Oğlunu sevmiyor diye mi bana da böyle acaba ?

Samimi olsalar zırt pırt gelip gitseler daha mı iyi?Mantıklı düşünemiyorsun henüz.Ne dertler varken neden evimin düzenimin içine etmiyorlar bu cümlelerinin Türkçe karşılığı bana göre:) Seni sevmek zorunda degil,sen de sevmek zorunda değilsin.Eşin yadırgamadığına göre var bir bildigi yapıları öyledir.3 4 sene ailenin içine girmeyle bilemezsin ki sevgilerini.Bak oturduğunuz ev kayınpederinindir degil mi?Hangi ana baba oğlunu düşünüp ev yapıyor kiralardan kurtarıyor gelinini torununu?Üstüne bir de rahatsız etmiyor.Arada bir olur öyle geçimsizlik,tartışma vs. ama bu derdin çok çok yersiz şuan...

Masum küçük ellere sahip olanlara bile mi ?

Seninle bir nevi aynı durumu yaşıyorum hemde kendi ailemden yana.
Belki görüşmeyeli 2,5 sene olmuştur. Evlendiğimde annem vefat etmişti. Evlendim, balayı vs bitti evime geldim, bildiğim yemekler sınırlı , hiç unutmam eşim karnıyarık istedi canım demişti, bilmiyorum diyemedim. İnternetten baktım ama, olmadı işte. Arayacağım, rehberi baştan aşağı indim, yok yok yok.

Doğum günüm oldu, yok.
Hastalık oldu, yok.
Hayırlı durumlar oldu, yok.
İyide de kötüde de yoklardı,
Sonra dedim neyin hesabını yapıyorum ki?

Hayatta herkes aynı olmuyor, herkes aynı pencereden bakmıyor. Kimileri için aile olmak kavramı bizim bildiğimiz, beklediğimiz ve ihtiyaç duyduğumuz kavramdan çok çok uzak. Bu insanları değiştirmek, algılarını doğruya yönlendirmek mümkün olmadığından bir şeyleri kulak arkası etmek zorundayız. Bazende olmamaları olmalarından daha hayırlı olabilir, bilemezsin.

Bayram dediğimiz o kavram, eşimle bize gelmiyor. Biz her bayram tatile gideriz, gidecek kapı olmadığından

Eşim ayırmaya yanaşmıyor. Çok karışmıyorum ona artık . Tabiki kv torunları arasında ayrımcılık yapıyor erkekler daha önde onun için
Nefret ediyorum bu zihniyetten .. üç kız çocuğu doğurdum , ikisi hayatta ..kayınpederim her hamileligimde erkek bebek haberi bekledi ..Çok iyi bir adamdır ama bu duruma tepkisiz kalamadım ..neyse doğdu çocuklar ..hiç derdim olmaz birinin çocuklarımı sevmemesi ..nasıl anlatılır bilmiyorum ama kizlarima tapıyor ..hamilelik sürecimdeki duygularından utanması , kızlarımı ilk dogduklarinda kucağına almasıyla yoğun bir şekilde başladı ..çok kızmıştım ona ama hepsi geçti :)

Şimdi senin kayinvaliden de kız çocuklarını geri plana itiyorsa sen de onu it ..kızın la aralarında görünmez bir duvar ol ve asla ezdirme ,bunu ona hissettirme ..bazılarına beyin takviyesi gerekiyor ama henüz tip o aşamaya gelmedi ..

Bence kim daha cok seviliyorsa (evlatlar arasinda) onun cocuklari daha cok seviliyor. Defalarca sahit oldum malesef ki.

Kinu sahibi bosver. Seni gormeyeni sen hiiiiicccc gorme, duyma. Esinle ve kizinla mutlu olmaya calis.

Benim eşim de dışlanır sevilmez ben de çocuklarım da aynı sevilmez.
Ben gelinim anlarım hadi sevemediniz belki hatam olmuştur ama
küçük çocuklarımın ne hatası var onu çözemedim.
Benim eilem de bize sahip çıktı seviyor çocuklarıma düşkünler boşverin.
Ben de boşverdim ne yapım yani gitmiyorum bayramda gittim en son çocukları mı da göndermiyorum.

Benim esimde 7 kardes -iki kucuk bebegim var-ayni anlattigin gibi
simdilerde hic konusmuyorum ailesiyle hic umrumda da degil acikcasi
Isteyen gelir gorur torunlarini, bazen esimle birini gonderiyorum 1 saat olmadan geri geliyolar ama sorsan ev cok sessiz hic gelmiyosunuz aramiyosunuz derler gidince de oturamayiz bir turlu
3 yillik evliyim buarada ilk zamanlar uzulurdum simdi dusunuyorum da mesafe guzel sey herkes nerde durmasi gerektigini iyi bilir
Ayrica dediginiz gibi benim annemlerde cocuklara cok duskunler bugune kadar iki cocuguma da tek kiyafet almadim herseyini saolsun babamlar alir canim ailem

sen niye bu kadar seni sevmelerine taktin ki
sana bisey diyim mi ?
inan ki bende keşke kv oglunu sevmese bu kadar da az ötemde dursa aramasa sormasa gelmese umrunda olmasak keske diyorum
seni arayip dursa zirt birt evine gelse ona buna karissa bebeginin bakimina karissa cok mu hosuna gitcek
kocan sessiz olabilir sen sessiz olma hizmetci gibi kullnamasin seni isim var de bebegi doyurcam gelemem de bisey de de anlasin
seni severse asil isin o zmn zor bosver sevmesin daha iyi uzakta dursun

8 çocuk doğuran kadının torun morun göresi kalmamıştır doğal :) takılma boşver ayol ne güzel işte okuyoruz emzirmeye çalışan ruh hastası babaanneleri onlar daha mı iyi?

Oğullarını sevmediklerini düşünmen senin düşüncen. Belki yanlış yorumluyorsun. Diyelim ki öyle, demek ki eşin bundan rahatsız olmuyor. Yine seni ilgilendiren bir durum yok. Arkadaş edin farklı ortamlara katıl eşinin ailesinin davranışlarını tartmaktan vazgeç. Bu konularda da eşini doldurma. Yok öbür oğlunu seviyor yok öbür eltiyi kayırıyor falan, hiç bir şeyi değiştiremezsin ancak kendini yıpratırsın.

Benim bi eltim çok çektrdi kaynanaya bağrış çağrış kavgaları oldu ama eltilerden en çok onu yağlayıp ballar.. bazen kötü olmak lazm kıymet bilmeleri içn . Göz korkutmak lazmmış iyilik ettim iyilik gördüm diyen çok nadirdir.

Sen annesi olarak çok sev yeter CANım ya kv eksik kalsın . Bence şanslısın

Alisilmis sona alismissin sen belli.
Bu hic mi rahatsızlık vermiyor sana yalnızlık falan .

Öyle olduklarını bildiğim için kızımı el üstünde tutuyorum yemin ederim. Aylık harcamam kızım.icin 2 katına çıktı. Hiç bisi kızımdan eksik etmiyorum. Eşime bile çok kızıyorum bazen kızıma banmadı diye . Hatta eşimin yeğeni kızımı ara hole yere bıraktı diye baya kızmıştım ona bunu bile olay yaptılar nolmus diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…