- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Küçük yaşta mi neye göre küçük 30 yaşında olmayimi bekleseydim. Kim geç yasta evlense erken evleneni küçük görüyor değişik.o söz doğru değil. ayrıca yaşadıkların çok normal. küçük yaşta evlenmeyip, meslek sahibi olup, kv apartmanına taşınmamalıydın. ha ben katlanamıyorum dersen iş bulup taşınacaksın o evden
Evde mi kalmış acabaYaş mevzusunu yazmayın atara atar şeklinde bir cümle kumanız gayet itici olmuş. Eğer aileye karşı da tavrınız bu ise gayet normal davranışları.
Çok itici cevaplar verdiğinize göre kesin siz suçlusunuz. Dilinize bir ayar koyun bence. Eğitim yaşında evlilik hayali peşinde koşan kadınların durumu aynı sizinki gibi oluyor işteEvde mi kalmış acaba
gelse gitse görüşse buraya özelim kalmadı diye konu acarsınız gelmezse gelmesin sevmezse sevmesin torununu neden takıyorsunuzki eşnizle sorun yoksaOfff çok karisigim bu aralar . Lütfen yardımcı olun kızlar .
22 yasındayım 2.5 yıllık evliyim 8 aylık kızım var .
Şu kucucuksun yaşın küçük çocuksun daha diyen olursa hiç yazmasın atara atar.
Evlendigimden beri eşimin ne ailesinden ne de akrabalarindan manevi bir destek görmedim.
Buda canımı çok sikar oldu hatta bunaldim artık. Ne annesi ne babası böyle umarlarinda değiliz. Ama eşime sorsan onlardan iyisi yok. Kendim görmesem tamam dicem belki haklıdır diye ama eşim ne zaman onlarin içinde olsa hiç sevgi kardeşleri saygı bile göstermez.
Ne bana ne de eşime karşı. Kv ile altlı üstlü olmamıza rağmen ölsek umrunda olmaz. Hiç birgün daha kapıya gelip torunumu özledim biraz ver bakım demedi babası da demedi .
8 kardeş olmalarına rağmen kucağına almaları bile sayılı. Ama benim ailem yanında ben kızımı görmüyorum bile kız kardeşim yedirir icirir yanıma bırakırdı gece ruhum duymazdı ağlayinca annem kardeşim falan hemen uyanırdı. Babam biraz katı olmasına rağmen kziim ağladığı zaman onu sallamıştır beşiğinde.
Annemle gördüğümüz zaman babamı kızımı sallarken gitmezdik yanlarına bile . Ilk torunu da değil annemin yegenlerim var .
Ortak is yapıyolar eşim olmayınca yürümüyor işleri. 1 hafta annemlere gittik bütün işler hemen dağılmış 2 kardeşi de yanında halbuki 3 kardeş bide kp ortak para dayız alacağınız.
Bazen düşünüyorum eşim bu kadar çalışmazsa onlara hepten umurlarinda olmayız diye . 2.5 yılda kendi aralarında da sevgi ve saygı göremedim. Hep çekişme kim kimin ayağını kaydıracak olayı.
6 eltiyiz en çok zorluk çıkara nı en değerlisi gibi . Buda bence oğlandan kaynaklanıyor. Bende düşünüyorum oğlunu sevseydi benide severdi diye .
Acaba yanlış mi düşünüyorum dersiniz .
Bu arada kv den çok çektim hep mı hizmetçi gibi gormeler falan . İşi düşerse konuşur benle bazen aylar geçiyor tek kelime etmedigi oluyor .
Eşime karşı da iyi değiller.
Oğlunu seven gelininde sever lafını taktim??
Her kaynana ayni anlasilan benimde basimda var ondan esimgil 3 kardeş 1 abisi 1 ablası var en kucugu benimki abisinin umrunda değil annesi babası kardesleri kaynanam arayip sormasa oğlu aramaz gelmez gitmez işi dusmedigi surece gelinide ayni oğlu 12 yillik evli kaynanamgilin anlattigina göre 12 yildir surekli sorun olmuş aralarında ben evlendim oğluyla gelini kiymetli oldu beni dislarlardi ben bi laf deyince ogluyla gelini ni hakli bulurdu bende en sonunda muhattabimi kestim eltim ve kaynimdan gorusmuyorum bisi olsun bize der kaynanam yapin edin diye ama birşey oldumu biz kotu onlar iyi acaba nasil bi dusunceyle bu şekil davraniyolar anlamiyorum...Offf çok karisigim bu aralar . Lütfen yardımcı olun kızlar .
22 yasındayım 2.5 yıllık evliyim 8 aylık kızım var .
Şu kucucuksun yaşın küçük çocuksun daha diyen olursa hiç yazmasın atara atar.
Evlendigimden beri eşimin ne ailesinden ne de akrabalarindan manevi bir destek görmedim.
Buda canımı çok sikar oldu hatta bunaldim artık. Ne annesi ne babası böyle umarlarinda değiliz. Ama eşime sorsan onlardan iyisi yok. Kendim görmesem tamam dicem belki haklıdır diye ama eşim ne zaman onlarin içinde olsa hiç sevgi kardeşleri saygı bile göstermez.
Ne bana ne de eşime karşı. Kv ile altlı üstlü olmamıza rağmen ölsek umrunda olmaz. Hiç birgün daha kapıya gelip torunumu özledim biraz ver bakım demedi babası da demedi .
