Öğrencilere Özel Diyet Grubu

Arkadaşlar maksat diyet yapmk değil ki,maksat yaşam biçimini değiştirip daha hareketli ve sağlıklı bireyler olmak,toplumun kilolu insanlara bakış açısı belli,şahsen eskiden düştüğüm hataları tekrarlamaktan kaçınıyorum,az yiyerek yada bişeyleri aniden yasaklayarak kaç zayıflama süreçim suya düştü ben bile saymadim,amacım şuan herşeyden azar azar yiyerek gereken yerde nefsimide doyurarak,uzun ama sonucu güzel bi yolda devamlılık sağlamak ve tabi ki bol hareketli olarak,ani kilo kayıpları sadece kaslardan verecek ve sizi olduğunuzdan halsiz,aç bırakacaktr,dediğim gibi kendimizi bilmemiz ve ona göre davranmamız en doğru seçim :)

Aslında bnde çok süper uyuyorum bunlara diyemem özellik ilk iki hafta sancılı günlerim oldu,nefsime yenilip çikolata yediğimde oldu ama kendimi motive etmek içinde hemen buraya gelip öncesi sonrası resimlere yazılara baktım,bnm durumumu yaşayan çok kişi varmış onlar başarmiş ee o zmn bnde yaparim deyip tekrar ayağa kalktım,düşündüm bi an ne kadar zarif ve güzel olduğumu,düşündüm kimsenin bn yemek yerken bana karışmadığını,o zmn bi silkeleyip kendimi normale döndüm,eskisi gibi zaten çikolata yedim deyip üstüne bi de kola içmedim,aksine diğer günler yediklerimi azaltıtim,
Ve inanıyorum bu kilolar yavaş da olsa bedenimi ter edip gidecek çünkü bnm de içimde zayıf incecik biri var

ben yinede denemek istiyorum çünkü hep aklımda kalacak tabi ne zaman denerim belli değil...

ani kilo vermek istemiyorum yanlış anlaşılmasın fakat bir diyete uymam gerek kendi kendime bir şeyler yapamıyorum çünkü kaç gündür
göz attığım 2 diyet var ayça kaya çok yüklenmiş yemeklere ben normalde bile o kadar yemiyorum zaten ekmekte sevmiyorum
kalori hesabı yapan diyetlere zaten aklım ermiyor protein hesabı vs
isveç zorlarsa bırakırım sebze de var ette var listede neden aç kalalım ki

hem illaki her diyette kaçamak yapmaya müsait biriyim isveçtede yaparım o zaman hafta 2 kilo vereceksem 1 kilo vermiş olurum
en azından disiplin sağlarım çünkü kendi kendime irade sağlayamıyorum varsa başka diyet öneriniz onlarada göz atabilirim

Dukan diyetini inceledin mi?

Tabiiki. Asıl olay sağlıklı beslenmeyi hayatımıza yayabilmek. Ben Geçen sene diyet yaparak 8 kiloya yakın verdim, ama görseniz yediklerimle kuş doymazdı.Sonra bırakınca kilolar hop diye geri döndü.
Yarın yepyeni bir başlangıç yapıcam. İnşallah her şey çok güzel olucak :)))

Yarını bekleme şimdiden başla :) zararın neresinden dönersen kardir unutma:)

Menümü yazayımda bnden başka kimsede yazmıyor hani

Sabah bi koca bardak su
Kahvaltı
Yarım dilim light kepekli ekmk
Şekersiz çay
2 zeytin
Az peynir,domates,salatalik

Ara
Bi şekersiz kahve
4 diyet kepekli bisküvi

Öğlen( hiç zamanım yoktu)
1 ayran
5 adet altın başak diyet bisküvi

Ara
1 mandalina
1 tane çatal:18:

Akşam
5 tane istavrit
Azıcık.salata

Sabah 1 saat yürüdüm,kızlar artık yemek yiyemiyorum yesemde kuşgibi yiyorum umarım hasta olmam bu tempoda

Ben de yazayım menümü değişiklik olsun ama yuhlamayın olur mu kızlar :)

sabah:
1 paket kakaolu ikram büsküvi
1 kutu diyet kola

öğlen:
1 fincan türk kahvesi
1 tane küçük çikolata

akşam:
1.5 kepçe tarhana çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
sınırsız salata
sınırsız çay
1 dilim helva
daha bitmedi tabii gün

Maşallah :))

sivridilcim az yemişsin ama yanlış şeyler yemişsin gibi geldi bana keşke kaşık kaşık çorba yeseydnde bunları yemeseydn

kahve çikolata helva ve cola bunların 4ünü 1 günde tüketeceğine bir sebze yemeği yeseydin keşke
bak bunlar tok tutar sen az miktar yiyerek az yediğini sanmışsın ama ağır şeyler yemişsin
ve bulgurda ağır bir yemek ama o kadarda sık kendini demiyorum tabi bu 4ü yerine 1 tane ağır olarak bulgur kalabilirdi menünde
benim yorumum bu canım sakın yanlış anlama

canım 1 çatal ne ben onu anlamadım:18:

bu arada hafif yemekler yediğin için miden alıştı ve küçülüyor benmde önceki denememde böyle olmuştu yemek istemiyorsun bence çok güzel tabi doktor değilim sağlık yönünü bilemem ama iyiye yorumluyorum ben

yok canım olur mu öyle şey her türlü eleştiriye açığımdır hem oturup yazmışsın teşekkür ederim ilgine :)
ya türk kahvesi kaç kalori ki onu da kızlar fal bakacak diye içtim üstelik :) geçen bi yere okumuştum kahve için diyordu sindirimi kolaylaştırıyormuş falan bilgi almak için söylüyorum sizin bildiğiniz bişeyler vardır diye?
çikolata küçüktü ama ya su bayramlarda verilen tarzda kahveninyanına konmuştu minik o minik
kola da light ayrıca
helvaya sıralayacak bahane bulamadım ama şekeri azdı gerçekten annem dikkat ediyo buna sağolsun :)

öyle yani ama bu benim en az yemiş halim cidden ya çünkü ben çok fazla yemek yiyorum durduramıyorum ve de kendimi psikolojik oldu artıkkk :/

kurabiye tarzında bişey var ya hamur böyle
anlatamadım resmini attım bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…