Bunu yapan da kaynanam diye kendimi avutuyorum galiba. Oğlum çok iyi bir kocasın seni gibi koca bulunmaz yatsın kalsın senin gibi kocası var diye şükretsin. Diye diye oğlunu yücelten bir anne. Kendi kocası ona kocalık yapmıyor iyi koca görmemiş oğlunu iyi sanıyorBöyle evlilik mi olur?
Kaynamaya kızıyorsunuz birde.
Kocanız koca olduğunun farkında değil.
telefonu kapatsın gelemem desin en fazla 2-3 ay küserler.O kadar baskıcılar ki telefonda şahit oldum anne geç oldu yeni geldim üstümü değiştirdim babam götürsün diye kibarca söylüyor babası kalk götür lan şerefsiz diye arkadan bağıyor çok tuhaf ya anlatılmaz yaşanır diyeceğim de Rabbim düşmanıma böylesini vermesin
Aynen öyle. Bırak kavgayı iyilikle bile konuşsan sen şeytan gibi düşünüyorsun benim ailem melek diye kavgaya sürüklüyor olayıAynı kaynananın laciverti ve onun kıymetli oğluşu yüzünden boşanma aşamasındayım, düzelmesi için çok çabaladım ama düzelmedi benimki maalesef ki.
Allah yardımcınız olsun inşallah eşiniz kıymetinizi anlar ve odağını çekirdek ailesine çevirir, iyilikle anlatmayı deneyin derim yalnızken korkuyorum bebeğime bir şey olacak diye yanımda kal tarzı sözlerden belki etkilenir.
Ben hep kavga çıkardım günün sonunda ben kötü oldum adamın anlamaya niyeti yoksa kavgayla daha da onlara yöneliyor.
Aaa benim kocam dünyanın en iyi oğlu annesi babasına saygısızlık yapabilir mi ? Bir gün görmeden duramıyor kocam 2 3 ay küs yaşayabilir mitelefonu kapatsın gelemem desin en fazla 2-3 ay küserler.
Allah yardımcın olsun .Aaa benim kocam dünyanın en iyi oğlu annesi babasına saygısızlık yapabilir mi ? Bir gün görmeden duramıyor kocam 2 3 ay küs yaşayabilir mi
Diğer oğluna tavrının aynı olmadığını siz yazdınız.Bunu yapan da kaynanam diye kendimi avutuyorum galiba. Oğlum çok iyi bir kocasın seni gibi koca bulunmaz yatsın kalsın senin gibi kocası var diye şükretsin. Diye diye oğlunu yücelten bir anne. Kendi kocası ona kocalık yapmıyor iyi koca görmemiş oğlunu iyi sanıyor
Hiç bir iyiliklerini görmedim istemiyorum da ama bulaşmasınlar artık saat 23 e geliyor hala yok. Bundan dolayı sürat bile yapsam kıyamet kopar. Eski güçte ben olsam aman kopsun kıyamet derdim de ne psikolojim ne de bedenim bunu kaldıracak durumda değilKimse yetişkin bir insana zorla bir şey yaptıramaz,biraz da eşinizde kabahat arayın.Kayınvalidenize gelince evet çok zor,21.00'a kadar evli çocuğunun onda ne işi var ve neden evli çocuğu evine döner dönmez onu hastaneye götürecekmiş?Ama bu sınırı çizecek kişi eşiniz.Eşiniz böyle her işe koştuğu sürece annesinin isteklerinin sonu gelmez.Bence eşinizle ciddi ciddi konuşun,gerekiyorsa rest çekin.Eşinizle bu konuda anlaşabilirseniz kayınvalidenizi de görmezden gelin.Bazı şeyler insanın içinden gelecek,söylemeyle olmaz.Altı kilo veren hamile gelinine bir kap yemek göndermeyen insandan bir şeyler beklemek anlamsız.Gölge etmesin yeter
Ona dolmamın sebebi kendi kocası çok kötü bu yaşta bile hala döver izinsin markete çıkamaz. Kendi oğlunu koca gibi görüyor. Her işini ona yaptırıyor. Resmen hastalar narsist bir baba oğlunu kocası gibi gören anne annesine babasına bağımlı bir eş. Diğer oğlu gelemem işim var der çünkü. Diğer oğlunun evinde niye huzursuzluk çıksın ki elinin altında bir tane köle varkenDiğer oğluna tavrının aynı olmadığını siz yazdınız.
Eşiniz izin veriyor ki söylüyor, yapıyor.
Kendisi karımla böyle ayrı gayrı olmaz diye düşünse, söylese kimse ikinci güne çağıramaz.
Kocanızda iş yok malesef.
Kocayı bırakıp kayınvalideye dolmakta bir çeşit kendini kandırmak işte.
