- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Masum küçük ellere sahip olanlara bile mi ?Aramıyorsun değil, aranıyorsun. demiş.
Bırak, seni ciddiye almayan, önemsemeyen insanları kafana dert diye bile takma.
Hayat böyle maalesef.
Hiç bu taraftan bakmamıştım olayaamaaan daha ıyı karısan gorusen cay kapı gelen yok oyle olsa daha can sıkıcı olurdu bsver
Masum küçük ellere sahip olanlara bile mi ?
Nefret ediyorum bu zihniyetten .. üç kız çocuğu doğurdum , ikisi hayatta ..kayınpederim her hamileligimde erkek bebek haberi bekledi ..Çok iyi bir adamdır ama bu duruma tepkisiz kalamadım ..neyse doğdu çocuklar ..hiç derdim olmaz birinin çocuklarımı sevmemesi ..nasıl anlatılır bilmiyorum ama kizlarima tapıyor ..hamilelik sürecimdeki duygularından utanması , kızlarımı ilk dogduklarinda kucağına almasıyla yoğun bir şekilde başladı ..çok kızmıştım ona ama hepsi geçti :)Eşim ayırmaya yanaşmıyor. Çok karışmıyorum ona artık . Tabiki kv torunları arasında ayrımcılık yapıyor erkekler daha önde onun için
Kendi memesini torunun ağzına tıkayan kv den daha sevimli geldi kaynanan.
gercek mi bu :-0Bence sen aranıyorsun . Sevmesin gelmesin gitmesin karışmasın mis gibi. Ohhh. Kendi memesini torunun ağzına tıkayan kv den daha sevimli geldi kaynanan.
Bende bdv da okudumgercek mi bu :-0
AY o konuyu neden ben okumuşum sadece :)Yuhhhhhhhhh böyle bir kaynana mı var
Sen annesi olarak çok sev yeter CANım ya kv eksik kalsın . Bence şanslısınBelki de senin etrafında çocuğunu seven yeterince kisi var bunun için onlara ihtiyaç duymuyorsun . Instagrama kızımın fotolarınifotolarıni koymaya başladım bi ara seviyoalr diye sokakta gören illaki bakar kızıma gülen bir bebek . Sevilmesini istiyorum belki de bilemem
Alisilmis sona alismissin sen belli.Seninle bir nevi aynı durumu yaşıyorum hemde kendi ailemden yana.
Belki görüşmeyeli 2,5 sene olmuştur. Evlendiğimde annem vefat etmişti. Evlendim, balayı vs bitti evime geldim, bildiğim yemekler sınırlı , hiç unutmam eşim karnıyarık istedi canım demişti, bilmiyorum diyemedim. İnternetten baktım ama, olmadı işte. Arayacağım, rehberi baştan aşağı indim, yok yok yok.
Doğum günüm oldu, yok.
Hastalık oldu, yok.
Hayırlı durumlar oldu, yok.
İyide de kötüde de yoklardı,
Sonra dedim neyin hesabını yapıyorum ki?
Hayatta herkes aynı olmuyor, herkes aynı pencereden bakmıyor. Kimileri için aile olmak kavramı bizim bildiğimiz, beklediğimiz ve ihtiyaç duyduğumuz kavramdan çok çok uzak. Bu insanları değiştirmek, algılarını doğruya yönlendirmek mümkün olmadığından bir şeyleri kulak arkası etmek zorundayız. Bazende olmamaları olmalarından daha hayırlı olabilir, bilemezsin.
Bayram dediğimiz o kavram, eşimle bize gelmiyor. Biz her bayram tatile gideriz, gidecek kapı olmadığından
Öyle olduklarını bildiğim için kızımı el üstünde tutuyorum yemin ederim. Aylık harcamam kızım.icin 2 katına çıktı. Hiç bisi kızımdan eksik etmiyorum. Eşime bile çok kızıyorum bazen kızıma banmadı diye . Hatta eşimin yeğeni kızımı ara hole yere bıraktı diye baya kızmıştım ona bunu bile olay yaptılar nolmus diyeNefret ediyorum bu zihniyetten .. üç kız çocuğu doğurdum , ikisi hayatta ..kayınpederim her hamileligimde erkek bebek haberi bekledi ..Çok iyi bir adamdır ama bu duruma tepkisiz kalamadım ..neyse doğdu çocuklar ..hiç derdim olmaz birinin çocuklarımı sevmemesi ..nasıl anlatılır bilmiyorum ama kizlarima tapıyor ..hamilelik sürecimdeki duygularından utanması , kızlarımı ilk dogduklarinda kucağına almasıyla yoğun bir şekilde başladı ..çok kızmıştım ona ama hepsi geçti :)
Şimdi senin kayinvaliden de kız çocuklarını geri plana itiyorsa sen de onu it ..kızın la aralarında görünmez bir duvar ol ve asla ezdirme ,bunu ona hissettirme ..bazılarına beyin takviyesi gerekiyor ama henüz tip o aşamaya gelmedi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?