Oğlunu sevmiyor diye mi bana da böyle acaba ?

Bence kim daha cok seviliyorsa (evlatlar arasinda) onun cocuklari daha cok seviliyor. Defalarca sahit oldum malesef ki.

Kinu sahibi bosver. Seni gormeyeni sen hiiiiicccc gorme, duyma. Esinle ve kizinla mutlu olmaya calis.
Herkes benim senin gibi düşünmüyor maalesef

Ben ailemle aynı şehir de degilim çok yalnızlık çekiyorum.

Bizde ilk toruna çeyiz yapılır. Çeyiz dediğimde kıyafet beşik araba vs. Annem dünya kadar şey yaptı kaynanam 1 toka bile almadı almaz da hayatta . Ha öbür torunlarına da almaz.
Yalnızlık zor geliyor bana.
Biri kapımı çalsa hemen bakar kim diye göremez ise akşam eşime sorar hemen kimdi gelen yada kapıda ayakkabı vardı kim gelmiş diye .
Bugüne kadar rahat yaşamadım anlıyacağın

Ahahahahaa hiç güleceğim yoktu.
Farklı bakış acısı

Vazgeçtim zaten eşimi değiştirmekten.
Arkadaş edin kolay mi bu devirde sağlam birini bulmak

Gerçekten de öyle ler bizde de durum o

Sen kimseyi umursama ..olanları kızına hissettirme. Esinin yaklaşımı da bu yöndeyse ince bir ayar ver ..çocuk senin , başkasının ne düşündüğü önemli değil ..

Babam erkek kardeşlerimi de çok severdi ama keşke hepiniz kız olsaydınız derdi ara ara :) kız erkek farketmez ama kız diye 2.sınıf muameleyi hak etmez hiçbir çocuk ..

Pardon da nolucak sanıyodunuz tamam yaşın küçük demeyelim de, maddi özgürlüğün yok el kadar bebeğin var, kv kpnin evinde dibinde oturmaya razı olmuşsun.Geliriniz onlar sayesinde.E zaten 8 çocuk var kim kime dum duma.Kv kp seni küçük yaşta alıp el bebek gül bebek evinde oturtup büyütüp besleyecek mi sanıyodun, yaşadıkların normal bu şartlar altında.

Beğenmiyosanız çıkın evlerinden, eşin başka iş bulsun sen de işe gir kimsenin yüzünü görmeden mutlu mesut yaşayın.

6 elti 6 oglan doğurmuş.genelde bir iki tanesi evlat gibi görülür diğerleri eziyet görse yaranmaz 2 evlatta bile oluyor.bence bulaşmasınlar daha iyi sende sana verilen deger kadar göster.genelde bayıldiklari. Cocuklari ve gelinlerinden güzel kazik yerler.böyle durumda fazla düşünüp uğraşmak seni üzer sadece hatta sevin annesinin babasinin gölgesi yok evliliğinde hem şöyle 3 sene sonra üzülüp kızdığında değmediğini uzak duranin daha az dertli oldugunu göreceksin

o söz doğru değil. ayrıca yaşadıkların çok normal. küçük yaşta evlenmeyip, meslek sahibi olup, kv apartmanına taşınmamalıydın. ha ben katlanamıyorum dersen iş bulup taşınacaksın o evden

Evet doğru oğlunu seven gelinini sever
Bunu benim annemde diyor kayınvalidem de . Gelin kayınvalide cekismesinde mevzular çoğunlukla kayınvalide egosundan kaynaklanıyor ve hep oğlunu araya koydukları için huzur kalmıyor

Yaş mevzusunu yazmayın atara atar şeklinde bir cümle kumanız gayet itici olmuş. Eğer aileye karşı da tavrınız bu ise gayet normal davranışları.

Kaynana çocuğu size bırakmasa, elti yemeğini yedirse, kayinpeder çocuğu kucakta indirmese bu seferde çocuğumun terbiyesine karisiyorlar, evine müdahale ediyorlaf diyecektiniz.
Ne güzel işte evinizd gelmiyor, işinize karışmıyor, çocuğunuza müdahale etmiyorlar.
İş konusunu bırakın eşiniz halletsin.

Bana oyle seyler yapamaz ayni apartmanda degilim ve ev benim hicbiseyime karisamaz gelse cok oturamaz, cok gelmez
Acikcasi ben basta istiyodum gelmiyodu simdi o istiyo ben istemiyorum
Dedigin gibi bugune kadar iki cocuguma igne almisligi yok sadece halalari alir saolsunlar bende hicbiseyine karismam katilmam
Kendi de durmasi gerektigi yeri bilir zaten bazen bos konussa da hic cevap vermem esimi buyutmustur diye
Gorunmez cizgilerimiz var
Ama boyle birbirine bagli bir ailesi olmasini isterdim esimin maalesef degiller :))

Bizde de durum aynı

Umarım öyle olur ya çok sıkıntılıyım bu konuda . Ama Hiç o pencereden bakmamıştım olmasalar daha iyi gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…