- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Ailemden uzak bir şehre geldim. Insan ister istemistemez birlerini yanında istiyor ama . Bir çay icip dertlesebilecegim kimsem.yok . Kızım çok yoruyor artık beni. Yükümü hafifleten yok. Yalnızlıktan sıkıldımSevmezlerse sevmesinler sizi..çok lazım değiller sonuçta.
Eşim ayırmaya yanaşmıyor. Çok karışmıyorum ona artık . Tabiki kv torunları arasında ayrımcılık yapıyor erkekler daha önde onun içinBence o laf dogru degil.oglu icin olen anneler gelinlerini dusman gorebiliyor ornekleri cok.sizin imkaniniz varsa isi ayirin.ortaklik eninde sonunda tartismalara huzursuzluklara yol acar.
Ilk torunlar genelde cok sevilir bi de erkekse bu zihniyetle tonla insan var.kiziniZa kotu davranmiyorsalar ya da ayrimcilik yapmiyorsalar cok takmayin.
Sizi kiziniz sevse ne olur sevmese.siz esinizle mutluluguna bakin derim.siz kendi cekirdek ailenizle mutlu olun.gerisi bos.
Ailemden uzak bir şehre geldim. Insan ister istemistemez birlerini yanında istiyor ama . Bir çay icip dertlesebilecegim kimsem.yok . Kızım çok yoruyor artık beni. Yükümü hafifleten yok. Yalnızlıktan sıkıldım
Esinizle araniz iyiyse maddi konuda haksizlik olmuyorsa yapacak birsey yok.bir de esinize annen seni sevmiyor yoksa beni de sever gibi imalarda soylemlerde bulunmayin.nede olsa ailesi.Eşim ayırmaya yanaşmıyor. Çok karışmıyorum ona artık . Tabiki kv torunları arasında ayrımcılık yapıyor erkekler daha önde onun için
Eşime ne kadar anlatmaya çalışsam kendi bildiğini yaptı takmıyorum artıkBence o sadece bir laf gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum . İlla sevmek zorunda değilsiniz saygınızı bozmayın yeterli . Artı nerde çokluk orda b.... aile apartmanı anlaşamayanalar için zor vesselam
Kendin saçma yorum yazma yeterliBiz napalım peki sizi sevmeleri için kampanya mı başlatalım?
Sağol canım teşekkür ederim yorumun için. Ama hep ailesiyle ic içe olunca huzur olmuyor bee. Rahatlık yok bir dışarı çıkıcaksin nereye gidiyorsun napicaksiniz vs. Gibi bunlardır en çok huzuru bozan şeylerCanım benim inan evdeki huzur, akrabalarla sıkıfıkı olmaktan çok daha önemli..eşine,kızına sarıl.zaten biraz zaman geçince kreşe başlar oradaki annelerle çevre edinirsin az daha sabır..birde parka götür hergün kızını ordaki annelerle sohbet eder rahatlarsın.uzakta olsa hergün ara anneni kardeşini konuş takma eş tarafını seni sevmek zorunda değiller.iyi olsunlar ama uzak olsunlar bin kat iyi..bebişi öpüyorum
Sen aramıyorsun derken ?? Gelmemesini torununu sevmemesini istesem açıkça yazarım kimseden çekinmemBence sen aranıyorsun . Sevmesin gelmesin gitmesin karışmasın mis gibi. Ohhh. Kendi memesini torunun ağzına tıkayan kv den daha sevimli geldi kaynanan.
Islrine gelen herşeye karışırlar valla dışarı çıksak hemen ararlar nerdesiniz neye gittiniz gelirken sunu alin bizede cart curtUmursamamk en mantıklısi boş ver karisacaklarina hiç olmasınlar daha iyi
Aranıyorsun demek istedim yanlış yazmışım . Yanlış anladın beni. Boşver böyle daha iyi diyorum . Sevmemesi yaniSen aramıyorsun derken ?? Gelmemesini torununu sevmemesini istesem açıkça yazarım kimseden çekinmem
Aramıyorsun değil, aranıyorsun. demiş.Sen aramıyorsun derken ?? Gelmemesini torununu sevmemesini istesem açıkça yazarım kimseden çekinmem
Maddi konuda sıkıntımız olmadi bugüne kadar . Bazen kaçıyor ağzımdan yalan söylemiyim şimdiEsinizle araniz iyiyse maddi konuda haksizlik olmuyorsa yapacak birsey yok.bir de esinize annen seni sevmiyor yoksa beni de sever gibi imalarda soylemlerde bulunmayin.nede olsa ailesi.
Belki de senin etrafında çocuğunu seven yeterince kisi var bunun için onlara ihtiyaç duymuyorsun . Instagrama kızımın fotolarınifotolarıni koymaya başladım bi ara seviyoalr diye sokakta gören illaki bakar kızıma gülen bir bebek . Sevilmesini istiyorum belki de bilememAranıyorsun demek istedim yanlış yazmışım . Yanlış anladın beni. Boşver böyle daha iyi diyorum . Sevmemesi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?