Oğluna aşırı düşkün kv’ler

Evet ana kuzusu. Gayet ortada. Gunde üc dort kere konusan, sikilsa da bunu yapan kisi ana kuzusudur. Cunku yapmazsa anasi ona dunyayi dar edecektir. Sizin yaninizda acmaz, arkanizi dondugunuzde yazar. Eve gelinmesinden rahatsizlik duysa da aslinda icten ice arkasi toplandigi icin memnundur ve evlenince de buna ozlem duyar. Gun sonunda ben boyleydim seni kandirmadim isine gelmiyorduysa der. Bu kosullar size uymuyorsa baglanmadan ayrilin. Evlenince carpi 10 dedikleri de dogru. Nice ana kuzusu olmayan bile oluyorsa bu potansiyeldekinden neler cikar. Oglundan cikmasa kv yeni sorunlar cikarir. Mesela kalbi tutar tansiyonu duser.

Herkes arama konusunda konu sahibesini hatalı bulmuş ama günde 4-5 kere konuşan anne oğul birbirlerine her şeyi anlatıyordur. Her şeyden kastım erkeğin ilişkisi mesela. Bu alışkanlık evlenince de devam edeceği için erkeğin eşini direkt ilgilendiriyor.

Mesela ehliyeti olmayan kayınvalidem her araba alacağımız zaman bile motoruna varana kadar sordu. Elbette eşimin hatası da büyük ama kim ne derse desin, anlamıyor bu tip kayınvalideler. Eşinden ilgi alaka görmedikleri için gelinlerini tabiri caizse kuma gibi görüyorlar.

Günde 4-5 kere konuşan insan bu alışkanlığından vazgeçmez, sınır koymaya çalışınca bu tip kayınvalidelerin sakince anlayıp çekildiğini düşünen varsa yanılıyordur

Nisanlanma asamasina bir gelinde nisani uzun tutarsanız aile yemeklerine katilirsiniz size zaten ışık olur onlar
Sevgilim evlenelim diyip duruyor ben hazır değilim diyip uzatıyorum. Ona kalsa bu yaz nişan yapıcaz ama ben oraya kadar gelmeden çözmek istiyorum bilmiyorum belki de acele edip ön yargılı davranıyorum.

Bekarken analarını arayıp sormazlar ama evlenince de yapışık yaşarlar...

Evlendinizde gelip gitmesi kaldı size. Ben anlamıyorum sizin haddinize değil bir defa şimdiden oğlunda falan kalıyor demeniz. Eğer evlilik zamanı müdahale ederse işinize tavrınızı koyarsınız
Bu yoruma katılmıyorum ortada ciddi bir ilişki varsa kız olan tarafın bunu önceden bilmesi hakkı. Neden evlilik zamanı öğrensin ki gerçekleri? Önceden öğrenmek daha iyi vakit kaybı olmaz.

Sevgilim evlenelim diyip duruyor ben hazır değilim diyip uzatıyorum. Ona kalsa bu yaz nişan yapıcaz ama ben oraya kadar gelmeden çözmek istiyorum bilmiyorum belki de acele edip ön yargılı davranıyorum.

Bunu çözemezsin bence. Tek tavsiyem kendini maddi açıdan sağlama al öyle evlen. Bahsetmek istediğim işin, birikmişin olsun.

Tek çocukla evliyim, kızımı tek çocukla evlendirmem. Büyük konuşmaksa büyük konuşuyorum

Bu yoruma katılmıyorum ortada ciddi bir ilişki varsa kız olan tarafın bunu önceden bilmesi hakkı. Neden evlilik zamanı öğrensin ki gerçekleri? Önceden öğrenmek daha iyi vakit kaybı olmaz.
Evlendikten sonrayı kast etmiyorum. O aşamaya gelene kadar illa ki belli olur. Şimdiden oğluna nasıl davranacağının hesabını mı verecek

O kadar diyorsunuzz mesleğim iyi neyse ki maddi olarak bir sorunum olmaz umarım allah size de yardım etsin

Evlendikten sonrayı kast etmiyorum. O aşamaya gelene kadar illa ki belli olur. Şimdiden oğluna nasıl davranacağının hesabını mı verecek
Konu sahibi zaten yapamaz edemez demiyor ki sevgilisi evlenmek istiyormuş ve bu yüzden de bu konuyu normal olarak irdeliyor ona göre davranmak için.

O aşama derken? Sevgilim bu yaz nişan yapmak istiyor yeterince o aşama değil mi zaten?
Nişan yaparsınız aileler birbirini tanımaya başlar siz amacıda budur zaten nişanın anlaşamazsanız bitirirsiniz bu kadar basit

O kadar diyorsunuzz mesleğim iyi neyse ki maddi olarak bir sorunum olmaz umarım allah size de yardım etsin

Çok teşekkür ederim, biz aştık çok şükür ama asla kolay olmadı. En son kayınvalidemi evden kovmuş, kocamı boşuyordum, kucağımda 10 günlük iki bebekle.

Evlenince herkesin ailesi bir tık kıymetli oluyor, olmuyor diyen yalan söyler ama bir tek çocuğu olan kadın her şeyini aslında doğal olarak oğluyla paylaşmak istiyor ama bu aşamada çoğunun beceremediği ve idrak edemediği şey, oğlunun ayrı bir ailesi olduğu. Zaten sıkıntı bu yüzden çıkıyor,

hissettiklerinizi açık açık konuşun sevgilinizle.
Böyle böyle düşünüyorum, yok yere endişelenebiliyorum ama bunları paylaşmak zorunda hissediyorum seninle diye. Kafanız rahat eder, en azından mimiklerinden sizi az çok neyin beklediğini anlarsınız

Ben tek cocugum bir şey olmuyor.

Oğlumu evlendiririm, kızımı evlendirmem

Kız anneleri ve erkek anneleri birbirlerinden çok farklı, kız annelerinin çoğu “kızım rahat etsin, aman kocasıyla mutlu olsun” diye düşünürken erkek anneleri “oğlum beni unutmasın, banane en çok beni sevsin” kafasında oluyor ondan

Çok üzüldüm umarım hayatınız düzelir bebeğiniz de varmış teşekkür ediyorum ben de onunka bir konuşma yapacağım.

O kafadaki tek cocuk olmasa da o kafada oluyor. Eşim cok kardes, abla, kardes abi var.
Ama biz yeni evliyken kvdem bir ara yere oturup aglamişti eşime "sen bu eviinn babasiydddin nolldu sanaaaa" diye bi şok olmuştum. (Kvmin eşi hayatta ama ilgisiz ve ayri yerlerdeler daha cok evli gibi degiller) Ama en azindan bizden umudu kesince buyuk oğluna sarmaya devam etti o avantaj olabilir.

Ay kardeşleri olunca bu sefer de görümce elti yükleniyor

Büyük avantaj biliyor musun, aslında tek çocuk derken onu anlatmak istemiştim.

en şiddetli sorunlar yaşadığımız dönemde eşim ortak arkadaşımızın yanında ağlayıp “bir kardeşim daha olsa en azından ona sarar, küssem o bakar, bıktım” diyip ağlamıştı.

Kayınvalidem ayrı şehirde. Sürekli doktora gidemiyorum, oğlum burada olsa götürürdü diye ağlanır. Bize gelmişti kışın, komple çoluk çocuk grip olduk, hastaneye gidicem diyince eşim izin alıp geldi, tutturdu kendi aile hekimine yazdıracakmış ilaçları, ikizlerle ben 39 ateşle evde yattık o kendini garaja götürttü. Keşke Eltim olsaydı azıcık o uğraşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…