8 kardeş olmalarına rağmen kucağına almaları bile sayılı. Ama benim ailem yanında ben kızımı görmüyorum bile kız kardeşim yedirir icirir yanıma bırakırdı gece ruhum duymazdı ağlayinca annem kardeşim falan hemen uyanırdı. Babam biraz katı olmasına rağmen kziim ağladığı zaman onu sallamıştır beşiğinde.
Annemle gördüğümüz zaman babamı kızımı sallarken gitmezdik yanlarına bile . Ilk torunu da değil annemin yegenlerim var .
Ortak is yapıyolar eşim olmayınca yürümüyor işleri. 1 hafta annemlere gittik bütün işler hemen dağılmış 2 kardeşi de yanında halbuki 3 kardeş bide kp ortak para dayız alacağınız.
Bazen düşünüyorum eşim bu kadar çalışmazsa onlara hepten umurlarinda olmayız diye . 2.5 yılda kendi aralarında da sevgi ve saygı göremedim. Hep çekişme kim kimin ayağını kaydıracak olayı.
6 eltiyiz en çok zorluk çıkara nı en değerlisi gibi . Buda bence oğlandan kaynaklanıyor. Bende düşünüyorum oğlunu sevseydi benide severdi diye .
Acaba yanlış mi düşünüyorum dersiniz .
Bu arada kv den çok çektim hep mı hizmetçi gibi gormeler falan . İşi düşerse konuşur benle bazen aylar geçiyor tek kelime etmedigi oluyor .
Eşime karşı da iyi değiller.
Oğlunu seven gelininde sever lafını taktim??
üniversite okumadan evlenmişsin. çalışma hayatı hiç tecrübe etmemişsin. evet çok küçük evlenmişsin. haa benim için öyle şeylere ne gerek var benim tek derdim evlenmek dersen o zaman normal yaş 18 i geçmişsin sonuçtaKüçük yaşta mi neye göre küçük 30 yaşında olmayimi bekleseydim. Kim geç yasta evlense erken evleneni küçük görüyor değişik.
hanfendi küçük yaşta evlendiği için milleti evlenemiyo evde kalmış sanıyo muhtemelen. herkesin nihai amacı evlilik çünkü. eğitimi tamamlamak kendini geliştirmek de neymişÇok itici cevaplar verdiğinize göre kesin siz suçlusunuz. Dilinize bir ayar koyun bence. Eğitim yaşında evlilik hayali peşinde koşan kadınların durumu aynı sizinki gibi oluyor işte
Evet aynen :) tek amacın evlilik olması ne kadar sığ bir düşünce, yazıkhanfendi küçük yaşta evlendiği için milleti evlenemiyo evde kalmış sanıyo muhtemelen. herkesin nihai amacı evlilik çünkü. eğitimi tamamlamak kendini geliştirmek de neymiş
Bir sana mı battım anlamadım ki .Çok itici cevaplar verdiğinize göre kesin siz suçlusunuz. Dilinize bir ayar koyun bence. Eğitim yaşında evlilik hayali peşinde koşan kadınların durumu aynı sizinki gibi oluyor işte
Aynı durumdan sikayetciyiz.Her kaynana ayni anlasilan benimde basimda var ondan esimgil 3 kardeş 1 abisi 1 ablası var en kucugu benimki abisinin umrunda değil annesi babası kardesleri kaynanam arayip sormasa oğlu aramaz gelmez gitmez işi dusmedigi surece gelinide ayni oğlu 12 yillik evli kaynanamgilin anlattigina göre 12 yildir surekli sorun olmuş aralarında ben evlendim oğluyla gelini kiymetli oldu beni dislarlardi ben bi laf deyince ogluyla gelini ni hakli bulurdu bende en sonunda muhattabimi kestim eltim ve kaynimdan gorusmuyorum bisi olsun bize der kaynanam yapin edin diye ama birşey oldumu biz kotu onlar iyi acaba nasil bi dusunceyle bu şekil davraniyolar anlamiyorum...
Suan açıktan da olsa okuyorum uni.üniversite okumadan evlenmişsin. çalışma hayatı hiç tecrübe etmemişsin. evet çok küçük evlenmişsin. haa benim için öyle şeylere ne gerek var benim tek derdim evlenmek dersen o zaman normal yaş 18 i geçmişsin sonuçta
hanfendi küçük yaşta evlendiği için milleti evlenemiyo evde kalmış sanıyo muhtemelen. herkesin nihai amacı evlilik çünkü. eğitimi tamamlamak kendini geliştirmek de neymiş
Çok iyi anlaştınız arkadaş olun sizEvet aynen :) tek amacın evlilik olması ne kadar sığ bir düşünce, yazık
Bence bunun aslinda iyi bisey oldugunu anlayacaksin :)Bizde de durum aynı
Yapmadığını nerden biliyorsun . Sevilmemek benim derdim.ay almazsa almasın kucağına, başına bela mı istiyosun ne güzel uzaklar karışmıyolar fln. sana akraba arkadaş mı yok ya.. bu kk daki bazı dertlere de gülüyorm dert görmemişsiniz gelip evin huzurunu bozan sana kaynanalık ypaan kuma gibi davranan bi kaynana istiyosun heralde
sevmiyosa sevmesin. sen kendi keyfine bak. kapın ayrı gelip seni her dk rahatsız etmiyolar anladığım kadarı ile. boşver gerisiniYapmadığını nerden biliyorsun . Sevilmemek benim derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?