Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Haremlik selamlik ortami bende sevmem, mümkün mertebe uzak dururum.

Konu kapali olup olmamak degil. Kapali olan kadinlara saygim sonsuz. Ama saplantilara degil.....

Ilk yazınızda ailem eşime ayak uydurdu yazdiniz sonrakilerde ailem zaten böyleydi diyorsunuz hangisi dogru? Bi de bir arada oturmak hal hatir sormak vıcık vıcıklık olmuyor
Yazdığım şey açık net bence arada belli bir mesafe olunca kimse ortamların ayrılmasını dert etmedi

Ilk yazınızda ailem eşime ayak uydurdu yazdiniz sonrakilerde ailem zaten böyleydi diyorsunuz hangisi dogru? Bi de bir arada oturmak hal hatir sormak vıcık vıcıklık olmuyor
Öyle deme haremlik selamlık olmazsa evin kızı eniştenin kucağına, kuzenler damatların omzuna falan oturur mazallah..

Kimin kardeş olup olmadığı açık ve net belli dinimizde tartışmanın luzümu yok ve evet kim ne düşünürse düşünsün yaradan biliyor niyeti

İçinde Allah rızasını düşünmeyip kendi istediğini dile getirmek demek
Sizde allah rızasını biliyorsunuz ya hani, kapalısınız ya allah rızası için hani. Allah rızası için abinize saygı sevgi gösterin. Nefsinize yenilip gelmiş burda yüzlercesiyle yengenizin dedikodusunu yapıyorsunuz.allah rızası için nefsinizi tutamadınız Allah affetsin sizi

Belliki gelin hanıma çok pis bilenmişsiniz konu sahibi ama kendinizi doğru göstermek için açıklama yaptıkça batırıyorsunuz haberiniz olsun...

Konuya gelince damadın keyfi için tüm sülale düzenini değiştirmiş ama söz konusu gelin olunca hemen cephe alınmış...

Yazdığım şey açık net bence arada belli bir mesafe olunca kimse ortamların ayrılmasını dert etmedi
Dert edenler olmus demekki.
Ayriyeten aile farkli bi kavram bana göre .yani aile icinde herkes abi kardes iliskisi icindedir yani sapkinca düşünüp bi arada çay icmeye sohbet etmeye engel bi durum yoktur

Yalnız kapalılığı sorun eden yengem anlaşılmadı sanırım ötekileştiren o yani

İçinde Allah rızasını düşünmeyip kendi istediğini dile getirmek demek

allah rızası dediğiniz şey ne ?
feci şekilde kendinizi ifade edememe sorununuz var.. bizim öyle vıcık vıcık ilişkilerimiz yok derken biz karışık oturup vıcık mı oluyoruz?
yengenizede kendinizi bu şekilde anlattıysanız kadının patlaması gayet normal.. ağzınızın ayarı yok yada laf nereye gidecek kestiremeyecek kadar küçük ve cahilsiniz..

Ne degisik insanlarsiniz ya isinize gelincw dunyanin en medeni insaniyim herkesin fikirlerine saygim varr ama ohh yorumlarda yardirmaca 1) kadinin sesi erkege haram olma durumu cilveli konusma tarzidir normal konusmada oyle bir sey yok bilip bilmeden laf sokma cabaniza hayranim 2) siz sevmiyorsaniz haremlik selamlik yapmassiniz millet boyle rahat ediyo diye siz karisik oturanlar birbirnizin uzerine oturuyosunuz gibi bir sey denmedi siz oyle yazdiniz farkindaysaniz. Neyse konu sahibi yengeniz cok mu onemli gorusmeyin olsun bitsin ne onemi var.

Kimin kardeş olup olmadığı açık ve net belli dinimizde tartışmanın luzümu yok ve evet kim ne düşünürse düşünsün yaradan biliyor niyeti

Yani????? Ben kaynimla ayni ortamda olunca, yada kiz kardesim esimle arabada bi yere giderken, yengem babamla ´sohbet ederken dinden mi cikmis oluyoruz????? HARAM olan ne yapiyoruz biz o esnada??? Yok yani aklim almiyo su an resmen. Cinnetin esigindeyim....... yazmayim daha fazla hem cok dini boyuta girecek, hem benim cinlerim tepeme gelecek ban yicem.

Kime ne söylüyor Allah bilir akrabalardan uzak duruyor sırf kendi ve ailesi inanırmısınız bilmem ama bayramda onların geldiklerini duyup görmeye gelen akrabaların bile gelmelerini istemiyor surat asıyor

tamam da bu söylediklerinizin hiçbirinde bir anormallik yok ki,
farzedelim eşinizin akrabaları sizi görünce sarılıp öpüyorlar ve bu size ters, görüşmek istemezsiniz değil mi?
kadın da aynı şekilde kendisine çok ters gelen yaşam tarzı ve davranışları olan insanlarla görüşmek istemiyor,
ihtiyacınız olan tek şey biraz empati...

Esinin haremlik selamlik oturma istegi olabilecegi gibi yengen de istemeyebilir. Bu cok normal ne onlar size ne siz onlara uymak zorunda degilsiniz. Yengen asiri acik bir bayan degilse esinle ayni ortamda bulunmasi da sorun degil sonucta ikisi yanliz kalmiyor sulale bir arada oturuyor. Yakin akrabalar arasinda cok problem yapmiyor haremlik selamlik meselesini benim tanidigim insanlar ama dugun, komsu, arkadas bulusmalarinda dikkat ediyorlar. Pire icin yorgan yakiyrsunuz. Topluluk icinde kadin ve erkegin bir arada olmasi prblem degilken siz roblem haline getirdiniz ve aile iliskileriniz zedeleniyor su anda. Yengenin bile yapmadigini yapiyorsunuz.

Vıcık vıcık?

Şükür akrabalara herkese bizim kapımız açık ötekileştirenler ortada

Sırf sizin eşiniz istiyor diye aileniz onun istediği gibi olmuş..niye yenge istiyor diye birlik oturulmasın o zaman. Yenge o konuda haklı,haklı çıkaran da sizin cümleleriniz ve Eşinizin isteğinin yapılması.
+1000000
senede bir hafta siz onlara uyup karma oturuverseniz? ama yok illaki onlar size uyacak değil mi :)
Tabi canım ayıpsin.herkes ona uyacak.
Bize uymasını beklemedik ki abime sorun olacaksa telefonla bile arayabileveğimi söyledim eşimin o kadar insan arasında rahatsız olan onlarsa artık bende onlardan rahatsız oluyorum.
Bende sizden rahatsız oldum ne yalan söyleyim=) benim yaşadığım yerde yani eşim in bi kısım arkadaşı böyle.ben buraya gelin geldim. Bi misafirliğe gittim eşim 10 yıldır arkadaşının karısıni görmemiş bilmiyor bile adam ama her ramazan yemeğe davet edilir. Bu sene bana da kısmet oldu gittim kocamin yanında oturdum.kadın daönce mutfakta oturdu sonra geldi yanımıza... benimle aynı yerde oturmak istemeyen beni gördüğünde gitsin başka yerde otursun mümkünse... ayrıca hepimizin eşi dostu var vıcık vıcık olmak derken ? Selamlasip konuşmak aynı yerde oturmak vıcık olmak mi? Hayır evlenmeden önce aynı yerde oturuyormussunuz "mesafeli olarak" O zaman dinden haberiniz yok muydu?? Kocan başka yerde otursun madem istemiyor yada size gitmesin zaten kimsenin yüzünü görmüyor oturmadıgi için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…