Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Kızlar hepinizi tbrk ediyorum sakın bırakmayın aynen devam:)
Bu arada herkes regl galiba
Canı tatlı isteyenler bence küçük bi bitter yiyin tatlı isteğini alır hemde diğer tatlılara saldırmazsınız

ben de reglim. gerçekten burdaki herkes regl sanırım şu an:) tatlı ihtiyacı için sütlü tatlıları tercih etmek iyi olabilir belki,çikolataya çok yüklenmemek gerek:)

canım bilmediğimden soruyorum kefirin faydası ne?

Aslında çok faydası var bnm bildiklerim ;
Şişkinliği azaltıyor,enerji veriyo,antibiyotik görevi görüyor,sindirimi kolaylaştıriyo,saça canlılık kazandıriyo,detoks etkisi var,ishali engelliyor,midedeki rahatsızlıkları engelliyor,ağız kokusunu engelliyor...vs
Ilk zamanlar içemiyodum ama şimdi su gibi kafaya dikiyorum :)

merhaba kızlaar :79:

bende öğrenciyim :82:

adım aysel şu an montignac yöntemini uyguluyorum siz neler yapıyorsunuz

baya bir faydası da varmış vay be şaşırdım :) içemem o da ayrı

Peki kaç kilosun? Kaç kilo verdin,boyun posun nedr
Amma sordum he

sor canım tanıyalım birbirimizi dimi ama

ben daha yeni başladım montiye 78le başladım 1 buçuk hafta oldu en son cuma 76.5 tim boyum 1.68 canım

senin boyun posun nedir bakalım

Son düzenleme:

ben daha yeni başladım montiye 78le başladım 1 buçuk hafta oldu en son cuma 76.5 tim boyum 1.68 canım

bir buçuk haftada bir buçuk kilo çok iyi bence:) benim de istediğim bir ayda üç kilo falan vermek umarım işe yarar

Bn biraz bodurum :))
160 boyum var 70.4 le başladım diyete şuan 68.8 im 2. Haftam diyeceksin neden bu kadar yavaş,bazı günler biraz kaçırdım ama hmn toparladim hiç kendimi bırakmadim,inşallah da biticek bu iş:)
Bnde kafama göre takılıyorum malum okul var,dersler yoğun,mesafe fazla,yani özel bi diyet yapamiyorum ama bu hafta farklı bişeyler yapasim var,senin şu listeye bi göz atayım bakalım

bir buçuk haftada bir buçuk kilo çok iyi bence:) benim de istediğim bir ayda üç kilo falan vermek umarım işe yarar

teşekkürler ama ilk haftalar fazla verilir ya zaten canım inş sende verirsin o 3 kiloyu

estf cnm yavaş gitsin de gitsin be canım

aynen bende tıp öğrencisiyim acayip yoğunum ben yemek yiyemediğim zamanlar leblebi ve sütle öğün yapabiliyorum yada herhang bir kuruyemişle serbest bu diyette göz at bir belki kafana yatar canım

evet bu diyet bana da mantıklı geldi. hem dukandaki gibi sağlıksız da değil karbonhidrat da var bolca,beyaz olmamak şartıyla. bence denemeye değer,ben de çok yoğunum bu diyet kolay uygulanır

canım peki nasıl bir madde annem de alıyordu marketten biliyorm ama hiç tadına bakmamıştım

yani hazır besin grubu sanırım

canım peki nasıl bir madde annem de alıyordu marketten biliyorm ama hiç tadına bakmamıştım

yani hazır besin grubu sanırım

Hayır cnm hazır besin değil,gerçekte nasıl yapıldığını hatırlamiyorum yani evde de yapılıyor,tabi onu yapmk zor olduğu için marketten alıyoruz:) sütün bi değişik versiyonu :)

kızlar ben bugünde mahvettim sabah dersim erken olduğundan evde bir şeyler atıştıramadım anca duş falan...

okulda poğaca yedim sıcak çikolata ve şekerli çay içtim

akşama doğru döner ayran pataesli poğaca ne varsa yedim

yarım saat kadar önce yeşil çayıma fırsat buldum düşünün halimi bugün 23 e doğru yatarım acaba bi şey yemem gerekiyor mu yani corn flakes ya da sadece süt gibi tıka basa doluyum hala yemesemde olur

ara öğün yok bende bi türlü başaramıyorum

ayrıca bana bir diyet lazım yoksa kendime hakim olamıyorum şu isveç diyetini beğeniyorum hızlı kilo verdiriyor ama kimiside zor diyor yiyeceklerden yana bi zorluğu olmaz ama halsizlik bakımından engel olursa spor yapamam. spor yapmama zaten engel değilse ki çok ağır sporda yapmıyorum ben zaten o zaman başlayabilirim ama kastan veriliyor yağdan değil diye yorumlarda görmüştüm.hızlı kilo verdirdiğinden sarkma yapar mı göbek bölgem onuda bilmiyorum sporla desteklesem yeterli olur mu acaba?

ayrıca başka bir sorunumda tüm gün okulda olmamdan dolayı sağlıklı beslenemiyorum okuldaki yemeklerden yesem mi sonuçta sulu yemekler çorba salata falan çıkıyor of bilemiyorum okulla çok zor. ders saatlerim ters oldu bu yardım edin bana =(

çok karışık yazmamışımdır umarım...

Hayır cnm hazır besin değil,gerçekte nasıl yapıldığını hatırlamiyorum yani evde de yapılıyor,tabi onu yapmk zor olduğu için marketten alıyoruz:) sütün bi değişik versiyonu :)

anladım canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…