Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

ben koymazdım. 9 ay ben taşıyorum ve her ceremesini ben çekiyorum ne kayınpeder nede kendi babamın birini koysan birini koymasan oda ayıp olur. o yüzden kimseye dannışmıcaksın sen kendin koymalısın.

hele bir oğlum olsum koyarım..kayınpederin ismini de beğeniyorum ,beğenmesem yine koyarım ama 2.isim olarak..nolacak yani adam içten içe istiyor kırmamak lazım,kayınpedri de severim belki hoşlanmasam koymazdım..

şöyle bir bahane uydurulabilir :))
babacığım senin yanında çocuğuma ismiyle seslenmem sana saygısızlık olur o yüzden başka isim olsun gibi...

şöyle bir bahane uydurulabilir :))
babacığım senin yanında çocuğuma ismiyle seslenmem sana saygısızlık olur o yüzden başka isim olsun gibi...

bekle canım onlarda belki yerler:1no2: şimdikiler çok uyanık.kendileri istiyor.o zaman me yapmalı?onların sözünden çıkmayan bieşinde varsa benim gibi işin zor demektir.

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cocugumun ısmını nonos koyarımda genede onun adını koymam

adı güzel ama yinede koyarmıyım bilmem hem koysamda kendi babamın adınıda koyarımm sadece kayınpederinkini değill :dilcikar:

eşim cok istiyo koymak :ecrin_bebek:
koycaz artık napalım ama 2. ismide olcak kesinlikle

biz oğlumuza ilk isim olarak koyduk, hem kayınpederimin hem rahmetli babamın hemde eşimle tanışmamıza sebep olan dostumuzun adı aynıydı yani oğlan olursa o ismi koymak allahın emri gibi bişey oldu, ayrıyetten ikinci bir ismide var... ayrıca kayınpederimi de severim iyidir, inşallah ismine layık bir insan olur...

benim kayınpederim eşim 18 yaşındayken vefaat etmiş. ama eşimin aynısıymış. hem tip hem karakter olarak. k. validem öyle diyor. hatta resimleri yanyana koyun ayırt edilmez o derece. eger oglum olsaydı kesinlikle ismi onun ismiydi. kimse demedi ama ben hep öyle istedim. kendini tanımadıgım halde eşimden çok dinledim hayatta olmasını çok isterdim. onu tanımak. eşim diyor zaten tanısan hep onla takılırdın diye. hele ismi hayranım ismine TAMAY . kesinlikle oglum olsa TAMAY olurdu ismi

evet bende oğlan olursa kayınpederimin ismini vereceğim,diğeride oğlan olursa onada kendi babamın adını koyacağım,maalesef ikiside yaşamıyor :gitme:

Tamay adında erkek hiç duymamıştım. demekki unisex bir isimmiş. benim Tamay adında bir adet kadın tanıdığım var. severim bu ismi.

ayrıca aileden sülalaeden kimsenin adını koymam çocuğuma. ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden. babamın dedemin adıydı diye çocuğa ad koymak çok saçma geliyor bana.

ay çok güldüm bunakaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinnilülülülülülü

E ger aciyi dogurur ken ben cekiyorsam kadin olarak asla ama asla hatir gonul meselesine k,pederimin ismini kyomazdim cunki ben tasiyorum evet bu konuda esiminde bana saygi gostermesi beni cok mutlu ediyor ,kizlar koymayin aciyi sizler cakiyorsunuz..aklinialirimsmile hele kayin validmein asla asla ama asla koymam kendide ismide cok gicik lmaz: kendi ailemdende kyomazdim ayyy kendi oz irademle koyardim ayyy gulmekten oldum yauu,,,,hahahhahahahihoyyyt

merhaba arkadasim bana da cok sacma geliyordelikafadulden ister yasiyor olsun isterse olmus olsun,bende katilmyiorum ama insanlarinda gorusune tabiki saygim sonsuzdur,misal ablam annemin ismini koydu bebegine hahah ya eger ben birisine sevgimi ima etmek istiyorsam bunu ailemden birisin ismini koymakla deil hem dile getirmekle uygularim hemde yasar ve yasatirim,sevgi ve saygilarimla esen kaliniz,,:içelim:

aynı sorunu bende yaşadım hatta burada bir derdim var konusuna da yazdım.okuyan arkadaşlar bilirler.eşim babasının ismini oğluna koymak istedi bende modern bir isim istediğim için reddettim.günlerce tartıştık ama sonunda ikna ettim..

biz koyduk... kayınpederim bitkisel hayattaydı..kayınvalidem istedi..oğlumun adı muharrem..... pişman değilim seviyorum ismini

Umarım böyle birşey istemezler, çünkü kendi bebeğimin ismini kendim koymak isterim :))
50-60 yıl önceki isimleri koyarsak yeni isimleri kim koyacak değil mi ama ? :))
Baya kavga çıkar ve benim dediğim olur bikaç ay küserler sonra herşey düzelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…