söyledi ne toz kondurdu hala köle gibi etrafında dönüyor

Kayınvalide ciddi sorunlu belli ki evet ama o sizin tabirinizle o köleliği kabul eden de eşiniz. Ve onunla evlisiniz, size karşı sorumlulukları olan da yine kocanız. Bu kadar ailesine bağımlı, koca olmaktan haberi olmayan bir adamdan hamile kalırken de ne umuyordunuz bilmiyorum.

Siz gerçekten boşanmayı istiyor musunuz bunu oturup düşünün ona göre hareket edin. Gerçekten yazık bu düzensizlikte bebeginize daha cok üzüldüm. Umarım iyi olursunuz, sağlıcakla kucagınıza alırsınız ama sonrasında da eğer ki evliliğe devam etmeye karar verirseniz bir cocuk daha yapmayın lütfen. Size de cocuklarınıza da yazık olmasın.
Eşiniz ne koca ne baba olur gibi durmuyor söylediklerinizden

İnşallah kucağıma alırım. Ondan da psikolojim bozuldu. 27 yaşındayım doktor yumurtalıkların çok az erken menopoza girebilirsin hazırlıklı ol çocuğun olsun istiyorsan elini çabuk tut dedi. Öyle de hiç çocuğum olmayacak psikolojisiyle 8 ay sonunda oldu

Oğluşummmmmmm
Ölürüm ona kötü gelin seni
5 yaşında oğlum var şuan gelinler bana hiç sempatik gelmiyor
Abartıyorsunuz
Şaka bi yana eşinizle halledin
Bi cinnet halleder

Kayınpederim istemedi ve düğüne gelmem dedi eşim de gelmezsen gelme ben evleneceğim dedi ve öyle de oldu. Kayınpederim gelmedi ve biz düğün yaptık. Tüm karşı çıkma hakkını orada kullandı. İlgi için değil yukarıda da yazdım. Yaşıma göre erken menepoza girmem çok yüksek doktor çocuk istiyorsan erken davranmalısın yoksa menopoza girersin demesiyle çocuk yapma kararı aldım o da sekiz ay sonra oldu zaten belki şu an yapmasam bir daha hiç çocuğum olamayacaktı yani

Evliliğiniz yolunda olsaydı dediğiniz doğru olurdu. Panikle bebek sahibi olmaya çalışmak da yanlış. Evet anne olmak istersiniz bu çok doğal ama her bebeğin de sağlıklı bir anne- baba iletişimine ve huzurlu bir yuvaya hem ihtiyacı hem hakkı var. Mesele sizin arzularınız değil sadece.
O yüzden ya sessiz kalıp kabulleneceksiniz ya da bebekle birlikte baba evine döneceksiniz. İki yol da zor görünüyor. Rabbim bebeğinize merhamet etsin de evinize huzur versin.

Konuşsam ve konuştuğumda oldu bana şeytan düşünceli diye tepkiler verdi. Allah rızası için iyilik yapıyormuş.
E yapacak birşey yok o zaman. Eşiniz duzelmedikce bu problemi cozemezsiniz. Kaynananiza sinir olmak size zarar verir. Esinizi ikn aetmeye odaklanmaniz lazim

Anneliği bı abartmasamibartik birileri .Bı düşüp evladın yakasindan kocayami sarsa.Kayinpederlerdede kabahat var gerçi adam bikmistir salmıştır bu kadıni aman gitsin başımdan nerde çen çen ederse diye.Bilemedim ya esinizde sıkıntılı gitmeyecek yemeğe gelecek evinde peynir ekmek yiyecek Ülkede sıkıntı var böyle abartıyorlar anneliği sonra işi gücü olmayan kocadan umduğu alakayı bulamayan sarıyor evladına .Onun büyüttüğü evlatda bilmiyorki eş olmayı daha anasının oğlu modundan cikamamiski .Ben bin kere yazdım anasını sevmeyen karisini sevmez yalan annesine bağımlı insanla evlenmeyin . Büyümüyor onlar ergenlikte takılı kalıyor işte .

Çocuk yapma motivasyonunuzu anlıyorum ama siz o çocuğa mutlu bir yuva verebilecek misiniz? Gerçekten kendim için yaptım her türlü tek başıma aslanlar gibi bakarım diyorsanız tamam.Adam gerçekten çocuk istiyor mu? Ailesini ezip sizinle evlendiği için belki çok mutsuz ve mahcup onların gözünde kıymetli olmak için sizi ve evladını gözünü kırpmadan harcayabilir.Bunları bilerek hamile kaldıysanız sıkıntı yok ama çocuğa seçtiğiniz baba ve baba ailesi bu.....

Kayınpeder ikinciyi alma peşinde oğluna baksanıza. Boşansalar adam 1 yıla kalmaz evlenir, sonra da annem babam istedi, ana baba lafına karşı gelemem der. Konu sahibi de babasının evinde çocuk büyütmece. Üzmek için demiyorum konu sahibini de ama bile bile lades olmuş durum.

Benimde hamileligim cok zor gecti kimi zaman disardan yedik kimi zaman makarna yaptik gectik
Tencere gorsem kusan biriydim
Ama hicbir zaman kocam ben yedim sana ne alayim demedi
Belki esinizin ailesi arizadir ama esiniz de normal degil bilesiniz
Size seytan dusunceli diyebiliyor ve siz hala kaynanam bir kap yemek koyabilirdi diyorsunuz
onu bunu suclamayin
Esiniz problem

Konuşmayın sadece küsün.

Benim sevdigim adami baskasi sevemez madem hastalikli ruh halindesiniz git ananla yasa diyip eve almayacaktiniz yani sizde bi tuhafsiniz
Hamilelikte boyleyse lohusalikta cocuk cok agliyor anamgilde yaticam beni bekleme de der bu adam

Niyeymis ya ohooo sen çoktan pes etmişsin. İşin gucin var mı bari bunlara resti çekebilecek

Çok doğru. Gerçekten Rabbim öyle kocadan herkesi korusun.

Rabbimiz koruyor akıl veriyor göz veriyor evlenmeden önce bin tane belirti yolluyor seviyorum ya diyene Rab napsin.Al çek diyor .Sonrada kader diye oturup ağlanmaz ama .En güzel yullarin anası danası derken bitiyor.Ne gerek var ya hayatı zorlastirmaya birsürü güzel yetişmiş adam varken

Kaynanam zaten git aldır niye çocuk yaptın ben olsam aldırırdım dedi. Sonra bir gün oğlu ben oturuyorduk aldıralım mı acaba çocuğu dediğimde cani dediler vicdansız dediler. Ee dedim sizde aldırın dediniz niye şimdi ben cani oldum aklıma siz soktunuz dedim . Ben öyle demek istemedim sen yanlış anlamışsın diye kıvırdı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…