Oğlunuz olsa kayınpederinizin adını koyar misiniz ya da koydunuz mu?

istemesemde sanırım koyacağım
ama hiç gönlüm el vermiyor
muammer
kayınpedrimi ne kadar sevsemde muammer ismini çocuğum yakıştırmıyorummmm
ama bir oğlum olmasınıda çok istiyorummmm

canım benim kayınpederimde kendi babamda vefat etti ve ben ikisini isminide koydum genelde eşimin tarafı kayınpederimin ismini söylüyor ve bende çok sinir oluyorum sonuçta benim babamın ismide koyulmuş ama kendi babamın isminide söyleyen tek ben varım neredyse

Esimin ailesinde baba hayattaysa ismini koymazlar ama ölmüsse isterler koymak.Oglum dogmadan iki yil evel kaybettik k.pederimi ve cok iyi bi insandi.

Aramizda bahsi bile olmadi koyduk ikinci isim olarak.Ben böyle konulara pek takilmam.Ama sevmesem gicik olsam sorun olurdu benim icin.

Suandaki takintim ise;kimse ogluma dedesinin ismini söylemiyor bende istiyorumki madem iki ismi var ikisinide bilsin.ama esim dahil herkez buna karsi.onun icin anlamsiz geliyor söylenmeyen ikinci isimler.

3 yıl oldu bir oğlum olalı ve ismini ben koydum taa bekarlığımdan beri istediğim bir isim vardı onu koydum kayınpederim çok iyi bir insan ama ismi uzun bu yüzden ikinci ismide zor olurdu ayrıca genç sayılır ve yakın oturduğumuz için sık görüşüyoruz onun yanında onun ismiyle nasıl oğluma sesleneyip bi tuhaf olur insan zaten ima edenler oldu ama kendiside razı değildi.

kayınpederimi kendi babam kadar çok seviyorum ama yinede koymazdım ismini nedn koyayımki daha modern isimler varken...:umursamaz:

koymam ne kaynanamın ne kaynatamın ismi ..ikisinin de çok çirkin isimleri var upuzun hiç sevmem uzun isimleri...sonu "tin"le biten isimler.

hanuz hamileyim erkek mi kiz mi belli diil de esim babasinin ismini istio kirmamak icin tamam dedim ama bari sonuna can ekleyelim sirin olsun dedim cunku eski bir isim cocuga yakistiramadim fakat bugunlerde kayinpederimle kirginiz kusuz hatta ve bu kalp kirikligini ben bi omur unutmicam. dusundum de su an bi oglum olmus olsa su durumda bebegime o isimle hitap edemem oglum derim yalnizca... bu da hos diil bence. ayrica kizlar su iki isim konusunda biraz dusunun derim yani iki isim cocukta kimlik karisikligi yaratio gibi saglikli bi durum diil sanki

bende 9 aylık hamıleyım heran dogumum olabılır oglumuz olacak esım bastan alperen ıstedı ben pek ıstemeıdm onu etkılemek ıcın babasının ısmını basa koyup kendı ıstedıgım ısmı ekledım ahmet kaan olsun dedım dusundu kaanı ben soyleyemıyorum babamın yanında da gel ahmet gıt ahmet dıyemem dedı ahmet alperen olsun dedı.o nerden cıktı cok uzun dedım napım ahmetı sen aklıma soktun koyalım beklemesınler bırdaha dedı ve sonuc olarak oglumun ısmı Ahmet Alperen olucak hayırlısı bakalım herkes ne dıyecek oglumagamyoncuiremsu

bu konu çok tartışılır birçok açıdan...

koymam demiyorum koyarımda demiyorum bilmiyorum yahu hele bi evleneyim bebeğim olsun Allah bize ışık tutar elbet...

bizim ailelerimizde kimse ismini cocugumuza vermemizi istemiyor, koymazdik ta.. :)) sorusturduk bile.. insallah hamile kalirim da aklimdaki isimlerden birini koyariz bebisimize.. :)))

Koymazdım, çok şükür koyulmasınıda istemiyorlar, isteselerdi de koymazdım.
Bunun zorunluluk haline getirilmesini ayrıca saçma buluyorum.
Kişi düşünür, ister koyar, o başka.

bu konuda çok şanslyım eşimde koymak istemiyor
kaynanamda cıbılıyor babanın ismi niye
çok beklesinn
saygısızlık olsun diye ama çok eski bir isimm ya.

bende hamileyim:CüvCüv: we koymamda koydurmamda kusura bakmasın kimse zahmeti çeken benim kimseye o hakkı tanıyamamsengözlerimebaksanab

yaa yazık çocuqa :umursamaz:çok uzun bi isim bence sanmıyorum ki kimse alperen demez bilmiyorumkismilesadece ahmet derler bak qör arkadaşımm

oğlum olmayacak ama yine de koymazdım, eğer oğlum olsaydı adı hazırdı coooktan: DENıZ...
ama kayınpederimin ismi deniz olsaydı seve seve koyardımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…