Kızlar hepinizi tbrk ediyorum sakın bırakmayın aynen devam:)
Bu arada herkes regl galiba
Canı tatlı isteyenler bence küçük bi bitter yiyin tatlı isteğini alır hemde diğer tatlılara saldırmazsınız
canım bilmediğimden soruyorum kefirin faydası ne?
Aslında çok faydası var bnm bildiklerim ;
Şişkinliği azaltıyor,enerji veriyo,antibiyotik görevi görüyor,sindirimi kolaylaştıriyo,saça canlılık kazandıriyo,detoks etkisi var,ishali engelliyor,midedeki rahatsızlıkları engelliyor,ağız kokusunu engelliyor...vs
Ilk zamanlar içemiyodum ama şimdi su gibi kafaya dikiyorum :)
merhaba kızlaar :79:
bende öğrenciyim :82:
adım aysel şu an montignac yöntemini uyguluyorum siz neler yapıyorsunuz
baya bir faydası da varmış vay be şaşırdım :) içemem o da ayrı
Tadına alışınca içiyosun miss gibi sütten daha ii bnce
Hoş geldin cnm,o yöntem nedir biraz acar mısın?
hoşbuldum
cnm glisemik indeksi yüksek olan gıdalar var onları yemiyorsun başlığı burda göz atmak istersen bir bak
hem doyuyorum hemde veriyorum yavaşta olsa aslında diyet değil sağlıklı beslenme bence
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/236698-montignac-diyeti-deneyimlerimiz.html
bi kez denedim ölüyorum sandım o kadar yani
Peki kaç kilosun? Kaç kilo verdin,boyun posun nedr
Amma sordum he
Senin ki ayrı bi deneme yanılma olmuş
sor canım tanıyalım birbirimizi dimi ama
ben daha yeni başladım montiye 78le başladım 1 buçuk hafta oldu en son cuma 76.5 tim boyum 1.68 canım
senin boyun posun nedir bakalım
sor canım tanıyalım birbirimizi dimi ama
ben daha yeni başladım montiye 78le başladım 1 buçuk hafta oldu en son cuma 76.5 tim boyum 1.68 canım
senin boyun posun nedir bakalım
bir buçuk haftada bir buçuk kilo çok iyi bence:) benim de istediğim bir ayda üç kilo falan vermek umarım işe yarar
Bn biraz bodurum :))
160 boyum var 70.4 le başladım diyete şuan 68.8 im 2. Haftam diyeceksin neden bu kadar yavaş,bazı günler biraz kaçırdım ama hmn toparladim hiç kendimi bırakmadim,inşallah da biticek bu iş:)
Bnde kafama göre takılıyorum malum okul var,dersler yoğun,mesafe fazla,yani özel bi diyet yapamiyorum ama bu hafta farklı bişeyler yapasim var,senin şu listeye bi göz atayım bakalım
Aslında çok faydası var bnm bildiklerim ;
Şişkinliği azaltıyor,enerji veriyo,antibiyotik görevi görüyor,sindirimi kolaylaştıriyo,saça canlılık kazandıriyo,detoks etkisi var,ishali engelliyor,midedeki rahatsızlıkları engelliyor,ağız kokusunu engelliyor...vs
Ilk zamanlar içemiyodum ama şimdi su gibi kafaya dikiyorum :)
canım peki nasıl bir madde annem de alıyordu marketten biliyorm ama hiç tadına bakmamıştım
yani hazır besin grubu sanırım
Hayır cnm hazır besin değil,gerçekte nasıl yapıldığını hatırlamiyorum yani evde de yapılıyor,tabi onu yapmk zor olduğu için marketten alıyoruz:) sütün bi değişik versiyonu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?