benim henüz bebeğim yok ama eşim ilk erkek çocuk ve ilk erkek torun o yüzden eminim kayınpederim ister adını koymamızı ama ben istermiyim :1no2: bilmiyorum :uhm: kızlar ya siz?
ben istemiyorum ama konulacak.bende kızımda olduğu gibi onada çift isim koyarım.anlaşılacağı üzere maalesef hiç istemesemde kv. ismi konuldu
Ay ben olsam sinir olurum...
Ne gerek var ya?
Ben annesinin hem babasının ismi???
O zaman gidip onlarla yaşasaydı...
Anne babasının ismini kimse unutmuyor değil mi eşinin? Nedir bu merak kim çıkarmış bu saçma sapan geleneği deli oluyorum...
maalesef canım.bende çok sinir oluyorum.eşim tek erkek.annesi babası isimlerini koymazsak darılırmışta.bende dedim senin ailende yaşayan herkesin imini sırayla koyarız artık dedim oda pişkin pişkin olur dedi-tatlicadiarzu-
benimde çift isim koymaktan başka çarem yok.gerçi oda çok hoş olmuyor ama yapacak başka bişey yok:1no2:
İyi olmuş eşine boshayallersmilekoyduk koyduk,ama yine yaranamadık.
eşim babasına yalakalık olsun diye koydu ama sonradan bütün aile ayaklandı yok sağ adamın adı
konmazmış,o ölmüş mü de onun ismini koymuşlar.kendisi bile surat asmıştı.ama iş işten geçmişti.
isim kulağına ezanla okunmuş ve nüfus kağıdı çıkartılmıştı.
beni o lohusa halimle günlerce ağlattığı için( o ismin konulmasını istemiyordum)eşime
çok kızmıştım, sonra da oh iyi oldu yaranamadığın gibi bi de üstüne daha çok bozuldular diye
söylenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?