Çok üzüldüm,Allah yardımcınız olsun.Bana kalırsa özellikle zor bir hamilelik geçirirken bazı meseleleri erteleyin.Kendinize ve bebeğinize odaklanın.Doğum yapıp toparlandıktan sonra bu konuyu tekrar ele alırsınız.Ki mutlaka almalısınız.Evliliğiniz evlilik değil çünkü.Her akşam ayrı gayrı yemek yenecekse hayatı birleştirmiş olmanın ne anlamı var?Eşiniz kendi ailesini kurduğunu idrak etmeli.Etmiyorsa çok kıymetli annesiyle yaşasın.Hiç bir iyiliklerini görmedim istemiyorum da ama bulaşmasınlar artık saat 23 e geliyor hala yok. Bundan dolayı sürat bile yapsam kıyamet kopar. Eski güçte ben olsam aman kopsun kıyamet derdim de ne psikolojim ne de bedenim bunu kaldıracak durumda değil
Gerekirse destek alın. Bundan dolayı kıyamet kopacaksa kopsun sizi bu durumdayken önemsemeyen cocugunuz dıgdugunda en ihtiyacınız oldugu zamanlarda da önemsemeyecektir. Kendi aileniz ne diyor bu duruma. Eğer aileniz arkanızdaysa mesela gittiğinizde eve geçerken istedigi saatte sizi alıyormuş ya dönmeyin gelmeyecegim deyin. Tepkisi ne olur az cok kestirebiliyor musunuzHiç bir iyiliklerini görmedim istemiyorum da ama bulaşmasınlar artık saat 23 e geliyor hala yok. Bundan dolayı sürat bile yapsam kıyamet kopar. Eski güçte ben olsam aman kopsun kıyamet derdim de ne psikolojim ne de bedenim bunu kaldıracak durumda değil
Aynı lafı işittim o kadar iyi anlıyorum ki. Çünkü karşı taraf size açıkça kötü bir şey söylemiyor kendi ex kaynanamdan biliyorum her şeyi yapar eder ama dilinde hep ben gelinimi çok severim hiç karışmam olurdu oğlu da melek zannederdi böyle oğlunu yanına çekme geline yemek göndermeme gibi şeyleri erkekler göremiyorlar bence.Aynen öyle. Bırak kavgayı iyilikle bile konuşsan sen şeytan gibi düşünüyorsun benim ailem melek diye kavgaya sürüklüyor olayı
Allaha havale ediyorum. Ağlayıp Allah’a havale etmekten başka bir şey gelmiyor elimdenHem eşiniz hem kv düşüncesiz. Kv eğer oğlunu çağırıyorsa yemeğe gelinini de beraber istemeli ne o öyle ayrı gayrı. Eşiniz de siz olmadan onlarda yemek yememeli evde eşim bekliyor diyip çıkması gerek. Gebesiniz dışardan yemek nedir sağlıksız bunu da mı düşünemiyor. Bu konuyu eşinizle konuşun yoksa aynı şeyi yapmaya devam eder. Kvlik bişey yok problemi çözmeniz gereken kocanız onları çözemezsiniz zaten.
Ne alaka Allah'a havale etmek Bir sorun varsa oturup konuşun çözün. Bu şekilde sorunlarınızı çözemezsiniz ki ne işiniz size anlar ne siz onu anlarsınız. Belki bu konuya bu kadar içerlendiğinizi düşünmüyordur erkekler biraz düz bakarlar olayaAllaha havale ediyorum. Ağlayıp Allah’a havale etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
Canına minnet gider o da ailesinde kalır. Zaten bir kavgamız oldu ben 5 gün ailemde kaldım o da kaldı boşanalım dedi bende tamam olur bende boşanmak istiyorum dediğimde ben vazgeçtim diyip geldi. Ama onda o aile varken biraz ayrı kalsak kaldık da zaten hemen babası demiş ki ben karşıyım ama sana ikinci bir kadın alalım kumaşı olsun demiş. Öyle lanetlerGerekirse destek alın. Bundan dolayı kıyamet kopacaksa kopsun sizi bu durumdayken önemsemeyen cocugunuz dıgdugunda en ihtiyacınız oldugu zamanlarda da önemsemeyecektir. Kendi aileniz ne diyor bu duruma. Eğer aileniz arkanızdaysa mesela gittiğinizde eve geçerken istedigi saatte sizi alıyormuş ya dönmeyin gelmeyecegim deyin. Tepkisi ne olur az cok kestirebiliyor musunuz
Canına minnet gider o da ailesinde kalır. Zaten bir kavgamız oldu ben 5 gün ailemde kaldım o da kaldı boşanalım dedi bende tamam olur bende boşanmak istiyorum dediğimde ben vazgeçtim diyip geldi. Ama onda o aile varken biraz ayrı kalsak kaldık da zaten hemen babası demiş ki ben karşıyım ama sana ikinci bir kadın alalım kumaşı olsun demiş. Öyle lanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?