Oğlunu seven geliniyle uğraşmaz...

Zorunamı gitmis yılda bi haftalığına g.tünü kapatmak. Bende açığım ama saygim var yani bizimkiler köyde yaşıyor ben köye gidince her türlü düzgün giyiniyorum. Allah ona başka dert vermesin. Komik

Neden uydurayım nerde bunda Allah rızası?

yani eşin abinin karısından etkilenirim diye mi korkuyor?
bir allah rızası tutturmuşsunuz gdiyorsunuz beyinizi kim yıkadıysa başarılı olmuş..
o dediğiniz bir arada oturma öyle olmuyor araştırıp öğrenseniz keşke .. eşinizin aklıyla nereye kadar..

Yani fitneye sebep olmaktansa görüşmemek en güzeli

Sapkin düşünceli olmak ne kötü degil mi arkadasin tarzi uslubu baya degisik.. bence asabiniza yazik etmeyin

Açık bi insan saygı gösterebilir sürekli yaşayacağı birşey degil ama kapalı bi insan acilamazki. Biz müslüman bi ülkeyiz niye böyle şeylere daha çok saygı duymayi öğrenemedik anlamiyorum

Hayır yok çünkü onlarla bir aile değiliz
allah allah abin ailenin bir parçası değil mi? onu cami avlusundan mı buldunuz. vallahi çok üzüldüm sizin adınıza. sakın unutmayın yarın bir gün eşinizle bir probleminiz olsa ardınızdaki dağ babanız ve abiniz olacak. ama siz şimdiden eşiniz için babanıza abinize sırt çevirmişsiniz. allah affetsin..

Eşimin bu tavrı herkese aynı ortamdan ortama değişmiyor kalpleri ancak Allah bilir.

Açık bi insan saygı gösterebilir sürekli yaşayacağı birşey degil ama kapalı bi insan acilamazki. Biz müslüman bi ülkeyiz niye böyle şeylere daha çok saygı duymayi öğrenemedik anlamiyorum
Açılsin diyen mi oldu pardon? Oda sürekli yaşamıyor ki bu durumu..

Neden uydurayım nerde bunda Allah rızası?
Bunda Allah rizasi aile iliskilerini saglam tutmakta. Ailece oturulan bir ortamda mesafe korundugu surece kimse gunaha girmez bay bayan karisik diye. Otobuse dolmusa biniyoruz. Pazara carsiya gidiyoruz. Kadin var erkek var. Kimse de gunaha girmiyor. Esegin kulagina su kaciriyorsunuz kari koca.

Aile degilsen dert etme abinle de karisiyla da gorusme buraya yengeni çekistirmeye mi geldin o zaman ?
Yengen cok hakliymis bu uslubla bi insanla muhattap oluyor
Benim uslubumda ne var pardon bu konuda yengem benimle konuşmadı iyikide konuşmamış çünkü birdaha hiç konuşamazdık

Tek yorumu o değil ki yok evimiz ypk giyimimiz bunları ben düşmanıma diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…