- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
- Konu Sahibi naughtywomen
-
Herkes benim senin gibi düşünmüyor maalesefBence kim daha cok seviliyorsa (evlatlar arasinda) onun cocuklari daha cok seviliyor. Defalarca sahit oldum malesef ki.
Kinu sahibi bosver. Seni gormeyeni sen hiiiiicccc gorme, duyma. Esinle ve kizinla mutlu olmaya calis.
Ben ailemle aynı şehir de degilim çok yalnızlık çekiyorum.Benim eşim de dışlanır sevilmez ben de çocuklarım da aynı sevilmez.
Ben gelinim anlarım hadi sevemediniz belki hatam olmuştur ama
küçük çocuklarımın ne hatası var onu çözemedim.
Benim eilem de bize sahip çıktı seviyor çocuklarıma düşkünler boşverin.
Ben de boşverdim ne yapım yani gitmiyorum bayramda gittim en son çocukları mı da göndermiyorum.
Bizde ilk toruna çeyiz yapılır. Çeyiz dediğimde kıyafet beşik araba vs. Annem dünya kadar şey yaptı kaynanam 1 toka bile almadı almaz da hayatta . Ha öbür torunlarına da almaz.Benim esimde 7 kardes -iki kucuk bebegim var-ayni anlattigin gibi
simdilerde hic konusmuyorum ailesiyle hic umrumda da degil acikcasi
Isteyen gelir gorur torunlarini, bazen esimle birini gonderiyorum 1 saat olmadan geri geliyolar ama sorsan ev cok sessiz hic gelmiyosunuz aramiyosunuz derler gidince de oturamayiz bir turlu
3 yillik evliyim buarada ilk zamanlar uzulurdum simdi dusunuyorum da mesafe guzel sey herkes nerde durmasi gerektigini iyi bilir
Ayrica dediginiz gibi benim annemlerde cocuklara cok duskunler bugune kadar iki cocuguma da tek kiyafet almadim herseyini saolsun babamlar alir canim ailem
Ahahahahaa hiç güleceğim yoktu.sen niye bu kadar seni sevmelerine taktin ki
sana bisey diyim mi ?
inan ki bende keşke kv oglunu sevmese bu kadar da az ötemde dursa aramasa sormasa gelmese umrunda olmasak keske diyorum
seni arayip dursa zirt birt evine gelse ona buna karissa bebeginin bakimina karissa cok mu hosuna gitcek
kocan sessiz olabilir sen sessiz olma hizmetci gibi kullnamasin seni isim var de bebegi doyurcam gelemem de bisey de de anlasin
seni severse asil isin o zmn zor bosver sevmesin daha iyi uzakta dursun
Değil tabide öbür torunlarına davrandığı gibi davransın yeter8 çocuk doğuran kadının torun morun göresi kalmamıştır doğal :) takılma boşver ayol ne güzel işte okuyoruz emzirmeye çalışan ruh hastası babaanneleri onlar daha mı iyi?
Vazgeçtim zaten eşimi değiştirmekten.Oğullarını sevmediklerini düşünmen senin düşüncen. Belki yanlış yorumluyorsun. Diyelim ki öyle, demek ki eşin bundan rahatsız olmuyor. Yine seni ilgilendiren bir durum yok. Arkadaş edin farklı ortamlara katıl eşinin ailesinin davranışlarını tartmaktan vazgeç. Bu konularda da eşini doldurma. Yok öbür oğlunu seviyor yok öbür eltiyi kayırıyor falan, hiç bir şeyi değiştiremezsin ancak kendini yıpratırsın.
Gerçekten de öyle ler bizde de durum oBenim bi eltim çok çektrdi kaynanaya bağrış çağrış kavgaları oldu ama eltilerden en çok onu yağlayıp ballar.. bazen kötü olmak lazm kıymet bilmeleri içn . Göz korkutmak lazmmış iyilik ettim iyilik gördüm diyen çok nadirdir.
Umarım öyledir yaSen annesi olarak çok sev yeter CANım ya kv eksik kalsın . Bence şanslısın
Sen kimseyi umursama ..olanları kızına hissettirme. Esinin yaklaşımı da bu yöndeyse ince bir ayar ver ..çocuk senin , başkasının ne düşündüğü önemli değil ..Öyle olduklarını bildiğim için kızımı el üstünde tutuyorum yemin ederim. Aylık harcamam kızım.icin 2 katına çıktı. Hiç bisi kızımdan eksik etmiyorum. Eşime bile çok kızıyorum bazen kızıma banmadı diye . Hatta eşimin yeğeni kızımı ara hole yere bıraktı diye baya kızmıştım ona bunu bile olay yaptılar nolmus diye
Alisilmis sona alismissin sen belli.
Bu hic mi rahatsızlık vermiyor sana yalnızlık falan .
Bana oyle seyler yapamaz ayni apartmanda degilim ve ev benim hicbiseyime karisamaz gelse cok oturamaz, cok gelmezBizde ilk toruna çeyiz yapılır. Çeyiz dediğimde kıyafet beşik araba vs. Annem dünya kadar şey yaptı kaynanam 1 toka bile almadı almaz da hayatta . Ha öbür torunlarına da almaz.
Yalnızlık zor geliyor bana.
Biri kapımı çalsa hemen bakar kim diye göremez ise akşam eşime sorar hemen kimdi gelen yada kapıda ayakkabı vardı kim gelmiş diye .
Bugüne kadar rahat yaşamadım anlıyacağın
Bisi yazma mesela.Bu yazdıklarımdan bunu çıkarttıysan ben sana daha ne yazayım ki :)
Bizde de durum aynıBana oyle seyler yapamaz ayni apartmanda degilim ve ev benim hicbiseyime karisamaz gelse cok oturamaz, cok gelmez
Acikcasi ben basta istiyodum gelmiyodu simdi o istiyo ben istemiyorum
Dedigin gibi bugune kadar iki cocuguma igne almisligi yok sadece halalari alir saolsunlar bende hicbiseyine karismam katilmam
Kendi de durmasi gerektigi yeri bilir zaten bazen bos konussa da hic cevap vermem esimi buyutmustur diye
Gorunmez cizgilerimiz var
Ama boyle birbirine bagli bir ailesi olmasini isterdim esimin maalesef degiller :))
Umarım öyle olur ya çok sıkıntılıyım bu konuda . Ama Hiç o pencereden bakmamıştım olmasalar daha iyi gibisinden6 elti 6 oglan doğurmuş.genelde bir iki tanesi evlat gibi görülür diğerleri eziyet görse yaranmaz 2 evlatta bile oluyor.bence bulaşmasınlar daha iyi sende sana verilen deger kadar göster.genelde bayıldiklari. Cocuklari ve gelinlerinden güzel kazik yerler.böyle durumda fazla düşünüp uğraşmak seni üzer sadece hatta sevin annesinin babasinin gölgesi yok evliliğinde hem şöyle 3 sene sonra üzülüp kızdığında değmediğini uzak duranin daha az dertli oldugunu göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?