Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

asla istemem. cok sacma bi dusunce bence neden buyukler bu bebek isimlerine takmis durumdalar anlamiyorum. ha dedesinin adinin aynisi olmus ha ahmet mehmet olmus, bebek yine ayni bebek. ben cocuguma kimsenin istedigi ismi koyamam valla. o kadar dogurcam buyutcem bi de baskasi kirilmasin diye istemedigim bir isim koycam, yok oyle :umursamaz:

herkesin kendine ozel ve ayit bir ismi hakettigini dusunuyorum

işte tam böyle düşündüm ve koymadım.. koymam da kimse kimsenin kimliği altında ezilmemeli bence. tabi istek meselesi.. birde onlarınkiler anne baba da bizimkiler ne ya ikisininde ismi ya hiçbiri.

ayrıca eşim tek erkek yinede koymadım bi ara eşim bişeyler söyledi ama kesin bi dille konu sadece kısa bi ara gündemde kalabildi

Kesinlikle koymazdim. Zaten eltimgil kayinbabanin ismini kendi ogullarina koydular. O yönden sansliyim oglum olursa esim babasinin ismini istese bile koyamazkaydirigubbakcemile3

eşim koydu ben istemesemde onun tarafı koyduu oğlum 3 yaşında hala zorlanıyorum ismini söylerken şimdi 2. hamılelıyım kımse birşey demiyor bakalım ismini ben koyacammm inşallahh

benim henüz bebeğim yok ama eşim ilk erkek çocuk ve ilk erkek torun o yüzden eminim kayınpederim ister adını koymamızı ama ben istermiyim :1no2: bilmiyorum :uhm: kızlar ya siz?

valla biz onun anlaşmasını daha evlenmeden yaptık kız olursa hak benimdi erkek olursa hak onundu...erkek oldu eşimin babası öldü zaten adı aliydi başınada muhammed koyduk
süper oldu... bidahaki kız olursa hak benim annemin adını koycam çatlasın kaynanam:roflol:

Koymam.Çağdışı bir durum.ohaoldumsmile
9 ay karnımda taşıdığım çocuğuma istediğim adı ben koyarım.aklinialirimsmile

benım suan bır yasında kızım var ıknıc eger erkek olursa esımde babasının adını koymak sıtıyor bende eymen dusunuyodum yanı bekarlıktan bu yana oglum olursa adını eymen koyacagım demıstım sonunda anlastık eger bır gun oglumuz olursa adını ibrahim eymen koyacagız :1shok:

hoşuma gitmesede kayınvalidenin veya kayınpederin adını koymayı düşünüyordum ancak artık aslaaaaaaaaaaaaaaa

Benim babamın adının koyulmadığı gibi eşimin babasının adı da koyulmaz benim oğluma...
Hayatta olan birinin adını neden koyuyoruz ki o kadar isim varken? Bana çok saçma ve gereksiz geliyor...

erkek cocugum olursa on isim esimin olsun,birde 2. isim istiyorum..esin babasinin adina gerek yok diye dusunuyorum.

eşimin ailesi gelenekçi ama eşim o kadar değil
biz koymadık çünkü kaynım daha önce koymuş
eşimde bir aileye bi tane yeter dedi aynı isim ve soyisim saçma olur dedi başka isim oldu
ama ilerde kızım olursa kayınvalidemin adını koymak istese koydurmam.
birde bana zaten çok saçma geliyor sülalede herkes ahmet,mehmet ne saçma
ondan sora hangi ahmet hangi mehmet ...

Son düzenleme:
Eşimin de, ailesinin de kayınpederimin isminin koyulması konusunda direteceklerini hiç sanmıyorum. Ama kayınpederimin ismi zaten güzel,kişiliği de güzel.Yanına bir isim daha ekleyerek koyarım ben,tabi Allah nasip eder de oğluşum olursa...

cok gereksiz bir durum

isim koymakla saygili olunmaz hem ne gerek var canim o ismiyle yasamis gidiyor

bir aileye bir isim yeter ne o yle kayın peder mustafa çocuk mustafakafamçokkarıştı
eskide kaldı böyle şeyler...kalmadıysada eskıde bırakalım lütfen ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…