şöyle bir bahane uydurulabilir :))
babacığım senin yanında çocuğuma ismiyle seslenmem sana saygısızlık olur o yüzden başka isim olsun gibi...
benim kayınpederim eşim 18 yaşındayken vefaat etmiş. ama eşimin aynısıymış. hem tip hem karakter olarak. k. validem öyle diyor. hatta resimleri yanyana koyun ayırt edilmez o derece. eger oglum olsaydı kesinlikle ismi onun ismiydi. kimse demedi ama ben hep öyle istedim. kendini tanımadıgım halde eşimden çok dinledim hayatta olmasını çok isterdim. onu tanımak. eşim diyor zaten tanısan hep onla takılırdın diye. hele ismi hayranım ismine TAMAY . kesinlikle oglum olsa TAMAY olurdu ismi
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cocugumun ısmını nonos koyarımda genede onun adını koymam
Tamay adında erkek hiç duymamıştım. demekki unisex bir isimmiş. benim Tamay adında bir adet kadın tanıdığım var. severim bu ismi.
ayrıca aileden sülalaeden kimsenin adını koymam çocuğuma. ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden. babamın dedemin adıydı diye çocuğa ad koymak çok saçma geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?