- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Hal hareketinden anlıyorum hangi birini söyleyim ki:)Hala örnek vermediniz.
susmasanda sussanda kotu gelin olacan... Ses cikarmion die iyi gelin deilsinSusmayınca kötü gelin
Hal hareketinden anlıyorum hangi birini söyleyim ki:)
En basitinden dün telefonda konuşuyor eşimle karın napiyor çok yorulmuş Anne dedi eşimde ay öyle mi karıcığını kucaklayıp yatağina taşısaydın dedi bu küçük bir örnek ki ses tonundan dalga geçer gibi konuştuğunu anlıyosun
Aynısını bende diyorum canım dedim de biz zaten normaldede mıç mıç değiliz kimsenin yanında kadın nem kapıyı en ufak şeyeKızlar bence bu kaynanalari fazla ciddiye alıyorsunuz, onları da anlamak lazim el bebek gül bebek büyüt, aslan gibi bi şey çıksın ortaya, sonra bi kız gelsin atmaca gibi kapsın gitsin.. biraz sinir bozucu sanki
Şaka maka hiç tecrübe etmediğim bir şey ama sevdiğim adamın annesi yanımızdayken özellikle mic mic olmazdım kesinlikle. Ondan da rica ederdim annenin yanında daha mesafeli duralım yazık kıskanmasın diye. Benim yanımda annesine sarılıp öpse ne olur mesela? Burada bunu bile kıskanani gördüm. Sonuçta onun annesi artık senin de annen, kv diye ön yargılı bakma, o kadın senin sevdiğin adamı doğuran kadın. Aranizda yaşlı başlı kadinlari kendine rakip görenler oluyor, yapmasın öyle. Nabza göre şerbet verince, gelin gibi değil de kızı gibi davranınca baş etmek çok da zor olmamalı.
Let the linç begin
(İçine şeytan girmiş kv.leri konudan ayrı tutuyorum)
Ne denilir kiama buna yapacak bir şey yok ki
Ne denilir ki
Canım eşimde bana düşkün değilki kaynanayı görünce beni unutur ama en küçük bir söz ilgi alaka da kadın bu kadar deliriyorBenim esimde tam tersidir annesi varken hep onun gozlerinin icine bakar onunla muhabbet eder birbirleriyle bi sohbet bi muhabbet deme gitsin sinir oluorum onlarin o hallerine..kv oglusu onunla ilgilenior die zevkten 8 kose oluor kahkahalar atio oglum aciktin mi ne istersen yaparim masaj yapayim mi neler neler kp yuzune bakmior gunlerce cezalandirior orasi ayri...
Ben senin yerinde olsaydim daha da kudurturdum onu.. Ah bi firsat gecse elime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?