- 10 Ekim 2014
- 32.534
- 146.252
- 798
- Konu Sahibi gloria pritchett
-
Sevgilim evlenelim diyip duruyor ben hazır değilim diyip uzatıyorum. Ona kalsa bu yaz nişan yapıcaz ama ben oraya kadar gelmeden çözmek istiyorum bilmiyorum belki de acele edip ön yargılı davranıyorum.Nisanlanma asamasina bir gelinde nisani uzun tutarsanız aile yemeklerine katilirsiniz size zaten ışık olur onlar
Bekarken analarını arayıp sormazlar ama evlenince de yapışık yaşarlar...Sevgilimin annesi o küçükken eşinden boşanmış erkek arkadaşımı annesi ve ananesi büyütmüş. Tek kardeş. Kadınla henüz tanışmadım ama oğlunu gün içesinde çok sık araması, bazen sevgilimin evinde gelip 3-4 hafta kalması falan beni çok korkutuyor görüyoruz burda anneci erkeklerin neler çektirdiklerini. Sorun şu ki sevgilim anneci mi değil mi anlayamıyorum yani öyle annesinin lafına göre hareket etmez, çok aradığında sinirlenir bazen açmaz, ama evine geldiğinde ayıp olmasın diye git diyemez fakat annesine sık sık gider. Kadın kötü biri gibi değil ama yine de endişeleyorum. Beni ailesiyle tanıştırdığında araya mesafe de koymak istiyorum ben istemem öyle gelip 1 ay kalınmasını evimde. Anneci ana kuzusu erkek nasıl tespit edilir benim adam da ana kuzusu mu acaba diye içim içimi yiyor.
Bu yoruma katılmıyorum ortada ciddi bir ilişki varsa kız olan tarafın bunu önceden bilmesi hakkı. Neden evlilik zamanı öğrensin ki gerçekleri? Önceden öğrenmek daha iyi vakit kaybı olmaz.Evlendinizde gelip gitmesi kaldı size. Ben anlamıyorum sizin haddinize değil bir defa şimdiden oğlunda falan kalıyor demeniz. Eğer evlilik zamanı müdahale ederse işinize tavrınızı koyarsınız
Sevgilim evlenelim diyip duruyor ben hazır değilim diyip uzatıyorum. Ona kalsa bu yaz nişan yapıcaz ama ben oraya kadar gelmeden çözmek istiyorum bilmiyorum belki de acele edip ön yargılı davranıyorum.
Evlendikten sonrayı kast etmiyorum. O aşamaya gelene kadar illa ki belli olur. Şimdiden oğluna nasıl davranacağının hesabını mı verecekBu yoruma katılmıyorum ortada ciddi bir ilişki varsa kız olan tarafın bunu önceden bilmesi hakkı. Neden evlilik zamanı öğrensin ki gerçekleri? Önceden öğrenmek daha iyi vakit kaybı olmaz.
O kadar diyorsunuzzBunu çözemezsin bence. Tek tavsiyem kendini maddi açıdan sağlama al öyle evlen. Bahsetmek istediğim işin, birikmişin olsun.
Tek çocukla evliyim, kızımı tek çocukla evlendirmem. Büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum
Konu sahibi zaten yapamaz edemez demiyor ki sevgilisi evlenmek istiyormuş ve bu yüzden de bu konuyu normal olarak irdeliyor ona göre davranmak için.Evlendikten sonrayı kast etmiyorum. O aşamaya gelene kadar illa ki belli olur. Şimdiden oğluna nasıl davranacağının hesabını mı verecek
O aşama derken? Sevgilim bu yaz nişan yapmak istiyor yeterince o aşama değil mi zaten?Evlendikten sonrayı kast etmiyorum. O aşamaya gelene kadar illa ki belli olur. Şimdiden oğluna nasıl davranacağının hesabını mı verecek
Bunu çözemezsin bence. Tek tavsiyem kendini maddi açıdan sağlama al öyle evlen. Bahsetmek istediğim işin, birikmişin olsun.
Tek çocukla evliyim, kızımı tek çocukla evlendirmem. Büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum
Nişan yaparsınız aileler birbirini tanımaya başlar siz amacıda budur zaten nişanın anlaşamazsanız bitirirsiniz bu kadar basitO aşama derken? Sevgilim bu yaz nişan yapmak istiyor yeterince o aşama değil mi zaten?
O kadar diyorsunuzzmesleğim iyi neyse ki maddi olarak bir sorunum olmaz umarım allah size de yardım etsin
Nişan atmak vs çok yorucu ve her iki aileyi de yıpratan şeyler. Bence her erkeği her ilişkiyi sevgilikte ölçüp tartmak gerek.Nişan yaparsınız aileler birbirini tanımaya başlar siz amacıda budur zaten nişanın anlaşamazsanız bitirirsiniz bu kadar basit
Ben tek cocugum bir şey olmuyor.
Çok üzüldüm umarım hayatınız düzelir bebeğiniz de varmışÇok teşekkür ederim, biz aştık çok şükür ama asla kolay olmadı. En son kayınvalidemi evden kovmuş, kocamı boşuyordum, kucağımda 10 günlük iki bebekle.
Evlenince herkesin ailesi bir tık kıymetli oluyor, olmuyor diyen yalan söyler ama bir tek çocuğu olan kadın her şeyini aslında doğal olarak oğluyla paylaşmak istiyor ama bu aşamada çoğunun beceremediği ve idrak edemediği şey, oğlunun ayrı bir ailesi olduğu. Zaten sıkıntı bu yüzden çıkıyor,
hissettiklerinizi açık açık konuşun sevgilinizle.
Böyle böyle düşünüyorum, yok yere endişelenebiliyorum ama bunları paylaşmak zorunda hissediyorum seninle diye. Kafanız rahat eder, en azından mimiklerinden sizi az çok neyin beklediğini anlarsınız
Oğlumu evlendiririm, kızımı evlendirmem
Kız anneleri ve erkek anneleri birbirlerinden çok farklı, kız annelerinin çoğu “kızım rahat etsin, aman kocasıyla mutlu olsun” diye düşünürken erkek anneleri “oğlum beni unutmasın, banane en çok beni sevsin” kafasında oluyor ondan
Ay kardeşleri olunca bu sefer de görümce elti yükleniyorOğlumu evlendiririm, kızımı evlendirmem
Kız anneleri ve erkek anneleri birbirlerinden çok farklı, kız annelerinin çoğu “kızım rahat etsin, aman kocasıyla mutlu olsun” diye düşünürken erkek anneleri “oğlum beni unutmasın, banane en çok beni sevsin” kafasında oluyor ondan
O kafadaki tek cocuk olmasa da o kafada oluyor. Eşim cok kardes, abla, kardes abi var.
Ama biz yeni evliyken kvdem bir ara yere oturup aglamişti eşime "sen bu eviinn babasiydddin nolldu sanaaaa" diye bi şok olmuştum. (Kvmin eşi hayatta ama ilgisiz ve ayri yerlerdeler daha cok evli gibi degiller) Ama en azindan bizden umudu kesince buyuk oğluna sarmaya devam etti o avantaj olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?