- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Sana tahammulu yok bu kadinin oglu hep onunla olsun istior. Esin cozmeli anlamali canm..Canım eşimde bana düşkün değilki kaynanayı görünce beni unutur ama en küçük bir söz ilgi alaka da kadın bu kadar deliriyor
bnmki giycekti beyaz uçuş uçuş bi elbise de bulamamış mint yeşili şifon bi elbise giydiydiay bu arada bana düğün için takı seti bakarken kadın siz evleninde bana da trabzon burması alın dediyani düşün artık gelinliğimi kendim diktirdim ama gelipte bende gelinlik giyecem diyecek diye sürekli bahaneler uydurdum . 3 kere gittiğimde ölçü alınacak gerek yok gelmenize diye geçiştirdim.
Yani bak herkes yazmış anlatmakla bitmez.
Sen sadece güleceksin inan başka türlü böyle takıntı yaptıkça sağlığından olursun
bnmki giycekti beyaz uçuş uçuş bi elbise de bulamamış mint yeşili şifon bi elbise giydiydi
götürmemen isabet olmuş
ovv baya bildiğin oyun etmeye kalkmış kırmızıya yöneltipahahah nişan elbisem pudra pembesiydi . iki elbise arasında kalmıştım diğeride kırmızı . ama pembedeydi hep içim. almaya gittiğimizde resmen onu almayayım diye yok yok kırmızı daha çok yakıştı deyip durdu kafamı karıştırmak için. KP sağolsun kızım sen bunu beğendin gözlerinden belli onu al dedi. Zaten kamerayla eşime de bağlandım seç kapayım diye pudra pembesi çok güzel deyince bozum oldu yine :)
Sonra ne mi oldu? Düğünde pudra pembesi dediğin gibi uçuş uçuş bi elbise giydi bi de sen nişan kıyafeti bu renk seçince ben giyememiştim dedi.
Bu arada herkes bu elbise yaşına pek olmamış deyip durdu.
hayır değil annen seni paylaşamıyor diyorum yok öyle bişey diyorEşiniz annesinin bu tavırlarının farkındamı size karşı ?
Eşiniz sizle ilgilenmesin bir haftaArkadaşlar takmayım diyorum ama insan takıyor yani bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum kadın uzaktayken telefonda çok iyi konuşuyor arkadaş gibi olmaya çalışıyor ama yan yana geldiğimizde eşim bana azıcık ilgi göstersin ya da bişey desin kadın şirret kaynanaya dönüşüyor şu an hamileyim eşim daha çok düşüyor üzerime kaynanam gelecek bir haftaya nasıl davranmam gerekiyor sizce. Susunca içimde kalıyor ah niye cevap vermedim diye. Susmayınca kötü gelin oluyorum napayım sizce nasıl davranmalıyım
anladm kaç yıllık evlisiniz peki ? erkekler genelde böyle şeylerin farkında olmasına ragmen hiçbirşey yok gibi davranırlar kapatırlar herşeyihayır değil annen seni paylaşamıyor diyorum yok öyle bişey diyor
bir buçuk yıl olacak farkında mı bilmiyorum şu an hamileyim diye pek bişey diyemiyor bende bütün düşüncelerimi söylüyorum sonra kahkahaya vuruyorum umarım beynine yer eder bir şeyleranladm kaç yıllık evlisiniz peki ? erkekler genelde böyle şeylerin farkında olmasına ragmen hiçbirşey yok gibi davranırlar kapatırlar herşeyi
ovv baya bildiğin oyun etmeye kalkmış kırmızıya yöneltip
valla bnmde cevremdekiler hep o neydi öyle görümce gibi gezdi ortalıkta dediler bana da göstermedi hiç elbiseyi ben düğünde gördüm herkes gibi bende şaşırmıştım
kendi doğurup büyütmüş ya o yüzden el kızı diye adlandırdıkları gelinde eşi olunca birde onu oğlu sevip ilgi gösterince kıskanıyor...Arkadaşlar takmayım diyorum ama insan takıyor yani bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum kadın uzaktayken telefonda çok iyi konuşuyor arkadaş gibi olmaya çalışıyor ama yan yana geldiğimizde eşim bana azıcık ilgi göstersin ya da bişey desin kadın şirret kaynanaya dönüşüyor şu an hamileyim eşim daha çok düşüyor üzerime kaynanam gelecek bir haftaya nasıl davranmam gerekiyor sizce. Susunca içimde kalıyor ah niye cevap vermedim diye. Susmayınca kötü gelin oluyorum napayım sizce nasıl davranmalıyım
Sus boşver konuşsun dursun cevap vermeArkadaşlar takmayım diyorum ama insan takıyor yani bu durumu nasıl aşıcam bilmiyorum kadın uzaktayken telefonda çok iyi konuşuyor arkadaş gibi olmaya çalışıyor ama yan yana geldiğimizde eşim bana azıcık ilgi göstersin ya da bişey desin kadın şirret kaynanaya dönüşüyor şu an hamileyim eşim daha çok düşüyor üzerime kaynanam gelecek bir haftaya nasıl davranmam gerekiyor sizce. Susunca içimde kalıyor ah niye cevap vermedim diye. Susmayınca kötü gelin oluyorum napayım sizce nasıl davranmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?