- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.408
- 238
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
Ay kardeşleri olunca bu sefer de görümce elti yükleniyor
Nasipse erkek annesi olucam ama bu dedikleriniz çok doğruOğlumu evlendiririm, kızımı evlendirmem
Kız anneleri ve erkek anneleri birbirlerinden çok farklı, kız annelerinin çoğu “kızım rahat etsin, aman kocasıyla mutlu olsun” diye düşünürken erkek anneleri “oğlum beni unutmasın, banane en çok beni sevsin” kafasında oluyor ondan
Nasipse erkek annesi olucam ama bu dedikleriniz çok doğrugenelde erkek anneleri böyle maalesef . Eşten gelmeyen ilgiyi oğullarından arıyorlar. Aslında kv ile ilgili problemlerde asıl kayinpedere bakmak gerek ilgisiz soğuk veya höt zöt Bi adamsa tebrikler kayinvalide eşinize yapışır demek gloria pritchett
Çok teşekkür ederim aminAllah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Vallahi benim de hem kızım hem oğlum var, gerçekten öyle. Kocasıyla mutlu hiçbir kadının geliniyle uğraştığını görüp duymadım
Çok teşekkür ederim aminçok doğru benim bir yengem var 5 oğlu var 4ü evli gelinlerine asla bulaşmaz oğullarım mutlu olsun başka bisey istemem gelinlerimden diyor sebep : amcam yengemin ağzına bakıyor eşine saygılı
Büyük avantaj biliyor musun, aslında tek çocuk derken onu anlatmak istemiştim.
en şiddetli sorunlar yaşadığımız dönemde eşim ortak arkadaşımızın yanında ağlayıp “bir kardeşim daha olsa en azından ona sarar, küssem o bakar, bıktım” diyip ağlamıştı.
Kayınvalidem ayrı şehirde. Sürekli doktora gidemiyorum, oğlum burada olsa götürürdü diye ağlanır. Bize gelmişti kışın, komple çoluk çocuk grip olduk, hastaneye gidicem diyince eşim izin alıp geldi, tutturdu kendi aile hekimine yazdıracakmış ilaçları, ikizlerle ben 39 ateşle evde yattık o kendini garaja götürttü. Keşke Eltim olsaydı azıcık o uğraşırdı
O hastane işleri yine anasina düşkün olan kardeşe kaliyor.
Kaynanamin peşinde devamli kaynim dolaniyor hatta kaynim işten direkt eve gitmezmiş once kvye ugrar bazen de kv ile yemek yer oyle evine gider.
Kv benim evimde bi kere bile yatili kalmadi ama eltimin evine gider yatili kalir kafasina gore hepimiz ayni sehirdeyiz bu arada.
Hangi kardeşle evlendigi de onemli yani.
Sinir hastası olmak istiyorsan doğru tercih.yaa bu ne sünepeliktir be.benim saygım da kalmaz bu tiplere valla.Sevgilim evlenelim diyip duruyor ben hazır değilim diyip uzatıyorum. Ona kalsa bu yaz nişan yapıcaz ama ben oraya kadar gelmeden çözmek istiyorum bilmiyorum belki de acele edip ön yargılı davranıyorum.
Benimde evlenecek yaşta oğlum var arkadaşlarıyla buluştuğu zaman rahatsızlık vermemek adına kesinlikle aramam.
Oğlum bizimle yaşıyor şayet tek başına yaşasaydı bekar olduğu için istediğim kadar kalırdım buna kız arkadaşının karışması ne haddine.
Ha evli olur o zaman zırt pırt gitmek, kalmakta benim haddim değil.
Herkes bulunduğu konuma saygı duyacak
Başlığa istinaden yazıyorum kız anneleri olsun, erkek anneleri olsun tüm anneler evlatlarına düşkündür.Ben zaten annesi gelmesin niye kalıyor onda demiyorum evlenirsek buna devam eder mi diye düşünüyorum yoksa haddimi de yerimi de gayet biliyorum.
Yani kadinin oglunu aramasi xok normal ,ben kadinim benide annem bazen 2 3 kere ariyor .Sevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.
Hayır ailemle yaşamıyorum. Anne-babamla haftada max 3 kere konuşurum bana tuhaf geliyor günde 4-5 kere konuşmak.Yani kadinin oglunu aramasi xok normal ,ben kadinim benide annem bazen 2 3 kere ariyor .
Kadinin bekar oglunun yanina gidip kalip yemek yapmasida gayet dogal .simdiden kendini doldurma .sen ailenle mi yasiyorsun ?
Aile le yasiyorsun aksam ayni eve dondugun icin seni aramiyor olabilir annen baban
Sevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.
Besbekar olsa da koca koca kişileri günde 3,4 defa aramak, gelince hayatına saygı duymayıp, kaldıkça kalmak seviyesizce ve saygisızca bir harekettir.erkek kendi hayatına, arkadaşlarına ,sevgilisine karşı sorumluluklarını bilmiyor, hayatındaki kişilere saygı duyup, sahip çıkamıyor demektir.herşeyden önce kendi hayatına ve bireyselliğine saygı duymuyor, olması gereken seviyeli ilişkiyi bilmiyor demektir.sen necisin şimdilik dur bakalım değil olay. Baştan sona falso baştan sonra fiyasko. Koloni gibi yapişık yaşayan, kendi kendine yetemeyen bağımlı kişilikler de gelmiş burada bu rezilliği savunuyor. Sağlıklı ilişki, sağlıklı hayat, dengeli hayat gibi olgular var kardeşler.sonra her taraf sorunlu kişi dolu olunca şikayet ediyorsunuz.Ben zaten annesi gelmesin niye kalıyor onda demiyorum evlenirsek buna devam eder mi diye düşünüyorum yoksa haddimi de yerimi de gayet biliyorum.
Evet mesaj da yazıyor yaşlı değil zaten. İşte napıyosun yemek yedin mi kahvaltı ettin mi tarzında konuşuyorlar.Gün içinde konuştuklarında ne konuşuyorlar? Annesi whatsappta mesaj yazabiliyor mu?
Mesela, gün içinde akşam 15-20 dakika öyle görüntülü, telefonla konuşması bence normal. Annesini, anneannesi sorar, havadan sudan konuşur kapatırlar. Ama günde 4-5 kere ne konuşuyorlar bu önemli.
Yok artık haftada 1 veya 2 mi, siz de mi annenizi haftada bir veya iki arıyorsunuz.Gün içinde üç dört defa araması hiç normal değil kimse kusura bakmasın . Geleceğin kayinvalideleri belli ediyor kendini şimdiden.
Normali haftada 1/2 defa aramaktır. Kaynvalidem oğlunu haftada bir arar uzun uzun konuşurlar , şimdi bebek oldu ben aratıyorum yine haftada bir
Oğlu bekar istediği zaman gelir kalır temizliğini yemeğini yapıyordur. Ciddi bir yola çıktığınızda sevgilinizle dürüstçe konuşun evlenince böyle olmasını istemiyorum ara sıra gelip kısa süreli kalabilir ama haftalarca olmaz diyin ona göre de bir yola çıkın ya da ayrılın.Sevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?