- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
Kızım 4 yaşında.
geçen yıl Eylülde 16 yaşında ki kuzenimi çok acı bir şekilde kaybettik, tüm yoğun bakım ve cenaze sürecine tanık oldu yavrucuğum.
O an ki yaşadığımız acıyla hiç birimiz yavrumun ne kadar etkilenebileceğini düşünemedik.
Velhasıl kelam evladım o dönemden sonra tırnak yemeye başladı.
Acı cila sürdük
Konuştuk, anlattık- anlaştık.
Ceza verdik tv. kısıtladık.
Görmezden geldik, oyaladık eline bir şeyler verdik, kızdık, üzüntümüzü anlattık, korkuttuk
ama bir türlü vaz geçiremedik.
Pedagogla görüştük, İstanbulda çok ünlü bir pedagogdan randevu almak istedik, ama randevu sırasına girebilmek için bile 1,5 ay beklememiz gerektiği söylendi, bizde aynı çatı altında çalıştığı öğrencisinden randevu aldık.
Hiç bir işe yaramadı, pedagog zaten 2. seansta bizi kendisinden soğutmuştu.
Geçen hafta sinirden ağladım, dünya güzel yavrumun tırnakları çok kötü durumda.
Kuzenimin başıan gelmiş oda tepkini belli etme, fark ettirmeden oyala, eline bir şeyler ver v.s. dedi
o bu şekilde aşmış.
Onun doktoru 1 yılı geçerse alışkanlığa dönüşür 1 yıl dolmadan sessizce bıraktırmaya çalışın demiş.
Onlarda işe yaramış ama bizde mümkün olmuyor.
Ana okuluna gidiyor öğretmenleri gördüklerinde hadi eeler havaya v.s. diye bıraktırıyorlar bende yapmaya çalışıyorum ama fayda yok.
Allah rızası için çözümü varsa bana da söyleyin.
geçen yıl Eylülde 16 yaşında ki kuzenimi çok acı bir şekilde kaybettik, tüm yoğun bakım ve cenaze sürecine tanık oldu yavrucuğum.
O an ki yaşadığımız acıyla hiç birimiz yavrumun ne kadar etkilenebileceğini düşünemedik.
Velhasıl kelam evladım o dönemden sonra tırnak yemeye başladı.
Acı cila sürdük
Konuştuk, anlattık- anlaştık.
Ceza verdik tv. kısıtladık.
Görmezden geldik, oyaladık eline bir şeyler verdik, kızdık, üzüntümüzü anlattık, korkuttuk
ama bir türlü vaz geçiremedik.
Pedagogla görüştük, İstanbulda çok ünlü bir pedagogdan randevu almak istedik, ama randevu sırasına girebilmek için bile 1,5 ay beklememiz gerektiği söylendi, bizde aynı çatı altında çalıştığı öğrencisinden randevu aldık.
Hiç bir işe yaramadı, pedagog zaten 2. seansta bizi kendisinden soğutmuştu.
Geçen hafta sinirden ağladım, dünya güzel yavrumun tırnakları çok kötü durumda.
Kuzenimin başıan gelmiş oda tepkini belli etme, fark ettirmeden oyala, eline bir şeyler ver v.s. dedi
o bu şekilde aşmış.
Onun doktoru 1 yılı geçerse alışkanlığa dönüşür 1 yıl dolmadan sessizce bıraktırmaya çalışın demiş.
Onlarda işe yaramış ama bizde mümkün olmuyor.
Ana okuluna gidiyor öğretmenleri gördüklerinde hadi eeler havaya v.s. diye bıraktırıyorlar bende yapmaya çalışıyorum ama fayda yok.
Allah rızası için çözümü varsa bana da söyleyin.