Oğluna aşırı düşkün kv’ler

Ay kardeşleri olunca bu sefer de görümce elti yükleniyor

Bir şey itiraf edeyim mi, oğlumun eşine asla kayınvalidelik yapmam ama kızımı kayınvalide, görümce ezmeye kalkarsa saçlarını başlarını yolarım

Nasipse erkek annesi olucam ama bu dedikleriniz çok doğru genelde erkek anneleri böyle maalesef . Eşten gelmeyen ilgiyi oğullarından arıyorlar. Aslında kv ile ilgili problemlerde asıl kayinpedere bakmak gerek ilgisiz soğuk veya höt zöt Bi adamsa tebrikler kayinvalide eşinize yapışır demek gloria pritchett

Kadının aramasına karışamazsınız demişsinizde karışan yok zaten ortada ararsa arasın ama arada ne konuştukları ve sevgilisinin tutumu önemli. Neden nişan vs aşamalarına gelipte birde nişan atma evresini yaşasın,en başında ileride sorun yaşatma ihtimali olan bir durumu farkeden bir insan? Kadın oğlunu 5 kez arıyor arasın tamam napıyosun desin işin ne zaman biter desin akşama ne yiyelim desin sorun yok ama neredesiniz napıyorsunuz diyorsa yada öyle boş boş arıyorsa sorun bence. Ya açıkça konuşun söyleyin ama aynı tutumu kendi ailenizede sergileyin yada annesiyle sadece tanışın nişan işlerine girişmeyin bir müddet o tanışıklıkla ne şekilde olacak ilişkiniz görün.

Bekar çocuk işini görsün diye gelip gidiyodur belkide şimdi kadını tanımadığımız için birşey demek güçç..
yine ayrı eve çıkmış annesinden bu bile başarı.
Amaaa ben 15 yıl yurt dışlarında ailesinden uzak yaşayan erkekleride gördüm, aa bu anneci değil dersin bekarkenama evlenince birden bire anneci oluverdiler

Dikkat etmek lazım

Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Vallahi benim de hem kızım hem oğlum var, gerçekten öyle. Kocasıyla mutlu hiçbir kadının geliniyle uğraştığını görüp duymadım

Çok teşekkür ederim amin çok doğru benim bir yengem var 5 oğlu var 4ü evli gelinlerine asla bulaşmaz oğullarım mutlu olsun başka bisey istemem gelinlerimden diyor sebep : amcam yengemin ağzına bakıyor eşine saygılı

Benimde kalabalık bir sülalem var, dayılarım deyimi yerindeyse Hanım köylüdür. hepsinin oğlu var, hemde altlı üstlü oturuyor hepsi, gelinlerimiz arkadaşımdır çok iyi anlaşırlar yengelerimle, evinde mutlu olan ona buna sarmıyor

O hastane işleri yine anasina düşkün olan kardeşe kaliyor.
Kaynanamin peşinde devamli kaynim dolaniyor hatta kaynim işten direkt eve gitmezmiş once kvye ugrar bazen de kv ile yemek yer oyle kendi evine gider.

Kv benim evimde bi kere bile yatili kalmadi ama eltimin evine gider yatili kalir kafasina gore hepimiz ayni sehirdeyiz bu arada.
Hangi kardeşle evlendigi de onemli yani.

Yemin ederim bu analık ne zor ya. Hadi bakalım 25 sene sonra kızım kaynanasıyla nasıl geçinecek onun derdine düşeyim bugün de

Şanslısın kız cirilla o zaman sen

Sevgilim evlenelim diyip duruyor ben hazır değilim diyip uzatıyorum. Ona kalsa bu yaz nişan yapıcaz ama ben oraya kadar gelmeden çözmek istiyorum bilmiyorum belki de acele edip ön yargılı davranıyorum.
Sinir hastası olmak istiyorsan doğru tercih.yaa bu ne sünepeliktir be.benim saygım da kalmaz bu tiplere valla.

Benimde evlenecek yaşta oğlum var arkadaşlarıyla buluştuğu zaman rahatsızlık vermemek adına kesinlikle aramam.
Oğlum bizimle yaşıyor şayet tek başına yaşasaydı bekar olduğu için istediğim kadar kalırdım buna kız arkadaşının karışması ne haddine.
Ha evli olur o zaman zırt pırt gitmek, kalmakta benim haddim değil.
Herkes bulunduğu konuma saygı duyacak

Ben zaten annesi gelmesin niye kalıyor onda demiyorum evlenirsek buna devam eder mi diye düşünüyorum yoksa haddimi de yerimi de gayet biliyorum.

Ben zaten annesi gelmesin niye kalıyor onda demiyorum evlenirsek buna devam eder mi diye düşünüyorum yoksa haddimi de yerimi de gayet biliyorum.
Başlığa istinaden yazıyorum kız anneleri olsun, erkek anneleri olsun tüm anneler evlatlarına düşkündür.
Yazdıklarından kalmasından rahatsız olduğun hissi uyandı bende onun üzerine böyle yorum yaptım.
Sadece sana özgü değil, herkes yerinide haddinide bilecek

Yani kadinin oglunu aramasi xok normal ,ben kadinim benide annem bazen 2 3 kere ariyor .
Kadinin bekar oglunun yanina gidip kalip yemek yapmasida gayet dogal .simdiden kendini doldurma .sen ailenle mi yasiyorsun ?
Aile le yasiyorsun aksam ayni eve dondugun icin seni aramiyor olabilir annen baban

Hayır ailemle yaşamıyorum. Anne-babamla haftada max 3 kere konuşurum bana tuhaf geliyor günde 4-5 kere konuşmak.

Gün içinde konuştuklarında ne konuşuyorlar? Annesi whatsappta mesaj yazabiliyor mu?

Mesela, gün içinde akşam 15-20 dakika öyle görüntülü, telefonla konuşması bence normal. Annesini, anneannesi sorar, havadan sudan konuşur kapatırlar. Ama günde 4-5 kere ne konuşuyorlar bu önemli.

Besbekar olsa da koca koca kişileri günde 3,4 defa aramak, gelince hayatına saygı duymayıp, kaldıkça kalmak seviyesizce ve saygisızca bir harekettir.erkek kendi hayatına, arkadaşlarına ,sevgilisine karşı sorumluluklarını bilmiyor, hayatındaki kişilere saygı duyup, sahip çıkamıyor demektir.herşeyden önce kendi hayatına ve bireyselliğine saygı duymuyor, olması gereken seviyeli ilişkiyi bilmiyor demektir.sen necisin şimdilik dur bakalım değil olay. Baştan sona falso baştan sonra fiyasko. Koloni gibi yapişık yaşayan, kendi kendine yetemeyen bağımlı kişilikler de gelmiş burada bu rezilliği savunuyor. Sağlıklı ilişki, sağlıklı hayat, dengeli hayat gibi olgular var kardeşler.sonra her taraf sorunlu kişi dolu olunca şikayet ediyorsunuz.

Evet mesaj da yazıyor yaşlı değil zaten. İşte napıyosun yemek yedin mi kahvaltı ettin mi tarzında konuşuyorlar.

Yok artık haftada 1 veya 2 mi, siz de mi annenizi haftada bir veya iki arıyorsunuz.

Oğlu bekar istediği zaman gelir kalır temizliğini yemeğini yapıyordur. Ciddi bir yola çıktığınızda sevgilinizle dürüstçe konuşun evlenince böyle olmasını istemiyorum ara sıra gelip kısa süreli kalabilir ama haftalarca olmaz diyin ona göre de bir yola çıkın ya da ayrılın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…