Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

benım en buyuk hayalım ılk doğacak erkek cocugumuzun ıkı ısmı olması bırısı benım babamın bırısıde evlendiğim insanın babasının ismini koymak..tabıkıde koyarım hatta cok ısterım onların gönüllerini yapmayı.

ben karsiyim boyle seylere, milyon tane isim dururken neden ayni isimden koyayim ki? ne benim ailemden, ne de onun ailesinden birinin adini cocuguma isim olarak koymam.

bir ogum var
eşim istedi babamın adını koymak istiyorum dedi bende olur dedim
ama ezan okuken kulagına yanına benim babamın adınıda koycaksın aklinialirimsmile
pişmen deyilimm
kayınbabamıdaa çoooook severimm

Biz koyduk,ben kayınpederimi çok severim.oğluşumun ilk adı yılmaz ama biz ege yi kullanıyoruz.

oğlum var ama adı kayınbabamın değil.kayın babam biz nişanlıyken vefat etmişti.hamile kaldığımda eşime sordum istermisin koymayı diye hayır dedi. sonradan görümcem koymamız konusunda ne kadar diretsede eşim kendi isteğiyle başka bi isim koydu

bende kayınpederimin ismini koydum ama iki isim koyduk aras recep zaten eşim demedi babamın ismini koyalım diye benim içimden geldi ben söyledim koyalım mı diye oda bişey demedi bende severim kayınpederimi

ben koymam kesinlikle
eşimle ben ne isim istiyorsak onu koyarım hangi çağda yaşıyoruz kiiiii:))

Kayınpederin yüzünü görmek midemi bulandırırken
Adını bile duydukça sinirlerim tepeme sıçrarken çocuğuma koymak mı KESıNLıKLE
Zaten eşim de istemez böyle bi gelenekleri yok
Görümcemin oğluna isim aranırken fikrim sorulduğunda
Kadın 9 ay bin dertle zorlukla taşıdı ıkına sıkına doğurdu isim koymak onun hakkıdır
Ben olsam kimseye sormam demiştim
Bu yüzden kimse de bana karışmaz sanırsam
Ama karışsalar bile eşim izin vermez
Çünkü benim aklımdaki isimleri çok beğeniyor
Ayrıca bi aileye bi tane yeter

evet yani anne 9 ay ne zorluklarla taşısın etsin hop kayınpeder mutlu oalcak diye onun adı konsun kocan da müsade etsin olmaz ama........
tam tersine düşünceli kayınpederlerin benim ismimi koymanıza gerek yok siz neyi tercih edip uygun görürseniz demesi lazım

koymadim.niye koyayimm.. bana isim söylediler.kusura bakmasin lar koyamam. o cocugu ben doguruyom..herkes kendi dogurdugu cocugun ismini koysun .sonrasinda da kimseye karismam ben

koymadim.niye koyayimm.. bana isim söylediler.kusura bakmasin lar koyamam. o cocugu ben doguruyom..herkes kendi dogurdugu cocugun ismini koysun .sonrasinda da kimseye karismam ben

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy süpersin ya çok da haklısın valla

kimse kimseye karışmasın bence deeee

koymam zamanında beni istemeyen insanın bide adınımı koycam hayatta işim olmaz gördükçe sinir oluyorum bide çocuğumun onun adını taşımasını asla istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…